Britanya GP'den Seyircilere Çok Farklı Deneyim Sözü

yazar:

kategori:

Pist yetkilileri, anlaşamayı yenilemelerinden bu yana pisti geliştirmeye çalışyırolar ancak pist yöneticilerinden Richard Phillips, izleme açısından da çok büyük değişiklikler olacağını söyledi.

Pistin Vale bölümündeki bariyerler değiştirilecek ve bu bölüm piste daha da yakınlaştırılacak. Becketts’de ise daha yüksek ve daha iyi görünüme sahip tribünler olacak. Bu değişiklikler yeni Arena bölümünde ve start-finiş düzlüğünde de yapılacak.

Türkiye’ye ziyareti sırasında konuşan Phillips “Öncesine göre çok ama çok farklı olacak. Her şeyin düzgün olmasını garanti altına almaya çalışıyoruz. Yarışa gidenler, daha önce hiç yapmadıkları şeyleri yapacaklar. Deneyimi yeniden icat etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Yetkililer ayrıca, pazar günü yarışın ardından yapılacak konser etkinliğinden sonra televizyon ekranlarından Dünya Kupası finalini de yayınlamayı planladıklarını söyledi.


Yorumlar

  1. Yarış kültürü… Allahı var İngilizlerde. Artık F1 yarışı yapılması imkansız gözüken Donington Park'ı bile hala hazır tutuyorlar.

  2. bunlari okutturalim yetkililere. ibret alsinlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir