Domenicali: "Ferrari Bir Şeyler Yapmalı"

yazar:

kategori:

Takımın 800. grand prix’sinde Felipe Massa sıralamalarda sekizinci sırayı elde ederken takım arkadaşı Fernando Alonso ikinci seansta elenerek 12. sırada kaldı.

Domenicali, takımın şampiyonluk yarışında kalmak için bir şeyler yapması gerektiğini söylüyor.

“Suderia tarihindeki 800. yarış hafta sonumuzda elde ettiğimiz bu grid pozisyonları tabii ki olmak istediğimiz yerler değil ama dürüst olmak zorundayız ve bugün performansımızın beklentilerimizi karşılamadığını kabul ediyoruz.”

“Yarınki yarıştan başlayarak acil bir şekilde bu konuda çalışmalıyız, mümkün olan en fazla puanla buradan ayrılmaya çalışacağız. Ardından aracın gelişiminde gaza basıp her türlü pistte rekabetçi olabilmeliyiz.”

“Bugün Felipe maksimumu çıkardı. Fernando ikinci seansta kusursuz değildi ve son bölüme kalamadı. Farklar çok yakın olduğunda çok küçük farkla dışarda kalabiliyorsunuz.

İstanbul’da yarışı üç kez kazanan Massa da takımın performansını en kısa sürede geliştirmesi gerektiğini düşünüyor.

 

 


Yorumlar

  1. kan mevsimi avatarı

    nasıl bi anlayışı var bu adamın hiç bilmiyorum.kers dediniz bi ton para harcadınız sonuç fiyasko,şimdi de f-kanal diye tutturuyorsunuz.ne demeli hiç bilmiyorum.ama mclaren mühendislerini tebrik etmek lazım f-duck ı çıkardılar tüm takımların kafalarını meşgül ettiler piskolojik açıdan başarı var en azından ferrariye karşı.

  2. Bu adamı sanırım Ferrari taraftarları hariç herkes seviyordur. 2008'de Massa en çok Domenicali'den çekmişti 🙂

    Domenicali: "Ferrari Bir Şeyler Yapmalı"

    Yorum yapmaya gerek yok. Oku ve gül 🙂

  3. duydunuz arkadalar bisey yapmamız lazım… ben ustume duseni yapıp pistte bayragı sallıyorum formamı giyiyorum sizde biseyler yapın lütfen Stefano Domenicali işi bize bagladı… kesin sorun bizde..

  4. Gayet normal şans ile gelen duble sonu ortada birde ispanyada şans ile gelen ikilik

  5. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    arkadaslar sıralamaların tekrarı varmı varsa hangi kanal ve saatte lütfen yardımcı olurmusunuz

  6. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    arkadaslar sıralamaların tekrarı varmı varsa hangi kanal ve saatte lütfen yardımcı olurmusunuz

  7. gokhan cinar avatarı

    soyle seni kovsunlar en basta yapılması gereken iş bu.

  8. Bu adama çok fazla suç atmak istemem. Çünkü aracı tasarlayan kişi bu değil mühendisler. Araç çok iyi olmayınca yapılan en küçük hata hemen göze batıyor. Bugün olduğu gibi. BMW F1'den çekilince Mario Theissen'ı Ferrariye alıp, takım şefi olmazsa da Domenicalli ile birlikte takımı yönetmesi bence daha iyi olurdu.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    geçen yıl nasıl olsa nasıl olsa q3 garanti diyip kimi'yi piste çıkarma gereği duymayıp kimi'nin q3'e kalmasına mani olmuştu.

    bu adamı nedense ferrari'ye bir türlü yakıştıramadım

  10. Sezonun başında , Ferrari nin aracının iyi olmadığından hatta bir B aracından bahsedilmiş olması bu günlerimi gösteriyordu …. vahh vaahhh.

  11. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    bu sezonda ferrari bıraksın 2011 için hazırlanmaya başlasın artıkk ben bile en büyük rakibimizi bu hallerde görmek istemezdim…burak aırkadasın dediği gibi f-duct bırakıp aracı geliştirmeeleri daha mantıklı olurdu

  12. burak bocek avatarı

    Sezon başı 0.5sn önde olduğumuz rakipten 0.5sn yiyoruz diğerine 0.150-0.2sn uzakta iken 1sn oldu bu nasıl gelişimdir?Yarış hızımızda inşallah ilerleme vardır sanmıyorum ama neyse

  13. burak bocek avatarı

    Artık iyiden iyiye inancım azalıyor.Benim gibi bir fanı bile umutsuzlaştırıyorsunuz başka bir şey söylenebilir mi?Lanet olsun yarın o tribünde orta sıra mücadelesi yaptığımızı izleyeceğim senin yüzünden.Hep aynı laflar.Bırakın şu aptal saptal f kanal zımbırtısı ile uğraşmayıda aracı geliştirin zaten seneye yasak.Hmen her halta bodoslama atlıyorsunuz kopya etmek için.Kendi çözümünüzüü üretin yol tutuşu arttırın.Önde olduğunuz rakibinize geçildiniz,yerinizde sadınız durdunuz,Renaultu bile geçemiyorsunuz.Bir pilotumuz lastikleri çalıştıramıyor diğeri durmadan hata yapmaya başladı çıldırıcam ya artık hepsi bu sezona mı toplandı?

  14. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    mert merter dediğin gibi bu araç resmen yarısı Redbull,yarısı Mclaren,difizörü Toyota.Bu pilotlar ne yapsın,f-duct la olmuyor işte.

  15. Birisi bana alonsonun hata yaptığını söylesin,eğer ferrarinin hızı renaultun gerisindeyse vay halimize

  16. mert merter avatarı

    Domenicali: "Ferrari Bir Şeyler Yapmalı"
    YAF senden baska kim ne yapacak bir McLaren ci olarak söylüyorum senin orda kalmana en cok rakiplerin seviniyo cünki F1 araci dizaynindan birsey anlamiyorsun gecen senelere bakarsak bu ortada seninzamaninda sanirsam kimmi sampiyon oldu oda McLaren in aptaligindan .mümkünse orada bir 10 yil daha kal .

  17. İşleri çok zor,2 pilotda kirli taraftan start alıcak,içten dalmak çok kötü kazalara sebep olabilir,schuminin 2006 da içten dalarak usta bir şekilde alonsonun geçmesini engellemesi dışında iç taraf hep dezavantaj olmuştur,dış taraftan doğru bir çizgi yakalayan pilotlar sıralamayı altüst edicekler,göreceksiniz…

  18. Konuşmakla olmuyor demek ki!
    Bu adam nasıl konuşuyor acaba, yüzü kızarmıyor mudur?

  19. zahmet olacak ama bir zahmet artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir