Hamilton Üst Üste Üçüncü Kez Şampiyon Olabilecek Mi?

yazar:

kategori:

2016 sezonunun başlamasına sayılı günler kala Hamilton’un 2016’ya nasıl başlayacağı merak konusu.

İngiliz pilot geçen yılın son bölümünde gösterdiği performans ile sezonu soru işaretleri ile bitmesine sebep olmuştu.

Analistiklere göre Barcelona’ya köpeği Roscoe ile gelen Hamilton, Rosberg’in yeni araç ile hızını yakından takip ediyor.

Yeni araç hakkında nasıl hissettiği sorusuna Hamilton “Genellikle araçta rahat hissediyorum. Ama gerçektne nadiren zorladık ve hiç yumuşak lastik kullanmadım”

“Geçen yıl sezonun sonunda kendimi rahat bıraktım. Eğlenmeme izin verdim. Ama şuanda araçta iyi hissediyorum ve doğru yoldayız”

“Kış boyunca Colorado’da snowboard yaptım, Meksika’da doğum günümü kutladım, Toronto ve Los Angeles’a gittim” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton Üst Üste Üçüncü Kez Şampiyon Olabilecek Mi?” için 10 yanıt

  1. Buda Sorumu arkadaş bana gerçekler lazım hayaller değil, Turbo sezonu geldiğinden beri şampiyon değişmez Hamilton 7 kez dünya şampiyonu olan schuminin rekorunu kırabilir eğer ki Turbo motorlar böyle devam ederse, Hybrid sistemde her zaman Mercedes Lider olacak ne zaman ki V8 ve V10 lara geçeriz o zaman Mercedes’in Pili biter Başka bir takım kazanmaya başlar benim görüşüm budur her zaman en hızlı araca sahip olacaklar.. Ferrari biraz farkı kapatabilir ama GEÇEMEZ NOKTA!!!

    1. Blitzen Benz avatarı

      Motorlar dondurulup bir üreticiye gelişim izni vermedikleri sürece motor konusunda geri kalacaklarını sanmıyorum.Belki de Rosberg şampiyon olur.

  2. Ferrari hızlanırsa rosbergin işi iyice zorlaşır, hamilton rahatlar…

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yazıyorum not edin. OLAMAYACAK

    1. Fetel mührü basacak qnq.

    2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      oldu

  4. Bence olamayacak bu sene. Lastikleri sevmediğini de söyledi birkaç gün önce. Ferrari de enselerinde. Bu sene işi kolay olmaz gibi geliyor bana.

  5. 2016 şampiyon zaten Lewis Hamilton. Aksini iddia etmeye gerek yok. Ben gelecek yıllarda da şampiyonlukları kazanacağını düşünüyorum.

  6. zekeri sayin avatarı

    Oldu bile…

    1. seferi kardeş üst üste diyor arka arkaya diyor yani peş peşe diyor.neyinin anlamadın bunun gerçi belki de ileri görüşlülüğünle bir cevap vermişssindir.bilemedim.:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir