Menajeri, Raikkonen'in Dönme İhtimalini Reddetmiyor

yazar:

kategori:

Ferrari ile anlaşmasını bir sene önce sonlandırırken Raikkonen, Red Bull’un sponsorluğundaki Citoren ile 2010 WRC sezonu için anlaşma imzalamıştı.

Daha sonra Red Bull ile 2011’de Formula 1’e döneceği söylendi ama takımın şu anda şampiyona lideri Webber ile devam etmesi bekleniyor.

Geçen hafta sonu Türkiye’de Raikkonen için Horner: “Kimi kendini ralliye adadı ve ortamdan keyif alıyor gibi görünüyor.”

Bununla birlikte Fin gazete Turun Sanomat’ın haberine göre Red Bull motor sporları danışmanı Helmut Marko, Webber’in yerine Raikkonen’in getirilmesini en çok isteyen kişi.

Fin pilotun menajeri Steve Robertson, Raikkonen’in 2011’de ne yapacağından emin olmadığını belirtti.

Robertson: “Gelecek seneki rotamız için herhangi bir görüşme yapmadık”

“Kimi’nin, ne yapmayı istediğini düşüneceği zaman gelecek.”

Raikkonen’in F1 kariyerinin sona erip ermediği sorusuna Robertson: “Hiç bir zaman asla demeyin”


Yorumlar

  1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Kimi – Red Bull söylentileri var ama bence başka takımla da dönebilir. Yani bir sürpriz yaşanabilir. Ama tabi ki ona en çok uyacak takım Red Bull olur.

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Ne yapmayı düşünüyorsun Kimi?

    Ya da;

    Daha ne bekliyorsun?

  3. inci incili avatarı

    ne yapmayı istediğini düşüneceği zaman gelecek ve o zaman canı ne istiyorsa onu yapacak. çok istediği f1 şampiyonluğunu aldı ve artık canı ne isterse onu yapıyor.

  4. Gelsinde şu RB ile millete biraz şov yapsın.Spa kralını bekliyor:)

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bencede Webber adının başka takımlarla anılmasından çok memnun bulunduğu takım bu senenin en iyi aracını verdi ama kendisinin gözü başka yerde böyle pilot mu olur Kimi gelsin o her zaman takımı için çalışır şartlar ne durumda olursa olsun 🙂
    Menajeri geçen sene Ferrari'den ayrılma ihtimali sorulduğunda "anlaşmalar bozulabilir" demişti ve bozuldu..belki şimdide bi bildiği vardır yani umarım vardır

  6. Never say never dude ! Bence sevinmek için çok erken ama umarım bu haber doğru çıkar.'Umut' ne kadar güzel bir kelime 😀

  7. arapsaçına döndü atın imzalarıda bitsin bu iş.kimide seneye vettele göstersin dünyanın kaç bucak olduğunu yıldız olmanın nasıl olduğunu.vettel gözünü 4 açıp öğrensin kimiden araba sürmeyi

  8. bence dönecektir. webber ile anlaşmayı uzatmayacaklardır tahminimce. zaten kendisi de başka takımlarla adının anılmasından hoşnut durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir