Todt Yineledi: "Ferrari de Massa'yı Tutmak İstiyor"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali’nin Brezilyalı sürücüyle anlaşma uzatmak istedikleri yönünde açıklamalarına yer verilmişti.

İstanbul’da soruları cevaplayan Todt “F1’in spekülasyonlarla dolu olduğunu ve bunların genelde yalan yıktığını biliyoruz.”

“Felipe 2001’den beri Ferrari ile amlaşmaya sahip ve 2006’dan beri  takımın resmi pilotu. O, gerçekten devam etmek istiyor.”

“Ferrari ile son görüşmelerimin ardından bunun karşılıklı bir istek olduğunu gördüm.” dedi.

Todt, Mass’nın bu sezon şimdiye kadar gösterdiği performansın, takımla devam edemeyecek kadar kötü olduğu görüşlerini kabul etmedi.

Todt “Fantastik bir sezon geçirmiyor olsa da, şampiyona liderinin 17 puan gerisinde ve şu ana kadar tüm yarışları tamamlayıp puan kazanan nadir sürücülerden.”

“Bu yüzden durum o kadar kötü değil.” dedi.


Yorumlar

  1. Bence macera aramaya gerek yok. Eğer Ferrari ile anlaşabilirse kaçırmaması gerekir. Bu aralar Ferrari biraz tökezlemiş gibi görünse de hala geri gelebilecek pilot, mühendis, kaynağa sahip bir takım. Hatta mümkünse uzun süreli bir antlaşma yapması daha da iyi olacak.

  2. nicolas todt, sen gerçekten massa'nın iyiliğini düşünen bir menejer isen, ferrari ile massa'nın arasını bulmak için bu kadar acele etmemelisin. kapı gibi renault duruyor pistte. massa'nın arkasından kovalayan mı var, bekleyin biraz kardeşim renault hızla gelişiyor. massa "ben geleceğim" dese renault hayır mı diyecek? araştırın önce.

  3. dünkü performansı araca göre iyiydi tabi burası sevdiği bi yer kazanması zor görünüyor.Massa kalacak bence.pilot değiştirmek her zaman uyum sorununu da beraberinde getirir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir