Magnussen: “Renault, Mercedes’i Yakalayabilir”

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen’e göre Renault motorda Mercedes’i yakalayabilir.

Kevin Magnussen 2014 yılında Mercedes, 2015 yılında Honda bu yıl ise Renault motorunu kullandı.

Üç motor hakkında konuşan Magnussen en iyi motorun Mercedes’te olduğunu kabul etti.

“Hepsi birbirinden oldukça farklı. Bunu kullandığınız andan itibaren hissedebiliyorsunuz”

“Sadece güç değil, aynı zamanda sürüş, ses, çalışma şekli ve sistem kontrolü açısından çok farklı”

“Mercedes’in şu anda en güçlü güç ünitesine sahip olduğu bir sır değil. Ama Renault’un yetişmek için iyi bir şansı var”

“İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Downforce ve güç eksik ancak iyi bir temele sahip olmak çok önemli. Sadece downforce’u arttırmak gerekiyor.”


Yorumlar

“Magnussen: “Renault, Mercedes’i Yakalayabilir”” için 26 yanıt

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Kardeş aşağıdaki yorumlarını okudum gayet medenice Küfürleşmişsiniz çok hoşuma gitti.Senin yorumlarını zaten okuyorum boş adam değilsin.Ancak canımı sıkan nokta şu bir çok kişi yok ben 80 den beri F1 cisim yok ben 1990dan beri diye yazması çok cocukça vede komik sen yapma böyle bırak onlar seninle balgam yarıştırsınlqr ne olur yani.sanal alem A4 tech klavyeler vesselam(Bu arada murnout yorumu silmesin diye balgam yerine orjinalini yazamadım. Hasan kafayı bizle bozdu.çok sıkı denetim var)

  1. ziya…)

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Gecenin 4 ünde yorum yapan bu arkadaşa lütfen bir paket cigarayı çok görmeyin sayın abdullah bey.

  2. 《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890 avatarı
    《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890

    《♢》RENAULT F1 Team >>> LEGEND First Racing FORMULA 1 Car 1976>> 《♢》 Louis RENAULT First car >> 1890 >> LEGENDARY GIANT <3

  3. 《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890 avatarı
    《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890

    Bilitzen benz benzinci…!
    1994 ten beri F1 ciyim Bende mesedes motorlarinin 8 10 tur sonra fosuladigi 2000 li yillari ozwllikle 2004 e bayiliyodum V10 lari foslardi… nefret ediyorum mesodanda elektrik supurgelerindende

    1. Blitzen Benz(Eski Anthrax) avatarı
      Blitzen Benz(Eski Anthrax)

      Bunu öğrendiğim iyi oldu.

  4. ya kevin sen de amma da yorum yapmışsın.
    Burada 2000’li yıllardan sonra F1 seyretmeye başlamış F1 otoriteleri! varken 2014-2015 te diğer üreticilerin motorlarına sahip araçları kullanan ve güncel Renault motor’unu bilen birin olarak senin esamen okunmaz.

    Bu arada Renault şampiyonlukları(motor+üretici) 12 dir. F1 2000’li yıllarda başlamadı.
    Sezon şampiyonluğuna(motor üreticileri) göre:

    Ferrari: 16
    Renault 12
    Ford 10
    Honda 6
    Climax 4
    Mercedes 4

    Bu da motor’ların gp kazanma sayıları:
    Ferrari 225 (208 pole 692 podyum)
    Ford/Cosworth/Jaguar 176 (139 pole 533 podyum)
    Renault/Mecachrome 168 (213 pole 450 podyum)
    Mercedes/Ilmor 131 (126 pole 338 podyum)
    Honda 72 (77 pole 174 podyum)

    1. Blitzen Benz avatarı

      Motoru Magnussen mi gelistiriyor?Palmer son gincellemeyi almamis musteri.motorunun bu yilki motordan daha guclu oldugunu soylemedi mi?Bence mag kendini dari ambarinda goruyor.
      Doksanlarin basindan beri F1i takip ederim.
      Arabayi duvara carptiginizdan beri Renodan nefret ederim.Renoyu gormek istedigim yer en son sira.

      1. arabayı magnussen geliştirmiyor ancak senden, benden yada buradaki herhangi birinden daha çok bilgisi olduğu kesin.
        şimdi sen aksini iddaa edersin:)
        Geçen sene 1-2 yarış araç sürmüş ve bu testlerde doğru düzgün tur atmayan palmer’in yorumundan Kevin’ın yorumu bence daha makbul.

        Downforce seviyesi geçen seneki E23’ten iyi olmayan ve şasi entegrasyonu hala bitmemiş R16 speed trapta E23’le aynı hızlara çıkıyorsa motorda dikkate değer gelişim var.

        Fena halde Renault’la ilgili kuyruk acın var tahminim 2005 senesine dayanıyor ya da 1990’lardaki ezici Renault motoru üstünlüğü sende derin izler bırakmış 🙂

        Bu arada takılmama kızma üslubumda seni kızdıran birşey varsa düzeltirim

      2. Blitzen Benz, o zaman son iki yıldır şampiyon olan Hamilton değil. Mercedes motoru diyebilir miyiz sizin mantığınıza göre? Renault nefretiniz için öne sürdüğünüz gerekçe de bu boyutta bir nefret için yeterli değil. Duvara çarptırma meselesi cezalandırıldı. Ayrıca bu Briatore’nin başının altından çıkmıştı. Hem o sezon Renault bırakın şampiyonluğa oynamayı ilk 5’te bile değildi. Ha bu skandalla şampiyon olsalardı bu kadar nefret etmekte haklı olabilirdiniz. Yoksa siz Antrax kullanıcı adlı yorumcu musunuz? Çünkü Mercedes hissedarı gibi yazıyorsunuz. Sevmeyebilirsiniz de bu derece nefret etmek pek normal değil. Zaten son 2 sezondur Renault motoru çöküşte. Bu sezon da onlar için hiç de parlak geçemeyecek. Yani bu kadar vurmaya ne gerek var? Sizin Mercedes 2014’ün tüyosonu almasaydı şimdi çoktan F1’den en azından fabrika takımı olarak çıkmıştı.

        1. Evet, kendisi anthrax.

        2. Blitzen Benz(Eski Anthrax) avatarı
          Blitzen Benz(Eski Anthrax)

          Benim için Hamilton’un Pirelliden bir farkı yoktur.Şans verildiğinde altındaki araçla şampiyon olamayacak bir iki pilot var bence.

      3. 《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890 avatarı
        《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890

        Aracı BRIATORE duvara carptirdi takimin yoneticisi olarak… bunu dunya biliyor… ayrica bunca casusluk skandallari oldu F1 de ferrarinin mclarenin… 1994 ten beri F1 ciyim

        >>《♢》1890 _1897>> 120 yılı aşkın zaman önce Louis RENAULT ilk aracını elleriyle üretti ve yıllarca takım ruhuyla araştırma geliştirme yeni buluşlar ve icatlarla yarış ve kazanılan rekorlar zaferler…
        FORMULA 1 yokken 1902 yılında yapılan DUNYADAKI ilk GRAND PRIX yarışında Louis RENAULT pilotluğunda RENAULT kazandı. MOTOR Sporlarının her alanında. >>>>>>>> 115 yıldır hırs kazanma ve yarış tutkusuyla yola devam… <3 MAŞALLAH…

        1. Blitzen Benz(Eski Anthrax) avatarı
          Blitzen Benz(Eski Anthrax)

          Casusluk skandalını Ron Dennis mi yapmıştı?Bütün puanları silindi.100,000,000-USD ceza aldılar.Sürücüler şampiyonluğunu bile ihraç edilmeme karşılığında verdiler.
          McLarenin verilerini çalmaktan suçlu bulunan Reno’ya ceza verilmedi.Duvara çarptırılmaktan sadece Flavio ve bir kaç yönetici ceza aldı.
          Neden?
          Bernie ve şaplakseverin ayrı bir seri kurma konusunda elebaşı olan Ferrari ve Mclarenin burnunu sürtmesi gerekiyordu.Önce illegal difizöre izin verip Brawn’ı şampiyon yaptılar.Ground effeckt seksenlerden beri yasaktır.Sonra motor gelişim izni verip geri plana çekilen Reno’nun yerine Red Bull’un şampiyonlukları geldi.Ha birde Honda BMW ve Toyota’nın çekilmesi var.Yoksa katran ve tavuk tüyü cezası uygulayıp göndermeleri gerekiyordu.

    2. 《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890 avatarı
      《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890

      Helal be guzel kardesim yuregine saglik…

  5. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Yav he he. V8 dönemimde bile Renault hep gerideydi güç anlamında. Şimdi nasıl yakalayacak?

    1. Altı şampiyonluk 🙂

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        O şampiyonlukların hiç birisi Renault’un motor gücünden gelmedi. Red Bull 2010’da FIA’ya resmen ağladı bize izin verin motoru geliştirelim diye. Adamlar aylarca Mercedes’in kapısının önünde yattı. Renault hiç bir zaman güçlü motorlarıyla ünlü olmadı. Gerçek bu.

      2. Blitzen Benz avatarı

        Dordu Red Bull’a ait onlarin.Herkes biliyor nasil.kazanildigini.Coswotth haric motorlarla da kazanabilirlerdi.Dua edinde McLren veto etti bu motor isini.

        1. Evet hic bir zaman beygir anlaminda en guclu olmamis olabilir ama motordan beklenen tek seyin beygir gucu oldugunu dusunmuyorum surulebilirlik boyut isinma yakit verimi bunlar da onemli konular redbull hep iyi sasi ureten bir takim olarak bilinir ferrari motoru kullandigi zamanida hatirliyoruz habire motor patlatiyorlardi isinmadan dolayi neden newey in tasarimlarinda ki kisitli sogutma ferrari kotoruna yetmiyordu redbull un renault ya gecmesinin temel sebebi bu belkide newey bunu kendi de bizzat soyledi redbullun iyi sasi uretmesinin nedenlerinden biride renault motoruydu bunuda unutmamak gerek ayni zamanda egzoz dan eskiden aerodinamik kazanc sagliyorlardi sanirim bunu da en iyi renault yapiyordu bunlari unutmamak gerekir motor haritalamasi ve surulebilirlik olarak da en iyisiydi hepsini birlestirdigimizde evet renault en iyi v8 motordu beygirde eksik olmasina ragmen…

          1. Bu arada blitzen benz e cevap vermisim gibi gozukuyoda ben genel olarak bu yorumlara karsilik yazmak istedim

        2. İlginç olan nedir biliyormusun. Mercedes motoru kullansalar . mercedes motoru sayesinde kazandılar diyeceksiniz. Renault motoru kullanarak şampiyon oldular diye . şase sayesinde şampiyon oldular diyorsunuz.
          2006 da şampiyon olan motor durduk yere gerilemeye başladı. Motor gelişim durmuştu. Renaultta bu kurallara uydu. Uymuyanları siz benden daha iyibilirsiniz.
          Birileri demişti v6 ları sizden çok önce fia ile hazırlamıştı.
          Gerisini Cenk arkadaşım yazmış

          1. Blitzen Benz avatarı

            Fia guncelleme izni vermeseydi ve siz bunu illegal olarak kullanmasaydiniz dort yaris bile kazanamazdiniz.Gerisi hikaye.Senelerdir digerleri gelisim izni alinca ezileceginizi yaziyorum.Mercedes.100 hp fark atacak yazililnca olabilemez yaziyordunuz.Simdi Bernienin zirvalarina siginiyorsunuz.Dort silindirli motoru herkesten once gelistirirken iyiydi di mi?Tabii zor.oyunu bozunca elinizde patladi.
            Bu yil aon siraya dusmenizi bekliyorum.

      3. 《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890 avatarı
        《♢》RENAULT F1 Team >1976> RENAULT>>1890

        Bilocan helal be … bilende konusuyo bilmeyende bilitzenin mesedesindende benzindende elektrik supurgesindende ayar oldum 94 ten beri F1 ciyim bilen de kilonusuyo anlamayanda

  6. Blitzen Benz avatarı

    Komik.olma Kuzen Larry.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir