Kubica "Aracın Dengesini Biraz Daha Geliştirmeliyiz"

yazar:

kategori:

Kubica ve takım arkadaşı Vitaly Petrov, bugün aldıkları dereceler ile Renault’nun öndeki dört takımın hemen arkasında olduklarını gösterdiler.

Kubica “Bu sabah pist koşulları ideal değildi ancak aracın dengesini görmek için bir kaç tur attık ve ayarlar bakımından hangi yoldan gideceğimize karar verdik. Aynı zamanda ön kanadı da karşılaştırdık ve öncekine göre önemli zamanlar kazandırdığını gördük.”

“Öğleden sonra genel olarak aracın dengesini geliştirmeye odaklandık ve ne kadar bozulma olduğunu görmek için yumuşak lastikler uzun sürüş gerçekleştirdim.”

“Her şey iyi çalışıyor ancak sıralamalardan önce aracın dengesini biraz daha geliştirmemiz lazım.” dedi.

Vitaly Petrov “Tekrar İstanbul Park’ta olduğum için mutluyum çünkü burası gerçekten keyif aldığım bir pist ve geçen sene burada GP2 yarışını kazandım.”

“Bugün pist koşulları ilk başta iyi değildi ve çok pist çok kriliydi ancak bu herkes için aynıydı ve hafta sonu ilerledikçe koşulların gelişmesini umuyoruz.”

“Genel olarak normal bir gündü çünkü temel ayarlarla başladık ve aracın dengesini geliştirmeue çalıştık.”

Araç, gün sonuna doğru oldukça iyi oldu ancak yine de gelişime devam edebiliriz. Bu yüzden, yarınki son antrenmanlara hazır olmak için mühendislerimle bu gece çalışacağım.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir