Button: "Brawn, Honda'ya Yeni Yönler Kazandırdı"

yazar:

kategori:

Jenson Button, Honda takımının şu anda puan alabilecek konumda olmadığını düşünmesine rağmen Formula 1 kariyerinde bu zzamankindne daha mutlu olmadığını ifade etti.

Ross Brawn’ın takım patronu olarak göreve getirilmesi ile Button için sanki bir yeni dönem açıldı, İngiliz pilot, işlerin şimdi doğru yönde gideceğine inanıyor.

Button: "Bir kaç yarışta puan alamayacak bir araçta oturabilirim ama gelecek için daha mutlu bir konumda olamazdım. Tabii ki 2004 harika bir seneydi ama galiba şu anda daha mutlu bir yerdeyim"

Button, gelecekle ilgili heyecanının geçen sezon zayıfladığını ama Honda’daki tutum değişiminin, güvenini tazelediğini belirtti.

Button: "Olmak istediğimiz yerden ne kadar uzakta olduğumuzu farketmeden ve yeni insanları işe almadan önce, gelecekle ilgili heyecanlı değildim. Honda’da kalmayı tercih ettim. Çünkü, gelecekte çok şey başarabileceklerini düşünmüştüm. Ama mutlu değildim"

"Onların gerçekten gözlerini açtıklarını ve takımda Ross Brawn gibi birine ihtiyaç duyduklarını farkettiklerini düşünüyorum. Ve aerodinamikçiler için başka yerlere bakmamız gerekiyordu. İşler tersine döndü ve kesinlikle doğru yöne yöneldik. Dört gözle bekliyorum, gerçekten"

Button, Brawn’ın Honda’ya gelmesi ile yeni bir yaklaşıma kavuşulduğunu belirtti.

Button: "(Brawn’dan) Öncesine göre çok daha fazla teknik irektiflere sahibiz. Herkes onun ne hakkında konuştuğunu biliyor ve o, herkese sakinleştirici etkisi var. Onu bağırmaz. Sadece herkesin, onun düşüncelerini bilmesine izin verir. Kulağa garip gelebilir ama insanlardan en iyisini çıkarır"

"Eksiklik yaşadığımızı farkedemediğim alanları işaret etti ve bu alanlar üzerine ilerledik. Şu anda takımdaki her şey harika ama hâlâ gelişim göstermemiz gereken bir kaç alanı Ross Beawn’ın bildiğinden eminim. İşlerin çalışması için harika bir iş çıkarıyor"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir