Yaşam Tarzı Hamilton’u Olumsuz Mu Etkileyecek?

yazar:

kategori:

2016 sezonunun başlamasına sayılı günler kala tartışılan konulardan birisi de özel hayatının Hamilton’u olumsuz etkileyip etkilemeyeceği.

İngiliz pilot diğer Formula 1 pilotlarının aksine daha fazla kamera önünde yer alıyor ve sürekli geziyor.

Geçen yıl Monaco’da yaptığı kaza ve Rihanna ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Hamilton’un bu yıl göstereceği performans merak konusu.

Eski F1 pilotu Alex Wurz “Performansını etkilemediği sürece bir sorun yok. O zengin olmayı ve uçaklar ile gezmeyi tercih etti. O kendini küresel bir yıldız olarka göstrmek istiyor. Bunun olumsuz bir etkisi olduğunu sanmıyorum” dedi.

İsmi açıklanmayan bir takım patronu “Hamilton yanında Rosberg olduğu için çok şanslı. Eğer yanında Alonso veya Vettel ya da Ricciardo olsaydı o zaman yenilgi kaçınılmaz olurdu” dedi.

Mercedes içerisinden birisi “Eğer performansına etki ederse o zaman yaşam tarzını değiştirmek zorunda kalacak. Olağanüstü bir yetenek olduğu doğru ama önceliği yarışmak. O da bunu biliyor” dedi.


Yorumlar

“Yaşam Tarzı Hamilton’u Olumsuz Mu Etkileyecek?” için 27 yanıt

  1. Blitzen Benz avatarı

    Balıklama atlayanlarla uğraşmayalım.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Hamilton

  2. adam sen de !

  3. Geçen senenin sonu gibi olursa etrafa saldırmaya başlar. 2011’de Massa’nın sidepodlarında arıyordu dermanı. Yanında Rosberg olmasa bence de bu kadar rahat olmazdı ama Rosberg’in de formunu yükselteceği tutar bir anda ortada kalır dımdızlak.

  4. olan rosberge oluyor 😀 ezildikce ezildi adam 😀

  5. Hamilton’u tek etkileyecek şey baskı altına girmesidir.Nico geçen sene sonundaki performansını 5 6 yarış gösterirse Hamilton kimsenin görmediği şekilde dağılır.

    Sonuçta kazanacak kişiyi bence Mercedes belirliyor.Geçen sene açık şekilde Hamiltonun kazanmasını istediler bütün sorunlar Nicoyu buldu.Hamilton şampiyon olunca birden Nico uçmaya başladı.Motorda kısılacak on beygir bu ikisi arasındaki herşeyi değiştirir.

    1. Böyle şeyler olamaz diyorsanız(motorda güç kısma)Senna prost zamanında araça takılacak motorları kura ile takıyorlarmış.Soru işareti olmasın diye.Tabi o takım Mclaren oda büyük bir etken.

    2. Nico’yu çok seviyorsun belli 🙂
      Lewis ile sorun yaşarda Vettel aradan şampiyonluğu alır hesabı.
      Sende haklısın umut fakirin ekmeği.

    3. +10000000 her yorumuna katilirim

  6. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    McLaren’den ayrıldıktan sonra içindeki apaçi’yi dışarı saldı, Lewis. Ona karşı son bir kaç senedir duyduğum sevgi ve sempatiyi duymamaya başladım.

  7. nazmiduman34 avatarı

    Bir gün Rosbergin Alonso veya Vettel ya da Ricciardo ile aynı takımda yarışmasını çok isterim. Adamı yaptılar şamar oğlanı, 2010 sezonu başlamadan önce herkes Rosbergin Schumacher karşısında dağılacağına emindi ama öyle olmadı. 2014 final yarışında arıza yapan araç Hamiltonun olsaydı şampiyon bile oluyordu adam.

  8. Ne olacak ki.Kac kere dunyaya gelecek.Buradaki kisiler bile onun yerinde olsa kisiliklerindeki zaaflar bir bir ortaya cikarku simdiden bir cok falso veriyorlar.Parasi var pulu var sohret var dagligi yerinde.
    O kadar para sohret kimde olsa paryilerden cikmaz istedigi gibi yasar.

  9. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Hamilton şampiyonluk kazanıyormu kazanıyor ? Diğerlerinden daha fazla eğlenip gezip tozması bazı takımların içine oturduğu belli…hiçkimseyi ilgilendirmez hamilton’un hayatı

  10. Yaşam tarzını düzene soksa iyi çocuk aslında.

  11. Yanında Rosberg oldugu için bu kadar hareket edebiliyor zaten.Alonso olsaydı garaj’dan,fabrika’dan çıkmaz orda yatardı.

  12. Karanlık Lord avatarı
    Karanlık Lord

    Hamiltonun yaşam tarzına saygı duyulmalı

  13. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Vettel ile fark 0.2 0.5 arasında ise zaten çuvallayacak inşallah fark tahmin edildiği gibi böyledir de Vettel şov izleriz bu yıl.

    1. Kardeşim güzel diyorsunda 0.5 sn idrak etmek lazım.Öyle az bir fark değil yapıp boyu 30 sn yapar 0.5 snye.Pilotun kapatabileceği fark en fazla 0.2’dir.yani Ferrari ile Mercedes arasında bundan fazla fark olursa hiçbir pilot o farkı kapatamaz.

      1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        @Erendost sana katılıyorum 🙂

      2. Mehmet Günaydın avatarı
        Mehmet Günaydın

        DRS aralığı bile 1sn iken 0.5 saniye farkı kapatamayacak pilot yoktur hele ki bu üstün pilot Vettel ise…

        1. Üstün pilot vettel 😀 güldürdün ya 😀

        2. Üstün pilot ! 😀

        3. Masterdragon2016 avatarı
          Masterdragon2016

          Mehmet bende Vetteli severim sayarım MSC den sonra en sevdiğim pilot ama yani şu yorumların gerçekten temelsiz bilgi yoksunu üstün pilot o olucak bu olucak oda diğer pilotlar gibi özellikleri olan kendine has noktaları olan bir pilot hani abartma rica ediyorum artık trol olma oku öğren araştır ne bileyim mantıklı argümanlarla konuş tartış.

          1. Parti kur oy vereyim.

    2. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      Ey Allahım eskiden Fernandoyla cebinden 1sn cıkarır diye alay edenler şimdi Vettel 0.5 olsa işi halleder kıvamına gelmiş !!!

      1. yalnız Alonsonun 1 sn olayı daha doğrusu 0.6 sn kendisinden kattığı olayı bizzat onun kendi lafı. başkasının değil 🙂

        My belief is that last year McLaren were nowhere,” he said.

        “I remember how the car was going when I tested it in December and how
        it went in Australia.

        “Those sixth tenths of a second that I have brought when I got in the
        car for the first time haven’t been reflected at any time when we two
        drivers have been competing against each other.

        Full article here:
        http://www.reuters.com/article/idUSL2535116920070825

        1. Aynen…Abdullah Bey’in belirttiği gibi, “ben 0,6 sn getirdim McLaren’e” diyen zat’ı muhterem üstün pilot Alonso’dan başkası değildir, durum çok ilginçtir zira yorumları okuyunca görülmektedir ki kendi fanboyları bile bilmemektedir bu durumu , ya da 2007’ye bile yetişememişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir