Schumacher Kıyaslama Yapamıyor

yazar:

kategori:

Mercedes GP sürücüleri her iki seansta da birbirlerine yakın performans gösterdiler ve diğer takımların hemen arkasında görüntü çizdiler.

Schumacher “Özellikle diğerlerinin ne kadar yakıtla çalıştıklarını bilmediğimiz için mevcut fotoğraf hakkında yorum yapmak çok zor.”

“Araçta kesinlikle sizlerin de görebileceği güncellemelerimiz var ancak Monaco’dan buraya geldiğimiz için tam olarak etkileri hakkında konuşmak zor. Karşılaştırma için kesin bir referansımız yok.”

“Açıkçası araçtaki güncellemeler doğru yönde ancak her zmana önemli olan rakiplerinize göre ne kadar hızlı geliştiğinizdir.”

“8. viraj hâlâ güzel mücadeleye sahne oluyor. Tümsekler bakımından bazı süprizleri var ve açıkçası orada sürmek çok eğlenceli. Aynı zamanda heyecan verici ve teknik bir yer.”

“Yarın neler olacağını bekleyip göreceğiz.” dedi.

Nico Rosberg “Bugün iyi gelişim kaydettik ve araçtaki güncellemeler için çok sıkı çalıştık.”

Harika bir gün değildi çünkü yenilikleri test etmek için çok zaman harcadık. Özellikle 2. seansta kaybettiğimiz zamanın ardından ben diğerlerini yakalamaya çalıştım.”

“Bununla birlikte çok iyi şeyler başardık ve gün sonuna doğru iyi bir denge bulmayı başardık bu yüzden bugünden mutlu ayrıldım diyebilirim.”


Yorumlar

  1. RedBull ları ilk iki turda zorlamaları çok önemli. Redbull aracının en büyük özelliği nedense dolu depoylada diğer arabalara göre çok çabuk olması.. Araçlar hafifledilçe Redbull lara yaklaşabiliyorlar.ama Redbull hafifleyince aynı oranda arayı açamıyor.. Bu nedenle bu araçları ilk 2-3 turda zorlamak şart. Yoksa başlarını alıp gidiyorlar :))

  2. Mercedes pilotları sanki daha yarış başlamadan birbirilerine karşı kıran kırana şavaşıyorlar 🙂 Şu ana kadar başka hiçbir takımda böyle birşey görmedim. Pilotlar birbirine çok yakın.

    Schumi böyle bir açıklama yaptığına göre muhtemelen en hızlı turunu boş depoyla atmamıştır. Gerçi Mercedes ile ilgili çok fazla umut taşımasam da beni şaşırtmalarını çok isterim. Burada bir ikinci çizgi, sezonu daha heyacanlı hale getirirdi.

  3. F.Alonso  Fans* avatarı
    F.Alonso Fans*

    Mercedes bana burada diğer pistlere oranla daha iyi başladı gibi geldi..

    Rekabetci turlar attılar gördüğüm kadarıyla..
    Schumi özlenen podyumda neden olmasın ..:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir