Vettel, Şasi Değişikliğinin Ardından Çok Mutlu

yazar:

kategori:

Alman sürücü, son 2 yarışta aracından maksimumu çıkaramadığından şikayet etmiş ve sonuç olarak Red Bull da şasisini değiştirme kararı almıştı.

Vettel, Randy Mandy adını verdiği şasisi ile bugün iyi dereceler elde etmeyi başardı.

Vettel “Açıkçası İspanya 2 yarış öncesinde kaldı ancak şu anda araç daha doğal ve değiştirmek iyi bir adım oldu. Genel olarak aracın dengesinden memnundum.”

“Çok fazla yol tutuşu yoktu çünkü burada muhtemelen Ferrari’leri ile  turlar atan bazı zengin Türkler dışında piste çıkan olmuyordur. Bu yüzden çok şey yapmamız ve piste lastik parçası bırakmamız gerekiyor. Ancak yarın daha iyi olacaktır.” dedi.

Vettel, Red Bull’un geliştirdiği F-kanal sistemi hakkında ilk izlenimlerinin iyi olduğunu söyledi.

Vettel “Bugünden oldukça memnunum. Makul bir gündü ve aynı zamanda zordu çünkü F-kanalı piste çıkardık. Sistem çalışıyor ancak henüz % 100 değil. Biraz ince ayar gerekiyor bu yüzden biraz daha denememiz gerekecek ancak şu ana kadar iyiydi.”

“Mclaren çok rekabetçi görünüyor, onların sistemi çok iyi çalışıyor ve karşılaştırma yaparsak onlar düzlüklerde diğerlerinden biraz daha hızlı. Mclaren biraz daha güçlü görünüyor ve diğerleri de çok geride değil. Çok sıkı mücadele var.” dedi.


Yorumlar

  1. F.Alonso  Fans* avatarı
    F.Alonso Fans*

    Bu Yeni Şasi'de Vettel'e ihanet ederse takımı boşasın. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir