Lotus "Tüm Değişiklikler Niyetimizi Gösteriyor"

yazar:

kategori:

Gascoyne, takımın pilotları Heikki Kovalainen ve Jarno Trulli’nin bu değişikliklerden daha önceden haberdar olduğunu ve bu sayede iki deneyimli pilotu ikna ettiklerini söyledi.

Takım dün yaptığı açıklamada, Mark Smith’in Lotus’un Teknik Patronluğuna getirildiğini Hinson ve Butler’in de takımda önemli bölümlerin başlarına getirileceğini belirtmişti.

Gascoyne “Gelecek seneden başlamak, gelecek sene ve ötesinde hedeflediğimiz yerde olmak için bu önemli bir isteğin göstergesidir.”

“Jarno ve Heikki ile anlaşmamız gibi bir şey. İki deneyimli sürücümüz var ve insanlar, onların gridin arkasında neden mücadele ettiklerini soruyorlar.”

“Belki şimdi bunun nedenini görürler çünkü bir çok kişi bilmeden önce onlar bu insanların geleceğinden haberdarlardı. Bu yüzden imza attılar ve gelecek seneki aracın bu kalitede insanlar tarafından tasarlanacağını biliyorlardı. Bu yüzden buradalar.” dedi.

Gascoyne, böylesine genç bir takım için bu derece deneyimli insanları dahil etmenin çok önemli bir şey olduğunu düşünüyor.

Gascoyne “Takıma inanıyorlar. Takımın finansmanına güveniyorlar. Bana güveniyorlar ve Fernandes’e de güveniyorlar.”

“Norfolk, insanları gelmesi için ikna edebileceğiniz bir yer değil ve onların ailelerini buraya taşıması, Lotus’a olan güveni gösteriyor. Bana sadık oldukları için Norfolk’a taşındıklarını sanmıyorum. Onlar yaptıkları şeye inanmak zorundalar.” dedi.

Gascoyne ayrıca, Hinson ve Butler’in çoktan Lotus için çalışmaya başladıklarını, Smith’in ise Force India ile bu konuda anlaşmasından sonra geleceğini açıkladı.


Yorumlar

  1. Tam araştırmadım ancak bu elemanlar Force India'dan geliyorsa muhtemelen Spyker'da da çalışmışlardır. Bu yüzden Mike Gascoyne'un da bizzat tanıdığı kişilerdir. Tahminimce Lotus'u da bu kadro yükseltebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir