Hamilton "Yarış Performansımız Daha da İyi"

yazar:

kategori:

Pole pozisyonunu kazanan Mark Webber’in yanından yarışa başlayacak olan Hamilton “Harika bir duygu. Bu adamlar saf hız bakımından tüm sezon dokunulmaz oldular bu yüzden bu sonuç takımım ve benim için harika oldu.”

“İyi hızımız olduğunu biliyoruz ve yarış performansımız daha da iyi. Bunun için yarın için iyi konumdayız. Zorlamaya devam edeceğiz ve gelecekte de güncellemelerimiz devam edecek.”

“Sıralamalarda bu adamlar (Red Bull sürücüleri) 8. virajda gaz kesmeden geçtiler. O virajda bizden 0.4 sn çaldılar ancak yakıtla birlikte daha yakın olacağız.”

“Ancak burası lastikleri çok çabuk aşındırabileceğiniz bir pist. Eğer lastiklere iyi bakmazsanız çabuk bitiyorlar. Umarım iyi bir dengeye sahip oluruz.” dedi.

Hamilton, yarınki yarışa arkasında kalan Vettel’e savunma yapmak için başlamayacağını, bunun aksine önündeki Red Bull sürücüsü Webber’e atak yapma hedefiyle başlayacağını söyledi.

Hamilton “Şu ana kadarki en iyi başlangıç pozisyonundayım. Eğer Mark’a yeteri kadar yaklaşabilirsem o zaman fırsatı değerlendirmeye çalışacağım. Lastiklere dikkat edip ne olacağını göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. samet  birol avatarı

    inş. lastiklerden gine gümbürtüye gitmeyiz ottoman virajına dikkaaat!!

  2. Monocoda Rebault un bu redbula pol pozisyonunda son verceğini düşünmüştüm olmamıştı bugündee Mclaren için düşündüm ama yine olmadı sıkmaya başladı yaw 🙂

  3. mert merter avatarı

    lewis den bende umutluyum button da iyi is cikaracak diye düsünüyorum istanbul pisti cok KIRICI RetBuL un problem yasayacagini düyünüyorum cünki her iki yarisda bir problem yasiyorlar sadece lewis in lastik olayina dikkat etmesi gerek ilk pitstop u 7 bilemedin 9 tur gec girerse RetBuL lardan problem yasayacagini düsünmüyorum hadi bol sanslar yarin ha fererilerden zere kadar cekinmiyorum ama summi ilk 4 ü zorlar .

  4. efendimayin  avatarı

    Yarışta mclaren hep hızlı oldu lewis de olmasa zevki çıkmayacak.

  5. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    lewis startta geçemese bile yarış içerisinde 2 redbuluda eze eze geçecektir süper bir yarış olacak :):):)

  6. efendimayin  avatarı

    Lewis çok iyi iş çıkardı ben mutluyum. Zaten yarış performansı daha iyi mclarenin bence yarın en büyük favori lewis.

  7. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Harikasin Lewis,Harikanisiniz Mclaren Mercedes…Yarin Bir Aksilik Cıkmazsa Podyum Garanti,Umarim Button Da Vettel'i Gecer

  8. Arkadaşlar yavaş yavaş dediğimiz oluyor . Bu hafta sonu Mclarenin Redbul'a yetiştigini öne sürmüştüm fakat bazı arakdaşlar bunun mümkün olamayacagını söylemişlerdi ve işte alın size sonuç xD

  9. Yarın büyük bir aksilik olmazsa Hamiltonın podyumu garanti gibi. Birincilik için de şansı var , startta Vettele geçilip de üçüncü olma olasılığıda var. Bekleyelim görelim.

  10. Sıralamalardan önce Lewisin her iki redbull araçlarının arasında olmasını çok istiyordum ve nitekim bu gerçekleşti =))
    Ve McLarenin o müthiş gelişimi son sürat durmaksızın devam ediyor.takımımı bu denli gelişimden dolayı kutluyorum açıkcası bu kadarını beklemiyordum yarış için ise çok umutluyum umarım her iki pilotumuzda podyumda yer alır.

  11. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    yarın lewisten birincilik beklemek yanlış olmaz. umarım beklenmedik bir aksilikle karşılaşmaz…startta weberi geçerse kimse durduramaz.. go lewis:)

  12. heeyt aslana bak be. aracı güzel, kendi gözü kara. startta kazanabilir, ya da ilk 2-3 turda geçebilir "f-kanalın tek yakıştığı araç olan mclaren ile". yapabilir; onda ve aracında bu potansiyel var.

  13. daha once de benzer bir demec gelmisti oyle de olmustu. hakli olabilir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir