Schumacher "Ferrari Hâla Benim Bir Parçam"

yazar:

kategori:

Ferrari, 800. yarış rekorunu özel logolarla kutluyor ve Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, geçtiğimiz günlerde yolladığı mektupta eski yeni tüm pilotlarına ve çalışanlarına teşekkür etmişti.

1996 yılından 2010’a kadar Ferrari ailesinin bir parçası olan Schumacher, şu anda Mercedes’te yarışıyor olmasına rağmen Ferrari’ye olan duygusal bağının devam ettiğini söyledi.

Schumacher “14 sene boyunca bir toplulukta olursanız, bunun sizin üstünüzde etkisi olması kaçınılmazdır.”

“Her zaman içimde Ferrari’ye ait bir bölüm olacak; kalbimin bir bölümü her zaman kırmızı olacak. Scuderia kendi işinde gerçekten özel ve kendilerini aile olarak tanımlamaları gerçekten doğru. Ben de o ailede uzun süre bulundum.”

“Ferrari’de geçirdiğim zamanlar harikaydı, arkadaşlarım oldu ve gerçekten kaçırmak istemeyeceğim deneyimlerim oldu.”

“Daha önce yaşamadığım şeyleri Ferrari’de yaşadım; efsane, kültür ve tarih gibi konseptler hayatıma girdi. Takıma katılmadan önce bu kelimelerin pek bir anlamı yoktu; kendimi hiç öyle görmemiştim, ne olduğunu bilmiyordum.”

“Ferrari’nin İtalya ve tifosiler için önemini anladığım anda bu kelimelerin anlamını daha iyi anladım.”

“Ben lirik açıklamalar yapabilecek birisi değilim ancak şimdi bu tutkuyu tamamen anlayabiliyorum. Benim en büyük tutkum yarışmak ve Ferrari ve ben, biz bu konuda çok benzeriz.” dedi.

Ferrari, yarın akşam İstanbul’da 800. yarışının şerefine özel bir parti düzenleyecek.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir