Mclaren, Red Bull'u Yenebileceği Konusunda Emin

yazar:

kategori:

Red Bull, bu sezon özellikle saf hız olarak takımların açık ara önünde ancak Mclaren, Türkiye’de aerodinamik olarak iyi olunması gereken pistte sıralamalarda elde ettiği dereceyle cesaretlendi.

Takım Patronu Martin Whitmarsh “Henüz sezonun başındayız ve buraya gelirken hiç kimse ve Woking’deki yüzlerce insan mücadeleden vazgeçmedi.”

“Şirketteki herkesle çok sıkı görüşüyoruz ve her yarış 0.2 – 0.3 sn gelişim kaydediyorsanız bu 4 yarışta 1 sn yapar.”

“Red Bull da yerinde saymıyor. Onlar iyi bir organizasyon kurdular ve biz sadece onlara göre daha hızlı gelişimi garantilemeliyiz. Daha yaklaşacağız. Şampiyonluk hâlâ açık ve burada neler yapabileceğimize bakacağız. Ardından önümüzdeki yarışlar için aracı geliştireceğiz. Bana göre şampiyonluk mücadelesinden vazgeçmek için çok erken.” dedi.

Jenson Button “Burada gördüğüm gelişimden etkilendim. Red Bull’lara bu kadar yakın olmamıza iyi bir şekilde şaşırdım. Ve eğer bu şekilde devam edersek önümüzdeki yarışlar için her şey olumlu görünüyor.”

“Ardından dayanıklılık ve strateji bakımından mükemmel bir hafta sonu geçirmeliyiz. Eğer bunu başarabilirsek, önümüzdeki yarışlarda onlarla mücadele etme şansına sahip oluruz.”

“Şu anda hedefimiz olan şampiyonluğu düşünmek için çok erken. Yarış yarış hesap yapmalıyız ve yarışa getirdiğimiz paketten maksimum performans çıkarmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. startta mclaren hele bir yerini korusun. sonra nasipse geçer…

  2. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    walla mclaren 2.sektörde o kadar saniye kaybetmeye dewam ettiği sürece zooooooor

  3. F.Alonso  Fans* avatarı
    F.Alonso Fans*

    Bu kadar yakın yakalamışken RedBull u bir zahmet..:)

  4. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    bizde inanıyoruz hadi arkadaşlar ha gayret az kaldı millet f-duct monte edecem diye zaman kaybederken biz bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz gelişim açısından harika olcaz forever mclaren

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir