Walker, Formula 1’e Yapılan Eleştirileri Anlamıyor

yazar:

kategori:

Ünlü F1 yorumcusu Murray Walker, Formula 1’e yapılan eleştirilere anlam veremediğini söyledi.

Formula 1’de iki yıllık Mercedes dominasyonu pek çok kez eleştirildi ve eleştirenlerin başında Bernie Ecclestone geliyor.

Walker “Açıklamaları çok üzücü ve gereksiz. Bernie kendi gündemini yaratıyor. Belki de CVC’nin sporu satma planlarını etkilemeye çalışıyor”

“Yine de özellikle devasa bir kitleye hitap ediyorsanız olumsuz olmak yerine olumlu olmasınız. Üzerinize düşen görev bu olmalı”

“Geçen yıl Alfa’nın herşeyi kazandığı 1950’li yıllardan daha sıkıcı değildi. Ya da Mercedes’in birkez daha en hızlı olduğu 1950’lerden. Veya Michael Schumacher’in 2000-2005 arasında herşeyi kazandığı dönemden. Şuanda Mercedes’in kazanmasının önüne geçilmeye çalışılıyor”

“Ne olduğunu bilmiyorum. Ne zaman biter bilmiyorum. Ama sonsuza dek kazanamazlar. Ferrari’de yeterince apara var ve umarım onları yakalayacak” dedi.


Yorumlar

“Walker, Formula 1’e Yapılan Eleştirileri Anlamıyor” için 5 yanıt

  1. Ferraride para varda yetenek yok. İş parada bitse rbr bunları tokat manyağı yapmazdı. Kaldı ki arabaları mercedese yakın olsa bile ellerinde hamiltonla baş edebilecek sürücü yok. Ferrariye 2 saniye hızlı araba lazım. Vettel hamiltona yetişse bile cesaret edip atak yapamaz. Hamilton vettele yetiştiği zaman vettel panik yapıp pist dışına çıkar. Vettelin şampiyon olması için en az 2 saniye hızlı araba şart.

    1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      RBR dominasyonunda en çok para harcayan takım RBR diye biliyorum. Söz konusu para olunca Dietrich Mateschitz sağ olsun Ferrrari den geri kalmazlar.

    2. kesinlikle katılıyorum vettel önden başladıgında kopup gıder ancak yükselme konusuna gelince tırt. bu konuda en iyi alonso ve hamilton birde riccardoda görüyorum ben bunu.

  2. nazmiduman34 avatarı

    +1
    bazı çocuklar vardır, bir oyuncakla 10 yıl oynasalar bıkmazlar, oyuncakları ellerinden alınırsa zırıl zırıl ağlarlar.

  3. “Balık hafızalı” değilmiş adam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir