Red Bull "Raikkonen Seçenek Değil"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in Formula 1’den ayrıldığını açıklamasının ardından spekülasyonlar, Fin sürücünün 2011’de Red Bull’la geri döneceği yönündeydi.

Türkiye’de bu konu hakkında soruları cevaplayan Horner “Hayır. Kimi kendisini ralliye adadı ve oradaki çevreden keyif alıyor gibi görünüyor.”

“Mark’ın yaptıklarından memnınız, durum böyle olunca neden onu değiştirelim ki?” dedi.

Horner ayrıca Webber’le sadece 1 yıllık anlaşma imzalayabileceklerini söyledi. Horner “Açıkçası bir pilot 30’lu yaşların ortasına geldiğinde bir seferde tek yıllık anlaşma imzalamak mantıklı. O da bu durumdan memnun, bizim gibi.” dedi.


Yorumlar

  1. ulan kara baht kör talih.ne bahtsızmışsın kimi.yinede ümidinizi kaybetmeyin derim çıkmadık candan umut kesilmez.

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    hakan ister köklü sağlam takım olsun ister olmasın Schumi geri dönüşünde nasıl başarılar yakalayamadıysa ve Schumi'yi görmek dahi taraftarlarını mutlu ediyosa benide aynı şekilde mutlu eder Kimi'yi F1'de görmek ama gelmeyecek.
    RedBull, İstanbul'da Webber'in iyi bi performans göstermesi durumunda anlaşmayı imzalayacaktır ve Webber de ister bence Ferrari'ye geçmesi ihtimal dahilinde değil fazla ümitlenmesin beyefendi

  3. Ben açıkçası Red Bull'un Ferrari ve McLaren gibi uzun süre başarı kovalayabileceğinden şüpheliyim.Köklü takımlar bir şekilde RB'yi geride bırakıcaktır.

  4. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Formula 1 de herşey günübirlik değişiyor,iki yarış önce Raikkonen gelecek yıl için seçenekken 2 yarış Webber başarılı oldu diye Raikkonen devre dışı oldu,bundan sonra Webberin kötü performans göstermesi durumunda Raikkonen gelecek sene için tekrar alternatiflerin en güçlüü olacaktır.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Maziye karıştı artık tüm ümitlerim
    F1 Kimi'yi, Kimi'de F1'i kaybetmiştir arkadaşlar
    benim Kimi taraftarı olarak artık hiçbir ümidim kalmamıştır.2 yıllık ayrılığı kabul etmez F1.Raikkonen bi daha F1'e dönmeyecektir dönmek istesede F1 onu kabul etmeyecektir.artık kabullendim imkansızı istemeyeceğim.

    WRC'de iyi sezonlar geçirip hem F1 hemde WRC şampiyonu olarak tarihe yazdırmalı adını.artık tüm hayatını ve hedeflerini WRC'ye endekslemiştir bence.bu yolda başarılar yakalayabilmesini umuyorum

  6. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    horner bırak bu işleri yahu… kimi redbull söylentileri çıktığında ve webber vettel'in arkasında sürünürken böyle konuşmuyodun. Redbull'da Ferrari'ye benzemeye başladı…

  7. daha once de soyledim kimi yuzde 90 f1'e geri donmeyecek. o yuzde 10'luk ihtimalde ise red bull ile geri donmesini acikcasi pek istemem. icime sinmez. son 2 yildir cok basarililar ancak basarilarinin devamindan supheliyim (evet hala…)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir