Alonso "Red Bull Herkesi Geçemezse Şaşırırım"

yazar:

kategori:

Bu kötümserliğe rağmen İspanyol sürücü, takımının 2 yarış önce yapılan İspanya GP’ye göre daha iyi konumda olduğunu söyledi.

Alonso “İspanya yarışına göre, pist farklı olduğu ve maksimum aerodinamik performans gerektirmediği için durumumuz biraz daha iyi. Burada orta seviyede aerodinamik performans gerekiyor ve bu da aracımıza daha iyi uyuyor.”

“Buna rağmen Red Bull diğer herkesin önünde olmazsa şaşırırım. Tahminime göre biz, onların arkasında Mclaren’le yakın yerde bulunuyoruz.”

“F-kanala göre düzenlenmiş arka kanadı en iyi şekilde kontrol edebilmek için çeşitli çözümler denedik ve biraz gelişim gösterdik ancak yine de mükemmel seviyede değiliz. Önümüzdeki yarışlar için bu sistem üzerinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Şimdiii… Alonso diyor ki; İspanyadaki yarışdan daha iyi durumdayız .Ferrari, İspanya da maksimum hızlarda oldukça iyi durumdayken şimdi neden bu kadar fark var (McLaren ile).Kim iyi kim kötü yada iyileşme denilen şey kötüleşmenin kardeşimi?

  2. RedBull un alt tablasında 2006 yılındaki Ferrari gibi yaylı bir difüzör mü var diye düşünüyorum.Hızlandıkça daha aşağıya sarkan ve havayı toplayan????

  3. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Button,Hamilton,Schumacher aynı şeyi defalarca söyledi.Herkesin ortak fikri bu.MALESEF :s

  4. burak bocek avatarı

    Yenilgiyi kabullenmekle ne alakası var?Bunu diyen bir biz değil tüm f1 takımları.Bakarsan Mclaren pilotları ve takımı sürekli olarak benzer şeyleri diyor.Yoksa sen işine gelenleri mi görüyorsun herkül kardeş?Her yarış onların faovi olduğu,en hızlı araca sahip oldukları ve hızlarını sakladıklarını onlarda kabul ediyor.Ancak yenilgiyi kabul ettik,onlarla başa çıkamayız,yakalamayız diyen yok.Zorlicaz şampiyona için umutları taşıcaz.Daha yeni Schumi onlar ayrı kulvarda diye açıklama yaptı.Ama tabi insan görmek istemeyince görmüyor sadece Ferrari'nin dedikleri referans alınıyor

  5. bu sene sıklıkla ferrari pilotları redbull hep önde diyorlar. yenilgiyi kabullenmek demektir bu. onların aracı iyi olabilir ama sizde o pilotlardan daha iyi kariyeriniz olan pilotlarsınız.

  6. F.Alonso  Fans* avatarı
    F.Alonso Fans*

    RB6'yı yenmek için Newey'n Ferrari'ye gelmesi gerek 🙂

  7. Yakalayın artık şu RB'yi altın yıllara geri döndürün Ferrari'mizi.

  8. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Şu yeni difizör ve gelişmeler işe yarar umarım.Kanada GP'sine çok daha fazla güncellemeler olacakmış.Yinede burda İyi bir yarış çıkarmamız lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir