Vettel “Avustralya’ya Kadar Hazır Olmak İçin Daha Fazla Zamana İhtiyacımız Var”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, 2016 F1 aracını hazırlarken ciddi değişiklikler yapan Ferrari’nin ilk yarış Avustralya’ya kadar hazır olmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu kabul etti.

Şu ana kadar gerçekleştirilen 5 test gününün 3’ünü zirvede tamamlayan ve en hızlı tur zamanını kaydeden Ferrari, dayanıklılık sorunları sebebiyle istediği kadar tur atamadı.

Mercedes takımı geride kalan süreçte 847 tur atarken Ferrari ancak 425 tur atabildi.

Vettel “Bir kaç hafta içerisinde hazır olmamızı umuyorum. Daha zamanımız var. Burada daha 2 gün daha var. Bunları değerlendirip iyi hazırlanmalıyız.”

“Bu tür şeylerin olmasını istemezsiniz. Burada olursa sorun değil. Ancak bir kaç hafta sonra da olursa daha kötü olur. Ancak şu an için sorun değil.”

“Testlerde bu tür sorunlara bakmak için zaman harcarsınız. Tabi ki daha fazla sürüş yapmak isterdik ancak testler bunun için var.”

“Sonuç olarak olduğumuz konumdan oldukça mutluyuz.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Vettel “Avustralya’ya Kadar Hazır Olmak İçin Daha Fazla Zamana İhtiyacımız Var”” için 6 yanıt

  1. alo-official avatarı

    Kardesim sen isine bak. ferrariye biz laf atinca mi akliniza geliyor? Sizin ne kadar Alonso McLaren haberlerine yorum yapma hakkiniz varsa bizimde Ferrari vettel habrlerine var. McLaren Alonso haberlerine git once oraya da yaz ferrariler vettelciler burada trolluk yapmayin diye sonra buraya gel.

  2. Her ne kadar Ferrari yalanlasa sa motorda vibrasyon kaynaklı sorun olduğu yakıt sistemi ve turbo’yu bozduğu söylenmiş.
    Haas ve Sauber’de de benzer sorunlar varmış

    The word in the paddock is that Ferrari and its customer teams Haas F1 and Sauber are having great difficulty managing the new 2016 spec power unit. The engine is being plagued by enormous vibrations, causing problems to the fuel system, the turbo and other parts. That’s the reason why Kimi Raikkonen stopped on track yesterday and Haas F1 is having trouble to rack up any mileage this week

  3. Ferrari motor problemi yok dedi ama vettelin açıklaması bir şeylerin ters gittiğini gösteriyor.

  4. alo-official avatarı

    Avustralyada muhru basiyor muyuz? asdafasdgsdfgsdgsgsdgsdgsf

    1. Dostum o aciklamayi sergio marcihone yapti vettel değil. Hatta vettel SMye binaen ihtiyatli aciklama yapti daha yolumuz var kazanmak için, akıllı davranmalıyız diye. Trollüğünü, ortalıgı karıştırmanı git SM haberinde yap vettelin haberinde değil.

    2. Basmayacağınız kesin alo-official

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir