Mosley: "Ferrari, Mahkeme Kararını Düzeltmeye Çalıştı"

yazar:

kategori:

Britanya basınında çıkan haberlere göre Mosley, Ferrari’nin geçen sene çift katmanlı difüzör mahkemesi sonucunu kendi lehine çevirmek için girişimlerde bulunduğunu söyledi.

Daily Mail’de Mosley’in “(Luca di Montezemolo’yu kastederek) Her gün telefon açıp, temyiz mahkemesinde kararın düzeltilmesini ve onların kazanmalarını sağlamamı istiyordu.”

“Cesur bir şekilde bunu söyleyemedi ancak söylemek istediği buydu. Ben de ona, onların benim dediklerimi dikkate almayacaklarını ve bunu yapmayacağımı söyledim.” sözlerine yer verildi.

Ferrari ise henüz bir açıklama yapmadı.


Yorumlar

  1. Ben Mosley'in durumuna düşsem kafamı domuz kurşunuyla patlatırım! Yahu bu ne biçim bir onursuzluk, ne biçim bir bir bir bir(aklıma feci birşey gelmedi) bir şey!

  2. Nasıl bir insandır bu Mosley?

    Adam ya zamanında konuşur, anlatır ya da poposunun üstüne oturup susar. Bu duruyor duruyor "Ferrari bilmem ne bilmem ne".

    Ya adam gibi sus ya da kitap çıkar veya bak dünya devi BBC var orada, bir programda özellikle son 10 yılda ne naneler yediğini anlat. He ama yediğin naneleri anlatman bir programa yetmez, doğru. Bir ay anlat. Ferrari'yi anlat, Ron Dennis'i anlat, Montoya'yı, Schumacher'i anlat. Ama yalansız, dolambaçsız, eksiksiz anlat. Ya da sus!

  3. mert merter avatarı

    McLaren taraftariyim ve By Mosley e zere kadar inancim yok amac belli ortaligi karistirmak madem öyle birsey var cok dürüsütünya (gÜYA) neden o zaman aciklamadin sen artik F1 icin bir hicsin By Mosley haricden gazel okuma sanki kendisi sütden cikmis akkasik F1 senin sacma sapan kurallar dizisinden bu hale geldi yavas yavas düzeliyo.devof ByM::

  4. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    öküz öldü ortaklık bozuldu.karşılıklı çıkar ilişkileri bitince şimdi birbirilerine saldırmaya başladılar. bakalım daha neler çıkacak…

  5. Yılların arkadaşlığı bozuldu sanırım… Bakalım daha neler çıkacak önümüze. Daha ne kepazelikler…

  6. Malum skandalın perde arkasında ron denisin olduğundan şüpheleniliyor ama,ne hikmetse bu adam her ağzını açtığında ferrariye saldırıyor.

  7. Yıllarca Ferrari'nin işini gördün şimdi tutmuş arkalarından konuşuyorsun olacak iş değil:)

  8. McLaren taraftarları Mosley amcama desteklerini sunmuşlar:). Geçen sene McLaren in ihraç edilmesi gerekirdi lafınada bunları yazdınızmı.Hatta 2008 aracını bu bilgilerden oluşturdular diyede alenen söylemesinide destekliyormusunuz???

  9. Bu adamın Ferrari ile bir sıkıntısı var. Zaman gösterir sanırım.

  10. 01McLaren01  avatarı

    yıllarca ferrari ile el ele verdin anlaşmalar yaptın, mclarene cezalar yağdırdın. bu kadar yüz verirsen ferraride astarını ister gayet doğal bi süreç.şurda bir insanda çıkıp 'bu olaya çok şaşırdım, olacak iş değil' demez.

  11. Hiç şaşırmadım nedense bu olaya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir