Kubica "Mutluyum Çünkü Beklediğimiz Pozisyondayız"

yazar:

kategori:

Kubica türkiye sıralamalarında 7. olmayı başarırken takım arkadaşı Vitaly Petrov da ilk kez sıralamalarda son bölüme kalarak büyük iş başardı ve 9. oldu.

Kubica “Sıralamadan oldukça memnunum çünkü çünkü antrenmanlardaki çalışmalarımızın ardından yaklaşık olarak bu pozisyonu bekliyorduk.”

“Yaşadığım tek sorun yumuşak lastikler oldu çünkü kendimi çok rahat hissetmiyordum ve gridde daha yüksek olmak için ihtiyacım olan son ekstra saliseleri bulamadım.”

“Buna rağmen Q3 turum iyiydi ve sonuçtan çok da üzgün olamayız. Bunun yanında Vitaly de 9. oldu ve yarın yarış performansımızın da iyi olacağını düşünüyorum. Bu da iyi puanlar kazanabileceğimiz anlamına geliyor.” dedi.

Vitaly Petrov “Q3’e kalmak ve yarışa 9. sıradan başlayacak olmak çok güzel. Şu ana kadar oldukça sorunsuz bir hafta sonu oldu. Mühendislerim ve mekanikerlerim mükemmel iş çıkardılar. Aracın içerisinde çok mutluyum.”

“Aracı sürmek kolay ve her seans, performansımı daha da geliştirdim. Bu yüzden yarın ilk 10’da olma şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum.”

“Uzun bir yarış olacak ancak çevremdeki araçlarla mücadele etmek için sabırsızlanıyorum. Umarım takımım için güzel puanlar kazanabilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. Abi çok zor günler geçirdii takım ama buna rağmen toparlanmaya başladıı force india bir ara iyi diklenmeye başlamıştı ama monocodan sonra sesi soluğu çıkmamaya başladı

  2. Valla R30 beklediğimden dişli çıktı. Sezon başlamadan Renault'nun F. India ile çekişeceğini düşünüyordum ama onlar daha yukarıları zorluyorlar. Helal olsun.

  3. Tek kelimeyle harikaydınız artık canadayı bekliyorum dört gözle R30B olacak bakalım neler yapacağız

  4. petrov gerçekten harika gitti ugün. ilk 2 seansta da kubica'yı geçti. araç iyi olunca, pilotlar da rekabetçi olabiliyor, kendilerini gösterebiliyor.

    massa'yı böyle mücadeleci ve gelişim konusunda sürekli ileri adım atan bir aracın içinde görmek isterdim doğrusu. renault çok kuvvetli geliyor.

  5. efendimayin  avatarı

    Petrovda iş var. Tecrübeli sürücülerin bile zorlandığı bir sezonda iyi gidiyor.

  6. renaulta tebrikler.geçen seneki çaylaklar faciasından sonra sanki aradığı kanı bulmuş gibiler.gerçekten bugün tek tesellim bu oldu.

  7. Umarım yarışta sorun yaşamazsın ve puan alabilirsin petrov.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir