Massa Avustralya'da Şansının Dönmesini İstiyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa geçen sezon güçlü performans sergilemişti ancak bir kaç hata ve şanssızlığı onu şampiyonluk mücadelesinde geriye düşürmüştü. Brezilyalı pilot bu sene Ferrari’de lider pilot olmayı amaçlıyor.

Massa "Tüm kış testlerinin ardından tekrar yarışlar başlıyor veAlbert Park’ta pazar öğleden sonrası için sabırsızlanıyorum. Brezilya’da evimde geçirdiğimiz biraz zamanın ardından salı günü Melbourne’e geldim. Orada yaşamım eskisi gibiydi ancak geçen seneden sonraki en büyük değişiklik artık evli bir erkek olmam sanırım."

"Genel olarak kış testleri iyi geçti ve aracın ilk tanıtılmasından son ana kadar aracımdan hep memnundum ve bu süreç içerisinde çeşitli yeni gelişmeler yaptık araçta. Gelişmeyi sürdürmeliyiz ancak takım iyi iş çıkardı ve çok fazla yol katettik. Dayanıklılık bakımından ne olacağını şimdiden söylemek zor ancak şu anda geçen senekine oranla daha iyi durumda olduğumuzu söylemeliyim. Artık yarışların başlaması ile nerede olduğumuzu ve nerelerde geliştirme gerektiğini göreceğiz. Kesin olan ise iyi bir zeminden başlıyoruz."

"Geçmişte bu pistte pek şanslı değildim; iki sene önce ilk turu tamamlayamadım, geçen sene ise sıralamalarda sorun yaşadım. Sezona iyi bir başlangıç yapmak çok önemli ancak spor çok rekabetçi ve orta bölümde de iyi olup sezonu iyi tamamlamanız gerekiyor. Umuyorum bu hafta sonu son 2 seneden daha iyi olur. İki takım birbirine yakın ve rekabetçi olduğunda, yine bunun olduğunu düşünüyorum, her yarış kazanılan her puanın önemi çok büyük oluyor."

"Sezon başlangıcı her zaman heyecanlı olur ancak daha önceden deneyim sahibi olduğumuz için ve ne olacağını bildiğiniz için ilk yarışa başladığınızdan daha az heyecanlı oluyor. Sadece ilk yarış olduğu için heyecan olmuyor aynı zamanda kış testleri boyunca kimin neler yaptığını ve tahminlerimizin doğru çıkıp çıkmayacağını göreceğimiz için heyecanlı oluyor. Artık önümüzdeki bir kaç gün sıkı çalışıp neler olacağını bekleyip göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. valla felipeciğim senin durumun şansla pek alakalı okduğunu düşünmüyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir