Horner Pilotlarını Eleştirdi, Mclaren Sürücülerini Övdü

yazar:

kategori:

Horner “Takım açısından çok üzgünüm çünkü takım her şeyi doğru yaptı, bugün güçlü olan Mclaren’leri strateji ile geride bıraktık. Her iki sürücünün birbirine temas ettiğini görme büyük hayalkırıklığıydı.”

“Sebastian ile konuştum, bu olay oldu ancak ikisi de olması gerektiği yerde olmamalıydı. Bu takım için gerçekten büyük hayalkırıklığı. Bir sürü puan kaybettiler.”

“Öncelik diğer takımları yenmek ve bugün Mclaren’e 43 puan verdik. Takım galibiyet kazanmayı hak ediyor. Oturup bu olayın üstesinden gelmeliyiz ve gelecek yarışa güçlü gelmeliyiz.” dedi.

Horner, birbirlerine adil olmaları karşısında pilotlarına her zaman mücadeleye izin verdiklerini söyledi.

Horner “Pilotlardan her zaman istediğimiz birbirlerine yeteri kadar yer bırakmaları. Bugün ikisi de yapmadı ve sonuçta takım puanlar kaybetti. Mark puan kaybetti ve Sebastian puanlar kaybetti. Sonuçta herkes kaybetti.”

“Bugün Jenson ve Lewis’in de mücadelelerini gördük. Birbirleriyle yarıştılar ve birbirlerine yer verdiler. Biz de bunu istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    bu takım arkadaşları arasında çok büyük psikolojik bir savaş bence vettel bir kaç yarış daha webberin gerisinde kalırsa iyice psikolojisi bozulur bu levis için de geçerli bu yarışta buttona geçilseydi dünyası yıkılırdı canadayı sabırsızlıkla bekliyorum…

  2. amaç yarışmaksa button da hamiyi zorlamaya devam etmeliydi.. yakıtlarının yeterli oldugunu kabul edersek tabi…
    takımın yakıt tasarrufu yapın demesi belki de akıllı olun sizde çarpışmayın demenin bi baska yolu da olabilir.

  3. Lewis le Button birbirlerine yer mi verdiler? kalbim duracaktı bir ara be.

    Bizimkiler daha tecrübeli ve daha iyi pilot desek daha yerinde olurdu bence.

  4. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ya hakkaten burdaki vatandaşlar ne kadar komik he,bu kadar saniye fark yemişler,sezon başından beri söyledikleri hiçbir şey gerçekleşmemiş,bu yarış için söylemek gerekirse mclaren karşısında resmen ezilmiş bir ferrariye rağmen hala çıkıp mclaren aleyhinde bişiler yazabiliyorlar,nasıl bir vicdan varsa artık tebrik etmek lazım gerçekten..
    bu insanlar ferrari de ya da başka bir takımda son yıllarda;button ve lewisin lastik lastik mücadelesi gibi bir mücadele izlemişler mi acaba,tribünde gerginlikten bir hal oldu herkes,ama sizi bu kesmiyorsa yapacak birşey yok,allah gözünüzü doyursun demek gerekiyor heralde:D ya da birbirlerinin üzerine uçtuklarıdna mı mutlu olacaktınız,bol keseden atmayın,biraz makul olun,tebrik edin takdir edin,sezon basındna beri gelinen noktayı,son yıllarda gelişim dersi alması gerekir diğer takımların mclarenden..gerçi aşağıdaki yazıları yazanlar,bunları da göremeyebilir,anormal karşılamam..

  5. mclaren ve taraftarlarına laf yetiştireceğinize takımınızın neden bu kadar geride kaldığını sorgulayın tur başına 1 sn az değil hani
    petrovun yarışının berbat olmasına da değinmiyorum bile malezyada hamiltonla mücadelesinde fırtınaları koparmıştınız
    tüm bunlara rağmen başkasını fanatiklikle suçluyorsunuz gerçekten ironik

  6. mert merter avatarı

    Cok cok mutlu bir hafta sonu gecirdik McLaren ciler olarak.
    bazi arkadaslar gölgelemeye calismis olsun problem yok bizimde moralimiz bozuk haftalar oldu olacaktirda ama simdi 2 hafta bu olayin tadini cikaracagiz.
    KANADA da neler olur bilemeyiz belkide bu dubleyi arariz ama olsun biz mutluyuz bu hafta .
    (hic bir pilotu asagliyacak yorum yapmadim nede takimi kendi capimda elestiri yaptimherzamanki gibi)
    Bazi rakip dostlar alinmis kusura bakmasinlar ama bu isin tadi böyle cikiyor bu bir spor eylenmek lazim yenilince kabulenmek lazim.BY

  7. Tolga Soydan avatarı

    Kimiyi getir bu takıma

  8. McLaren ekibinin mücadeleyi tadında bırakmasını takdirle karşılıyorum. Jenson Button Hamilton'un önüne geçip sonra sırasını kaybedince bir daha denemedi. Yoksa 2 pilot bir temas yaşayabilir veya benzinleri bitip rezil olabilirlerdi.

    Christian Horner ise duruma son noktayı koymuş. Güzel bir şekilde 2 pilotu yanına alıp, karşılıklı mücadelelerde sınırın ne olacağını açığa kavuşturmalarını gerekir.

  9. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    redbullar ne kadar bencil davranıyorlar dikkat ettinizmi özelliklede fettel efendi ey gidi çaylak ey daha öğneceğin çok şeyler var bu alemde.
    kaza sonrasında o meşhur parmağıyla kafasını gösteriyordu hem webbere hemde diğerlerine gününü gösterdin yarışın en keyifli anıydı.

    böyle acemi hareketleri izlerken. ne yaparsanız yapın içinizdeki kasabı bitiremiyorsunuz en güzel ikili.

  10. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    burda suçlu webberdi çnkü vettel geçmişti vettelin arka lastiği ile webberin ön lastiği aynı hizadaydı ki ufak bi sola kırmayla webber vettelin lastiğini patlattı bilerek veya bilmeyerek ama vettel bunun yüzünden dengesini kaybetti gitti işte

  11. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    mert merter : kör bir fanatiksin

    Ferrari : 10 sene sorun yaşasın
    Redbull:kaza yapsın

    Sadece Lewis takıma SANİYELER! kazandırır.Neyse daha fazla yorum yapmaya gerek yok.Hem kendin uyduruyorsun hem seviniyor inanıyorsun.Tamam sevinmek hakkın ama her yere saldırma.

  12. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Webber yeterince yer verseydi Vettel'e kaza olmazdı ve hızlanıp yerini almaya çalışırdı (McLaren ikilisinin yaptığı gibi)

  13. Zamanında Mclaren ve Ferrari'ye kızıyorlardı takım emri var diye ama bi noktada da gerekiyor sanırım saçma sapan bir kaza yüzünden dünya kadar puan kaybettri RBR takım arkadasları bırbırlerıyle elbette mücadele etmeli ama takımlar gerektiği yerde müdahale etmeli tıpkı bugun Mclaren'in yaptığı gibi sonucta burası profesyonel bir spor bırkac puanla sampıyonluklar kacabılıyor(bknz:2008)

  14. Button yol verdi ve çekildi… Hamilton a kalsaydı işler karışabilirdi.

  15. mclaren'a da pay çıkarmışlar hemen.

    vettel-webber kazası olmasaydı button'ı yakıt az diyip atak yapmasını engellemezlerdi.

    çünkü mclaren'ın o olay sonrasında gözü korktu.

  16. bu bana yıllar önce berger-alessi kazasını hatırlattı.. kazadan sonra iki pilot içinde ikiside gerizekalı yakıştırmaları yapılmıştı nerelerden nereye gelmişiz çok ilginç

  17. mert merter avatarı

    "Bugün Jenson ve Lewis'in de mücadelelerini gördük. Birbirleriyle yarıştılar ve birbirlerine yer verdiler. Biz de bunu istiyoruz." ded

    McLaren den birsey ögrenmeye baslamislar. buda basari tebrikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir