Domenicali "Bize Yakışan Bir Sıralama Olmadı"

yazar:

kategori:

Alonso’nun hatasıyla birlikte 12. sırada kaldığı Türkiye’de Massa son bölüme kaldı ancak 8. sırayı elde edebildi.

Domenicali “Dürüst olmak gerekirse neden yavaş olduğumuzu bilmiyorum. Ancak kesinlikle bugünkü sıralamalar Ferrari’nin standartlarında değildi.”

“(Alonso’ya) Ne olduğunu bilmiyorum, sıralama turunda konuşmadı. Ne olduğunu sonra konuşacağız.”

“Kesinlikle daha fazla performans bekliyorduk, bu konuda şüphe yok. Bugünkü gördüklerimizden memnun olamayız.” dedi.


Yorumlar

  1. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Neyse Oyle Diyorsan Oyle Olsun Arkadasim =) Konuyu Uzatmaya Ve Tartisma Yapmaya gerek kalmasin

  2. Mp4,(AARank sayesinde kısaltık şükür)Biz ferrariyi ve alonsoyu seviyoruz,bu onların kutsal varlık olduğu anlamına gelmiyor,hala çok seviyoruz sevdiğimizden hata yaptıkları zaman eleştirebilyoruz,bu ferrari taraftarının ne kadar objektif ve f1 sever olduğunun gösteriyor.

  3. Dereceler çıkıtığından beridir Ferrari nin süründüğünü söyleyip durdum.Poll zor du ama Fernando nun 12 olması beni bile şaşırttı.

  4. MP4 bişe söylemişsin ama ne dediğini sen bile anlamamışsındır.

  5. (katafalk kaya) bu ferrari hala schumacher + f2002/f2004 vb hizli bir arac kombinasyonundaki gibi son dakika atarim turumu is biter diye dusunuyorlar. yemiyor artik oyle.

    haklısın kardeşim.

  6. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Bu Taraftarlar Boyle İste Daha Dün Alonso "Ferrari, Yarıştığım En İyi Takım" Derkken Ferrari Göklerde En Kral Takim Simdi İse Ferrari Aptalin Önde Gideni… Anlayana 😉

  7. massathebest baska haberde de soyledim. bu ferrari hala schumacher + f2002/f2004 vb hizli bir arac kombinasyonundaki gibi son dakika atarim turumu is biter diye dusunuyorlar. yemiyor artik oyle.

    tam olarak olmasa da benzerini aslinda red bull da yapiyor belki dikkatimizi cekmiyor. bugun boyleydi aslinda. ama onlar hata yapmadigi icin kurtardi. gerci vettel biraz daha erken ciksa o da 1 tur fazla atip pole sansini artirirdi. webber ondan daha gec cikmasina ragmen hatasiz ve hizli olmasi sayesinde kendisi icin en iyi olani yapti ve pole aldi. ancak onlar da hataya pay birakmaliydilar bence.

    hadi onlar cok hizli ama siz neyinize guveniyorsunuz anlamadim. bugun ferrari oldukca gerideydi bariz gorunuyordu. ayrica boyle hatalar birden fazla grid pozisyonuna mal oluyor. ileride bunlarin ne kadar degerli olabilecegini bilmiyor mu bu adamlar yahu. surekli "elbette bizim bir bildigimiz var." izlenimi veriyorlar veya vermek istiyorlar ama domenicalli ve birkac yancisinin gercekten bazen suurunu yerinde olmadigini, o pozisyonda bosuna olduklarini dusunmekten kendimi alamiyorum.

  8. ferrari'nin dangalaklığından, çok biliyorum havalarından, geçmişten ders almamasından…vs.

  9. ferrari'nin pitte beklettiği tek pilot alonso değildi. massa da alonso'nun hemen önünde son saniyelerde piste gönderildi. alonso'nun hata yaptığı tur massa 1,27,200 atarak üst sıraya çıktı. ferrari 2 pilotunu da bekletti son saniyeye kadar.

  10. Ya bari hiç bilmiyoruz deme,sanki arabayı başkası hazırlamışda ilk defa sıralamalarda görmüşler gibi konuşuyolar ya,halbuki gayet açık…
    Tek ve en önemli dayanak bu pistde gerçekten hızlı olan massanın da yavaş olması,demekki ferrari gerçekten çuvalladı,ama alonsoya değinmek istiyorum,çok fazla hata yapıyor,bunun farkına varması lazım,hatasızmış gibi açıklamalar yapmaya devam ederse hatalarını görmek yerine hata yapmaya devam edecektir…
    Ferrari pilot kombinasyonunu sorgulamaya başlıycak nerdeyse,iş o raddeye gelmeden pilotlar ve takım biraz havalarda uçmaktan vazgeçmeli…
    Ayrıca Schuminin alonso ve massaya göre nekadar daha istikrarlı olduğunu gördükçe,schmiye 3. bi araç ayarlamak gibi saçma sapan bir hayal peşine düşmek yerine neden 2 araçtan birinde O'nun gibi birine yer vermeyi düşünmediklerini de sorgulasınlar bunlara ilaveten…Nabzı ferraride atan bi evlatlarına üvey evlat muamelesi yapıp onu başka arayışlara itmenin cezasını daha çok çekicekler gibi…

  11. sıralamanın bitmesini 3 dakika var alonso hala pitte,be adam düşünmezmisin belki bir hata olur bari ikinci turuna çıkacak kadar zamanı olsun,bu nasıl yönetimdir nasıl strateji anlamış değilim,12 sıradaki adamıQ2 den elenme riski varken nasıl böyle strareji izleniyor,vallahi billahi aklıma geldi dedim bir hata durumunda bu adam elenirse ne olur?gördük işte,şimdi git yarışı izle bakalım,gitmiyorum biletim yansın,çok kızgınım çokkk.

  12. Buranın kralı Massa anca 8. olabiliyorsa gerçekten de ferrarinin bu performansı, ciddi bir şekilde tartışılması gerekir.

  13. size f-kanal zımbırtınızla mutluluklar.

    oturduğun mevki, şikayet etme makamı değil, problemleri çözme makamıdır. kafanız hiç çalışmıyorsa bile, açarsınız bahreyn'deki zaman kayıtlarını-verilerini, incelersiniz nerelerde kaybettiğinizi. karşınıza da kocaman bir "downforce" problemi çıkar. bunun da f-kanal saçmalığıyla büyük oranda alakalı olduğunu anlarsınız. tabi o kadarcık bile aklınız varsa. sonra da esas kazanç sağlanacak yerin top speed olmadığını, downforce olduğunu görür; buna göre çalışma yaparsınız. oldu mu stefano, sizin kafa size yetmiyor, sıradan bir izleyici olarak biz akıl verelim bari size..

  14. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Bildiğin tek bir şey varmı?

  15. az laf cok is dominik ali bey…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir