Red Bull, F-Kanalın Gelişiminden Olumsuz Etkilenmeyecek

yazar:

kategori:

Christian Horner, ilk antrenman seansında Sebastian Vettel’in denediği sistemin takımın normal bir GP’ye hazırlık çalışmalarını etkilemeyeceğini söyledi.

Horner “Yeni parçalar için her zaman zorlayabilirsiniz ancak, eğer işe yaramazlarsa ne olacak? O zaman ters tepiyor. Bu yeni sistem üzerinde çok fazla inceleme yaptık ve sistemi anlamak için iyi bir laboratuvarımız var. Şimdi pist üstündeki etkisini inceleyeceğiz.”

“Özellikle dondurulmuş şasilerde, F-kanalı araca yerleştirmek çok zor. Mclaren şasisi bunun için tasarlanmıştı. Aynı şekilde Sauber’in de öyle olduğunu düşünüyorum.”

“Bu yüzden sistemi araca entegre etmek çok büyük mücadele gerektiriyor ancak takımdakiler mükemmel iş çıkardılar ve tüm parçaları gördüğünüzde ortaya sanat eseri çıktığını anlıyorsunuz. Temel olarak karışık bir gelişim ve çok akıllıca ancak faydalarını göreceğiz.” dedi.

Horner ayrıca, Red Bull’un Ferrari ve Mclaren gibi takımları göz ardı etmesi halinde büyük hata yapacağını söyledi.

Horner “Ferrari F1’deki en tarihi takım. Mclaren’in de çok fazla rekoru var ve onların yapabileceklerini göz ardı etmek aptallık olur. Takımın yaptıklarından çok memnunum.” dedi.


Yorumlar

  1. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    görecezz bakalım herşey belli olacak yarınaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir