Rosberg “Ferrari Yakın, Hatta Önde Bile Olabilir”

Nico Rosberg, Barcelona testlerinde elde ettikleri verilere göre Ferrari’nin kendilerine yakın olduğunu ve hatta önlerinde bile olabileceğini söyledi.

Mercedes 8 günlük testlerde neredeyse 20 yarışlık mesafe ile etkileyici bir test dönemi geçirse de Ferrari daha çok performansa yönelmiş gibiydi ve zaman tablosunun tepesinde yer aldı.

Rosberg “Onlar kesinlikle çok hızlılardı. Tüm takımların strateji uzmanları var bu yüzden diğer takımların hemen hemen ne kadar yakıtla sürdüğünü biliyoruz ve onlar da bizimkini biliyorlar.”

“Bu yüzden Ferrari’ye kıyasla nerede olduğumuzu biliyoruz. Bu yüzden yakın olduklarını söylüyorum. Ancak onların önünde miyiz yoksa arkasında mıyız emin değiliz.”  dedi.

Mercedes’in diğerlerinden ayrı bir seviyede olduğu yorumları için Rosberg “2 hafta daha bekleyelim. Umarım haklılardır.”

“Testler bizim için gerçekten iyi geçti. Tabi ki en önemlisi hız ve ondan % 100 emin değiliz.”

“Ferrari’nin çok yakın olduğunu biliyoruz. Bu yüzden her yönde olabilir. Ancak onun dışında her şey gerçekten iyiydi. Kesinlikle Melbourne için hazırım.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg “Ferrari Yakın, Hatta Önde Bile Olabilir”” için 74 yanıt

  1. Rosberg i korku sardı. Bence korkmasının sebebi kiminin 2.testlerde softlarla attığı ve Ferrari’nin gerçek hızı hakkında önemli bir ipucu olan 1.23.0 lık turdu.

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Korkma Titre 😀

  3. Tifosiler Fandaşlar………..

    Rosberg bile kabul etti.Bas bas bağırıyor en hızlı Ferrari diye.

    Banko pole banko en hızlı tur banko zafer.

    Mührüleri hazırlayın.Ferrari Mercedesi öpücek. Vettel mührü basacak.

    1. arkadaşım gaz veriyorlar. sen hatırlayamasın belki. Futbol da bize çok gaz verdiler.

      1. Counter Strike’ta tek kişi oynandığında server dolu gibi gözüksün diye botlar önceden scriptlenmiş aptalca metinler yazardı eskiden. Şimdi bu arkadaşın yazdıklarına bakıyorum da o botlardan pek bir farklarını göremedim. Yazdıklarının seviyesi kodlarla yazılmış bir botunkiyle aynı, ne eksik ne de fazla. Çok acı. Royal Hunt arkadaşın değerinin bilememişiz biz hiç. Ara mara trollüğün suyunu çıkartırdı ama ne yazdığını da bilir, bilgiyle konuşurdu. Ama şimdi futboldaki fanatik ‘sokucaz geçiricez’ kafasıyla f1 izleyen adamlar türemiş burada cidden yazık.

        1. Cansınım Batın avatarı
          Cansınım Batın

          Rambo reyize diss attın başına büyük bela aldın.

        2. Avsutralyayı vettel kazanırsa nikini değiştirecen mi

          1. Hocam sen olayı anlamamışsın bile daha. Üzdün:D

            1. Cansınım Batın avatarı
              Cansınım Batın

              Terbiyesizlik yapma terbiyesiz adam.

        3. Royal Hunt arkadaşın değerinin bilememişiz biz hiç. Ara mara trollüğün suyunu çıkartırdı ama ne yazdığını da bilir, bilgiyle konuşurdu.

          Royalcım kendini bize anlatma 🙂

          Nickin son kısmı ele veriyor seni Hunt ekini silmeyi unutmuşsun :))

          1. Hocam nickinin hakkını veriyorsun doğrusu helal olsun ince görmüşsün ben kimsenin anlayacağını sanmazdım.

            Tabii dalgayı bırakırsak uykumdayken veya bilmediğim bi’ hastalığımdan dolayı nöbet geçirip RoyalHunt kimliğiyle yazmıyorsam RoyalHunt olmadığımı temin edebilirim ve de eminim 😀 Geçmiş yorumlarıma falan bakarsan Royal Hunt’a çok karşı çıktığım durumlar da oldu katıldığım durumlar da açıp bakabilirsiniz, yani burdan sonuçla dediğim gibi kişilik bölünmesi falan geçirmiyorsam royal hunt’ın her dediğine katılmam gerekirdi ama öyle değil 😉

      2. Hasan YALÇINKAYA avatarı
        Hasan YALÇINKAYA

        Sen takımına bak boşver FERRARİyi

  4. Bazı yorumlarda bu yıl redbull ya da williams’ın Ferrari ile takımlar şampiyonasında mücadele edeceğini düşünen arkadaşlar görüyorum. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Belki bir kaç pist dışında aynı geçen sene ki gibi Ferrari ve mercedes alıp başını gidecektir. Poliyannacılık oynamaya gerek yok. Ne renault’un motoru ne de williams’ın şasisi bu mücadele için yeterli seviye de değil.

    1. arkadaşım kim polyannacılık oynuyor. başka takımın taraftarları söyleyince polyannacılık oluyor.
      Ferrari taraftarları 2016 da Ferari şampiyon olucak diyince polyannacılık olmuyor.

      1. FA 14Sulonso avatarı

        +1 😀

      2. Kim 2016 yılında şampiyon olacağız diyor arkadaşım? Ki bizim şampiyon olabilme ihtimalimiz
        inan sizin ferrari ile mücadele edebileceğiniz ihtimalinden 2 kat daha fazladır ki bu sebepten poliyannacılık oynayan sizlersiniz. Bir de motoruna bakmadan konuşan mclarenciler var ki..

        1. FA 14Sulonso avatarı

          O motor testlerde 1 kez bile patlamazken diger bütün motorlar patladi. Hatirlatayim da. 🙂

          1. Cansınım Batın avatarı
            Cansınım Batın

            Hayallerde yaşıyor bazı Ondacılar.

  5. Redbullu renault motoru sayesinde önde olmasını istiyorum.
    hiç kimse Redbullu hesaba katmıyor ikinci takım olursa hiç kimse şaşırmasın . ben hep şunu söylerim
    güzel para kazanmak istiyorsan Ferrariye gideceksin.

  6. BMWM3GTRTEAM avatarı

    Bu ıs lastıklere bakmaz kardesım bu araclar 300 ustu gormuyormu.bu kımın pıt ekıbı ıyıyse o kazanır. 2002 de ferrarı brıdgestone sayesındemı sampıyon oldu.acın bakın o sezona tekrar en hızlı ferrarı en hızlı pıt ekıbı ferrarı lastık sadece kucuk bır ayrıntı.vettel mersedes de olsa hamıde ferraride olsa gene aynısını derim.ferrari ne olursa olsun f1 rin babasıdır.

    1. Hocam lütfen bir daha büyük harfle yazmayın. Bu Internet etiğine aykırıdır ve hoş karşılanmaz. Büyük harfle yazdığınız yorumlar bundan sonra kaldırılacaktır. Teşekkürler.

  7. Yorumlara bakın ya… Alonso ferrariyi alonso taraftarlarından daha çok seviyor bence. Öyle olmaza daha çok zarar vermemek için 2015te ayrılmazdı değil mi?

    1. Napolyon1453 avatarı

      Değil.

  8. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    Bazı Sütçü Beygirleri yine Mühür basacaz diye nara atmaya başlamış. Anacım geçen senede aynı lafı dediniz Mercedes alayınıza Mühür bastı. Unutmayın ve İlk 3 yarşın 2’sini Mercedes Alır…

    1. Hasan YALÇINKAYA avatarı
      Hasan YALÇINKAYA

      Şampiyon sakin yine siz en iyisiniz

    2. İsmail Fatih ALKAN avatarı
      İsmail Fatih ALKAN

      Koskoca adamsın. Mercedes’ten tecrübeli bir takımı sütçü beygiri diye eleştirmen hiç hoş değil. 15 sezon daha şampiyon olsanız ne yazar……..
      Sizin gibilerden bu yorumları okuyunca ne siteye giresim geliyor nede f1 seyredesim.
      Elinize 1 er bıçak versek birbirini doğrayacak adamlarla dolu burası bu yüzden size kolay gelsin

    3. SchumacherAlonso avatarı
      SchumacherAlonso

      Bu sene sadece MERCOYA değil sanada basacagiz mührü laf ebeliği yapma haddini bil eğer haddini bilmezsen buradaki Ferrari taraftarları sana haddini bilmeyi öğretirler artık at mi olursun beygir mi olursun orayı bilemem

  9. Yıllardır aynı terane.Umarım Ferrarici arkadaşlar melbourne podium basamağının ilk 2 sırasında gri tulum gördüğünde derin bir hüsrana kapılmazlar.

  10. Rosberg’in bu sözleri muhtemelen; daha sezon başlamadan oluşacak olası rating düşüklüğünün önlenmesi adına başlatılmış bir PR çalışmasının ürünleridir. Danışıklı.
    8 günlük testlerden varabildiğimiz sonuçlar bence buzdağının sadece görünen kısmı. O görünen kısım da Mercedes’in hala en hızlı takım olduğu… Ama…

    1 – Mercedes 8 gün boyunca sorun yaşaması muhtemel US ve SS lastikleri neden hiç test etmedi? Hızını saklıyor demek en kolay cevap. Ancak yine de (dolu depoyla, farklı motor haritasıyla, kısılmış motorla ya da zorlamadan da olsa) denemesi gerekmiyor muydu? Bu lastiklerin aşınma derecesini pistte görmek istememeleri bence çok anlamsız.
    2 – Ferrari’nin ” Allah ne verdiyse” hızlı turlar attığını sanmıyorum. Özellikle ilk testlerde ”heves kırıcı” Mercedes dominasyonunu gördükten sonra. Hatırlayın ilk testlerin daha 2.günü sabahında Vettel US ile 1.22.810 yaptı. 7.gününde Raikkonen ise 1.22.785. . . Ferrari onca tura, onca güncellemeye, onca doneye rağmen tek turda gelişemedi mi yani? Komik olmayın.
    3 – @massathebest Hamilton’un medium’la yaptığı 1.24.133 ‘lük turunu referans almış. Medium lastiklerde Mercedes’in ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. O halde Vettel’in Medium’la 1.24.6’lık turu da oldukça iyi. O halde lastik yumuşadıkça Ferrari gerçekten çok daha fazla yaklaşacak Mercedes’e anlamına gelmiyor mu? Keza Massa’nun Soft ile yaptığı 1.23.0 turu da güç sıralaması yaparken kafaları karıştıracak kadar muhteşemdi.
    4 – Son olarak küçük bir hatırlatma : Katalunya geçtiğimiz sezon Mercedes’in Ferrari’yi en net şekilde domine ettiği pisttir. Hesapları yaparken bunu da hesaba katmamız gerektiğini düşünüyorum.

    Ben öngörüldüğü kadar kötü bir sezon izleyeceğimizi sanmıyorum. Bazı pistlerde Mercedes dominasyonu göreceğiz, bazılarında Ferrari çok rekabetçi hatta daha güçlü olacak, bazılarında ise Williams kendini gösterecek.
    Torro Rosso’nun bir çok pistte Red Bull’dan daha iyi olmasını bekliyorum. Özellikle sezonun ilk yarısında.
    Force İndia testlerdeki başarısını gerçekten kaliteli pilot kadrosuyla pekiştirerek 4.lüğe asılacaktır.

    1. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

      ”Son olarak küçük bir hatırlatma : Katalunya geçtiğimiz sezon Mercedes’in Ferrari’yi en net şekilde domine ettiği pisttir. Hesapları yaparken bunu da hesaba katmamız gerektiğini düşünüyorum. ” Bu ilgi çeken noktayı hatırlattığın için teşekkürler 🙂

  11. Benim tahminim arada 0.2 ila 0.5 arasında bir fark var ve tüm yorumlara rağmen gümüş oklar yine ön sırada. Melbourne herşeye açık bir pist ne olucağı tabiki belli olmaz ama Mercedes duble için avantajlı. Ferrari bu sene daha da yakın umalım da Rosberg’in dediği gibi yakın olsunlar ve geçişleri bol yarışlar izleyelim.

    1. Şafak Soysal avatarı
      Şafak Soysal

      🙂

  12. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Ferrari önde mi değil mi kimse kesin olarak bilemez ama tahminim geride. Farkı az da olsa kapamış olabileceğimizi düşünüyorum. Bunun dışında her şey ilk yarışta belli olacak. Burda sıkıntı lanet olası sıralama turunda gümbürtüye gitme ihtimali.

    Ferrariye güveniyoruz ve umarım rekabet olur. Rekabet olmasını tüm f1 severlerin istemesi lazım. Ferrari sevsin yada sevmesin çünkü spor böyle gittikçe tek kazanan Mercedes olacak

  13. merso’nun motor avantajı geçen sene bitmişti. Bu sene otomobilin kendinde olan avantaj da bitti. seneye merso büyük ihtimalle üçüncü takım filan anca olur.

  14. Şimdiye kadar kim ön kanatta değişiklik yapıp uçan bi takım olmuş. Ya da kim yeni ön kanatla 0.1 sn daha hızlı tur atıp eskisini takında o kadar yavaş kalmış.

    1. 2010 Kanada Button Hamilton sanırım

      0.5 saniye filan fark etmişti.

      Tam emin değilim yarış ve senede 🙂

      1. Hasan YALÇINKAYA avatarı
        Hasan YALÇINKAYA

        Helal sana harika bir hafıza 0.4 veya 5 kazanmıştı mc laren o kanatla

  15. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
    MichaelJackson [RedBull RB12]

    Komik bir demeç. Defalarca dediğim gibi rekabet var havası yaratmaya çalışıyor gibi gözüküyor Mercedes lobisi.

  16. Testlerin geneline bakarsak bende Ferrar’nin daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Son bi kaç yıldır fakat özellikle de geçen sene yarış günü çok daha rekabetçi olan Ferrarinin Merso’yu tırsıttığını, bu sene aracı daha hızlı yapmak için gerçek manada birşey bulamadıkları için yarış performansına odaklandıklarını düşünüyorum. Geçen sene de olduğu gibi bazı pistlerde merso bazılarında ferrari ön plana çıkabilir. Baskın olan bu iki takım olur ve Ferrari daha baskın olur diye düşünüyorum. Bu sene yakın rekabetten dolayı hata da yapacaklar. Ve bu sene bazı yarışlarda ilk sırada bu iki takım harici takımların da olacağını testler gösterdi. Force India mı olur Williams mı ya da Redbul mu bilmiyorum. Mesela bu sene macaristan ya da monaco da redbul toz yutturabilir.
    Bi de bi süredir Ferrari’nin ön kanadına laf söyleniyor. Şahsi düşüncem ayrodinami üstüne yapılan ve karmakarışık ön kanat ya da sidepod yanına konan onca şeyin aracın üstündeki asıl etkenlerin yanında lafı bile olmayacak şeyler olduğunu hatta bazılarının sallamasyon derecesinde olduğunu düşünüyorum. Tabi adamlar saniyenin binde bilmem kaçlarını hesaba katarark bunlardan şu kadarı bir araya gelince belki de bir salise farkla pole demek diye düşünüyorlardır. atletizmde bile 1 salise kazanabilmek için atletlerin rüyalarına bile müdahale edildiğni düşününce…

  17. En hızlı Ferrari Mührü bastık

    1. Cansınım Batın avatarı
      Cansınım Batın

      Oley be.

  18. Fark “bana gore” 1 sn civarında

    Merc taraftarı olsam endiselenmezdim

    1. ”Bana Göre” Siz gp2 motorunuz ve pilotunuzun cebindeki 2 sanıye ile tüm rakiplere tur bindirip sezonu domine ederek şampiyonluğa ulaşırsınız

    2. Blitzen Benz avatarı

      Endişeli değilim.Avustralya’da polü Ferrari alsa bile endişelenmem.
      Her zaman test şampiyonları olur.Geçen yıl Sauber uçuyordu.
      Ferrari sezona başlarken motoru kısacaktır.Aksi takdirde bu yıl bolca motor patlatacaklarını düşünüyorum.

      1. ferrari test boyunca motor patlatmamışken bu nasıl demeç anlamak güç, avustralya bi gelsinde akmı karamı görelim

        1. Blitzen Benz avatarı

          Mercedes geçen yıl bir kaç kez motor patlattı.Ama sezonu dört motorlar bitirdiler.Ferrari hiç motor patlatmadı ama sezonu beş ve altı motorla bitirebildiler.
          Mercedes bu yılki testlerde bir veya iki motor kullandı.Ferrarinin ikiden fazla motor kullandığını biliyorsun.Sezon Avustralya’da başlıyor ama bitmiyor.
          Ben zamanında hızlı ama dayanıksız Mclaren yüzünden çok saçımı yoldum.

          1. Ufak bi ayrıntı da ben vereyim..
            Ferrari 5 ve 6ncı güç ünitesini, elde kalan sezon içi güncellemelerini kullanmak için ceza yeme pahasına almıştı.
            Yani motor ömrünü bitirdikleri için değildi.

            Ayrıca testlerde Ferrari 2 motor kullandı. Bu resmi açıklamadır.

  19. Ferrari’nin önde olduğunu zannetmiyorum ama eskisinden çok daha yakındır artık. Tek detaylara yeterince önem vermiyorlar. Mesela o ön kanada el atmaları lazım belki bir yarım saniye çıkar oradan. Mercedes’in avantajı ise detaylarla tek tek uğraşmaları. Arka kanat için bile bir sürü yapışkanlar bir şeyler takmışlar testlerde. Burunu falan küçücük yapmışlar.

    1. Avustralyada yeni bir ön kanatla gelicek ferrari.

      1. Hasan YALÇINKAYA avatarı
        Hasan YALÇINKAYA

        Yeni ön kanat birde arka kanat ferrarinin testlerde kullandığı ön ve arka kanat geçen yılki kanatlar

  20. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    yav he he…

    Geçen sene Avustralya’da söylediklerini ve Malezya’da Vettel kazandıktan sonraki yüz ifadeni gayet iyi hatırlıyoruz, Rosberg başgan. Böyle bir şey gerçek olsa bile bunu basın önünde söylemezsin. Kısaca, laf olsun torba dolsun.

  21. Konuşmak için erken tahmin yürütmüş olabilir ama biraz komik olmuş ben şahsen ferrarinin 2. olduğunu düşünüyorum belki farkı azaltmış olabilir ama öne geçecek kadar olduğunu sanmıyorum ilk yarışta göreceğiz neyin ne olduğunu…

  22. mercedes’in karşısına bir rakibin, özellikle de ferrari’nin çıkmasını isteyen bir izleyici olarak bu durumun gerçekleşmesini isterim lakin, bu yemi padokta yiyenin çıkacağını hiç sanmıyorum. ancak taraftar kafasını bulandırır bence.

    sormak lazım,
    1. ilk 4 günkü test sonuçalrının ardından “lastik farkından arındırılmış tur zamanları”nda hamilton’un vettel’e attığı (1,22,009 – 1,22,810) 0,8 saniyeyi nereye koyalım?

    2. bu kadar ferrari’den çekinen takım, ferrari cayır cayır SY ve UY lastik harcarken neden attığı 20 yarış mesafesine denk gelen test macerasında yalnızca birer kez Y lastik kullandı? elinde daha fazla Y, 1 set olsun dahi SY ve UY yok muydu? madem korktun ferrari’den, neden kontrol etmedin en üst hızını?

    3. ilaveten bence başımıza gelecek sonu bugün hamilton sessizce anlattı bile. Orta lastikle (UY’den 3 birim daha sert lastikle) attığı 1,24,133 gelecek günlerin fragmanı gibiydi. bunu da not düşelim.

    velhasılı, sevgili izleyici arkadaşlarım, neye güvenerek gaza geldiniz bilmiyorum. isterim ki ros haklı çıksın, formula1’e heyecan gelsin, kıran kırana mücadele gelsin. ama rakamlar yalan söylemez.

    1. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

      1.22.009 ? Ben hatirlamiyorum bu dereceyi.1.22.7 en iyi sektor diye hatirliom?

      1. Arındırılmış tur zamanı denen bir naneden bahsediyor. Her hamur arasında 0.6 saniye fark var gibi hesaplıyorsun. Tabi yersen…

    2. Lastik farkından arındırma tamamen yalan dolan. Ultra yumuşak ile yumuşak arasında 0.3 saniye fark etti Raikkonen’de. Vettel’de de benzer bir şey oldu. 2 takımın da ortak kullandıkları lastiklere bakmak lazım. Raikkonen ve Rosberg yumuşakla aynı turu attılar. Sertte Mercedes önde fakat lastik seçimi takımlarda olacak. Dolayısıyla Ferrari yumuşakları tercih ederek Mercedes’le başa baş mücadele edebilir.

      1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
        Schumi Nerde Ben Orda

        ultra soft ve soft arasında 0.3 sn olması imkansız fark daha fazla lastikler arası.Raikkonen başka bişeyler deniyordur yada hata falan yapmıştır…Bide şöyle birşey var bu pistte ultra yumuşak lastikler kullanılması saçma belki lastikler tur bitmeden bile bitmiş olabilir..Pirelli hard ve medium getiriyordu bu piste

        1. Zaten turun sonuna doğru lastiklerin bittiğini iddia ediyorlar. Bu pist için durum bu. Avustralya’da 0.6 fark eder atıyorum. Ama bu pistin kullanılabilecek en yumuşak lastiği yumuşak lastik gibi geliyor.

  23. Nedense Mercedes takımından birileri bir şey söyleyince insanları aptal yerine koymaya çalıştıklarını görüyoruz,klasik akıl oyunları…..

  24. hatta tur bindirebilirler…

  25. zekeri sayin avatarı

    Ros bırak bu ayakları mercedes ustteki hava girişinden fiatı içine çekeçekmiş gibi geliyor arkadan..

  26. Yasin KESER avatarı

    bence Toto yla Hamilton bir olmuş bu çocuktan performans analiz saklıyolar 😀 ikidir karamsar demeçler veriyo 😀
    ama umarım fark en fazla 0.2 saniyedir her zaman birbirlerine bir pit stop kadar yakın olurlar da biz de yarış izlemiş oluruz

  27. At yalani yesinler nicocum 😀

  28. [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Last 1 #ForzaFERRARİ

    Kimse inanmasin Melbourne görüsecegiz:)

    1. SebastianVettel05 avatarı
      SebastianVettel05

      Nico acayip bir tur attı mercedes yine bir numara dediler aynı hamurlarla çok daha iyisini attık mercedesin deposu dolu dediler.evet önde olduğumuzu ben de düşünmüyorum ama kesinlikle fark çok çok daha az boşver inanmayan inanmasın iki hafta kaldı ?

      1. onlar atarsa best can in the space, ferrari atarsa depo boş tüü kaka 🙂

        1. Biarz abartmıyor musunuz beyler ya? Tamam yani çok iyi gelişmiş Mercedes’in önüne geçmiş olabiliriz ama Mercedes’in geçtiğimiz senelerdeki performansı dehşet vericiydi ve buna birdenbire yaklaşılmasını pek de kolay bulmuyor kimse. Occam’ın Usturası teorisi vardır belki bilirsiniz; açıklanamayan bir olayın cevabı en basit olandır der, işte şu anda da herkes bunu yapıyor, Ferrari’nin Mercedes’e yetiştiğine inanmak yerine kolay olanı seçip boş depo diyor yani bir art niyet olduğunu sanmıyorum ben.

  29. Kiminin söylediği ‘Tam olarak olmak istediğimiz yerde olacağız’ Kimi net konuşur eveleyip gevelemez.Ferrari iyi belki biraz arkada belki biraz önde ancak iyi durumda.

    En önemli etken, sert lastik kullanma zorunluluğunun olmaması Ferrari için.Bu bütün diğer etkenlerden daha büyük bir etkiye sahip olacak.

  30. Rosberg amcam sallamış yersen

  31. mercolar melborune paketiyle çalıştılar ama ferrari daha yeni aero parçalarını çıkarmadı. Üstüne ilk yarışta yeni yeni motor güncellemesi ve shellbomb denilen yeni yakıt sistemi gelecek. Ferrari’nin yumuşak lastik avantajı, yarış performansı vs. Endişelenmekte haklı olabilirler. Vettel’in fazla zorlamaması da daha korkutucu, rai’den minimum yarım saniye daha hızlı olacağını düşünürsek ilginç sezon olacak.

    Toro rosso’yuda beğendim ben. 2016 ferrari motoru olsa en hızlı üçüncü takım olabilirlerdi. Belki şimdi bile olabilirler. Williams ve Force india ile mücadele ederler.

    1. İyi hos demissin de kimi ye yarım saniye fark atar demissin vettelden için.İnşallah Ferrari mercedes ile çok yakın olur.Ancak her bakımda kimi-vettel farkı 0.5 saniyeyi bulmaz

  32. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    İnsanlarla dalga geçmekten başka birşey yapmıyosunuz !!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir