Kubica Türkiye'den Mutlu Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Kubica “İyi bir hafta sonuydu ve bugün de bir kaç puan kazanmak güzeldi. Ne yazıkki yarışa Mercedes’lerin arkasında başladık ve tüm yarış onların arkasında kaldık. Ancak aracım biraz daha hızlı gibiydi çünkü onlara kolayca ayak uydurdum.”

“Tek geçme şansımız pit esnasındaydı. Çıkış turum çok iyiydi ancak onlar pitte hızlı olmalılarki geçmeyi başaramadım.”

“Araç yarış içerisinde iyiydi ve buraya getirdiğimiz güncellemeler aracı geliştirdi. Bu da gelecek yarışlar için cesaret verici.” dedi.

Vitaly Petrov “Bugün puanları kaçırmış olmaktan dolayı üzgün olsam da, yarıştan gerçekten keyif aldım ve araç çok iyiydi.”

“Yarış içerisinde işleri ilginç hale getirebilecek yağmur olacağını düşündüm. Sonunda biraz yağmur damlası düştü ancak çok büyük etkisi olmadı.”

Yarışın sonunda Alonso ile mücadele ettiğim zaman lastiklerim bitmişti. Dışarıdan geçmeye çalıştı ve benim de aracım dışarı kaydı. Bu da temasa neden oldu ve lastiğim patladı.”

“Şansımız bizden yana değildi ve puan alamadığım için üzgünüm. Ancak yarıştan çıkarabileceğimiz bir sürü olumlu yan var. Çünkü performansımız ilk 10 için yeterliydi.”

“Umarım Kanada’da daiyi olup puanlar kazanırız.” dedi.


Yorumlar

  1. Takımımı teberik ederim bugün ferrarinin önündeydi mercedes çok yakındı hatda hızlıydık umarım canadada r 30b ile iyi işler yaparız

  2. Tebrikler Vitaly gerçekten iyi iş başarıyordun yarış içinde olan şeyler bunlar ama muazzam iş yapıyorsun bukadar az surede Q3'e kalmanı beklemiyordum bugün rahat bir şekilde 4 puanla dönebilirdik ama kısmet değilmiş sağlık olsun Kubica için söylencek çok şey yok zaten çıkıp işini yapıyor ve herzman maksimum performans gösteriyor hala şampiyonluk potasındayız Kubica'yla ve aracımız bu yarışta Ferrari'den iyi Mercedes'le eşit güçte ve Mclaren ve Red Bull'dan da 0.5 saniye civarında yavaştı Kanada'da gelecek R30-B şasi ile umarım Mercedes'i geride bırakıp zirveye tırmanışımızı sürdürebiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir