Boullier: Gelişebileceğimiz Pek Çok Alan Var

yazar:

kategori:

Eric Boullier, McLaren’in içerisinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

İkinci Barcelona testinin üçüncü gününü yorumlayan Boullier “Bugün (dün) pistte yüz tur atmayı başardık ve bundan dolayı çok mutluyuz. Geçen yıl ile karşılaştırdığımızda şimdiye kadar herşey çok iyi gitti. Bu sayede hem şasi hem de güç ünitesi hakkında detaylı bir değerlendirme yapabildik”

“Bu hafta düzenli olarak yeni aerodinamik parçalar deniyoruz. Bugün ağırlıklı olarak simülasyon verilerine baktık. Şasi ile yeni parçaların uyumluluğunu test ettik”

“Ayrıca bu yıl yeni bir süspansiyon tasarımımız var. Bu tasarımın davranışlarını anlamaya ve potansiyelini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde yeni bir güç ünitemiz var. Honda bu konuda kesinlikle büyük kazançlar sağladı. En önemlisi şu ana kadar dayanıklılık sorunu yaşamadık.”

“Artık performansı en üst düzeye çıkarmamız gerekiyor ve bunun için yapılacak çok fazla şey var”

“Bugün genel olarak simülasyonlar yaptık. İlk defa süper yumuşak ve ultra yumuşak lastikleri kullandık. Faydalı bir gündü. Artık Melbourne öncesinde son hazırlıklarımızı yapıyoruz.  Önümüzde 1 gün kaldı ve sağlaması yapılacak bir sürü iş var” dedi.


Yorumlar

“Boullier: Gelişebileceğimiz Pek Çok Alan Var” için 2 yanıt

  1. Bence de çok alan var, bütün aracı komple değiştirmek gib.

  2. mustafa aydınalp avatarı
    mustafa aydınalp

    gelişin gelişecekseniz artık koca mclaren yıllardır kazanmaktan uzak 20 yıldır izlerim yarış kaçırmadan bu son dönem ferrari ve mclaren gibi takım taraftarları için hazmadilebilir değil bisürü yenilikten bahsediliyo ama araç görünürde geçen yılın nerdeyse aynısı motor hız ölçüm noktalarında hala en düşük hız yapanlardan kış arasında ne yaptınız gözle görünür merak ediyorum sonuca yansıyan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir