Schumacher "Vettel Sayesinde Bir Sıra Yükseldik"

yazar:

kategori:

Schumacher “Yarış beklediğim gibi başladı. Kalkışta Jenson’a yetişebildim. Formasyon turu çok yavaş olduğu için lastiklerimde yeteri kadar yol tutuşu yakalayamadım ve Mclaren’in maksimum hızıyla birlikte Jenson’ı arkamda fazla tutamamamın ardındanüstümüzdeki baskı kalktı.”

“O andan sonra, starttaki pozisyonumdaydım ve Sebastian yarış dışı  kaldığında bir sıra yükseldim. Hepsi bu.”

“Benim için çok normal bir yarıştı. Daha fazla seçenek yoktu.”

“Ön bölümde çok şey oldu ve bu taraftarlar açısından iyi bir şov oldu. Tüm bunların yanında bizim için de olumlu bir yarış oldu ve Red Bull ve Ferrari’ye göre ilerleme kaydettik. Bu bakımdan mutlu olabiliriz.” dedi.

Nico Rosberg “Benim için olaysız bir yarış oldu ve 5.likten memnunum. Yarışın büyük bölümünde Schumacher’den biraz hızlıydım ancak geçmek mümkün değildi ve Robert arkadan zorladığı için dikkatli olmam gerekiyordu.”

“Benim için en heyecanlı an, oldukça hızlı olan pite giriş ve çıkış turlarımdı. Takım harika bir iş çıkardı ve arkamdaki araçların önünde kalmayı başardım.”

“Genel olarak performansımız arttı ve bu hafta sonundan mutlu ayrılabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Silver 1 tribündeydim, Shumi'nin her tur nasıl fark açtığını gördüm yarışın büyük bölümünde. Sadece son turlara doğru Rosberg Shumiye yaklaştı. Nasıl oluyor da Rosberg bunu diyor anlamış değilim (tur zamanlarınada mı bakmıyor bunlar?) Çok iyi bir pilot, lakin demeçlerinde sürekli Shumi kıyaslı konuşuyor gibi geliyor bana.

  2. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Silver 1 tribündeydim, Shumi'nin her tur nasıl fark açtığını gördüm yarışın büyük bölümünde. Sadece son turlara doğru Rosberg Shumiye yaklaştı. Nasıl oluyor da Rosberg bunu diyor anlamış değilim (tur zamanlarınada mı bakmıyor bunlar?) Çok iyi bir pilot, lakin demeçlerinde sürekli Shumi kıyaslı konuşuyor gibi geliyor bana.

  3. Olsun, Mercedes Ferrari'yi geçti artık.:)
    Yada çok fazla bir şey kalmadı. Ferrari'den daha becerikli en azından daha hızlı gelişiyorlar. En büyük rakip şimdi Renault.
    Yarışın ortasında 30 sn farkı görünce oha oldum. Arka sıra treni oldu nerdeyse 2 takım hariç hepsi aynı kulvarda koştu.
    Umutbg doğru söylüyor. Nico sıkmış. 🙂
    Ne olursa olsun bu puanlara ihtiyacı var Mercedes'in.

    Rosberg rbr'de olsaydı ancak Vettel kadar iyi olabilirdi. He ben Vettel'in şuan ki pozisyonundan da şahsından da daha iyi durumda olacağını düşünüyorum o ayrı ama Michael rbr'de olsaydı işte o zaman diğerleriyle arasında puan farkı daha fazla olurdu diyebilir sanırım herkes.:) Yeter şişirmeyin artık şu adamı. Olsaydı, olsaydı olsaydılarla olmuyor şu dünya…

  4. Sadece iyi bir araç istiyorum…..Gerisi teferruat

  5. Ben yarısı canlı seyrettim.Rosberg ile schumacher arasında farkıın kapandıgını göremedim.Rosberg yarısın büyük bölümünde hızlıydım diyor.Acaba ben başka bir yarısmı izledim

  6. ''Yarışın büyük bölümünde Schumacher'den biraz hızlıydım ancak geçmek mümkün değildi''

    Her tur derecelerinizi takip ettim. Yarışın son bölümüne kadar Schumi sana karşı 0.2-0.5 daha hızlıydı. Son bölüme doğru sen hızlı oldun yarışın büyük bölümü sen degil Michael hızlıydı.

  7. vallahamı agron küçük rosberg rbr de yarışsaydı ne olurdu

  8. F kanal icin Mercedes GP ne bekliyor hala anlayamadim.Keske Schumaher Red Bullda yarissaydi,o zaman gorecektik Schumiyi.

  9. Mercedesin yarış performansı berbattı yarışta Toro Rossodan bir farkını göremedim. Tur başıana Mclarenden 1 saniyeden daha fazla yavaştı. Yarışı izlerken de çok sıkıldım artık Schumiyi orta sıralar için yarışırken görmek istemiyorum ve hiç zevk vermiyor. Mercedes şu ana kadar iyi bir araç vermeliydi. Schumi startda üstüne düşeni yaptı Buttonu geçti, hatta nerdeyse Hamiltonu da geçecekti. Ama bu pistte iyi değilsen geçilmeye mahkümsün. Olan da buydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir