Hamilton Momentumun Korunacağından Emin

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, geçen seneki Singapur galibiyetinin ardından ilk kez, Red Bull’dan Webber ve Vettel’in liderken kaza yaptıkları İstanbul’da damalı bayrağı en önde geçti.

Hamilton, bu sezon momentumlarını devam ettirip kazanmayı sürdürmemeleri için herhangi bir neden olmadığını düşünüyor.

Hamilton: “Geriye dönüp hafta sonuna baktığımızda takım adına harika bir başarıydı ve benim için de sonunda ilk galibiyetimdi.”

“Bu galibiyet için bütün sene sıkı bir şekilde çalıştım. Bu yüzden sonunda bana gelen bu fırsatı nimet olarak görüyorum. Kendimi iyi hissettim. Bütün hafta sonu güçlü hissettim ve Red Bulllarla mücadele edebileceğimi biliyordum. Ettim de. Bu yüzden harikaydı”

“Takım sağlam bir iş çıkardı, hafta sonu boyunca durum böyleydi. Pistte ve pist dışında sıkı çalışmaya devam etmeselerdi Red Bulllarla mücadele edecek pozisyonda olamazdık. Bu yüzden minnettarım ve başarımız için onları kutluyorum”

“Son kazandığım yarışın üstünden neredeyse 10 yarış geçti ama her şey iyi. Çoğu pilotun bundan memnun olabileceğini düşünüyorum. Bazıları için bu 20,50 veya 100’dür. Bu yüzden olduğum konum için yine de minnettarım”

“Bu yaklaşımla bu sene daha fazla yarış kazanabileceğimiz konusunda hiç şüphem yok”

2008 şampiyonu, McLaren’in Kanada’da da rekabetçi olacağını düşünüyor.

Hamilton: “Kanada’ya, oldukça yüksek motivasyonla gidiyoruz. Takım içinde gelişen bir momentum olduğunu hissedebiliyorum. 2008’de de aynı hislere sahiptim. Önümüzdeki 6 ay boyunca harika işler başarabileceğimizi biliyorum.”


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    kanada bir cadde pisti olsada monaco ile kıyaslanamayacak kadar hızlı bir pist, muhtemelen ferrari burada daha rekabetçi olacaktır çünkü f10 f-duct sayesinde hatırı sayılır bir düzlük hızına sahip. Zaten f10 un tek handikapı hızlı virajlar, kanada böyle bir pist olmadığından f10 istanbul'daki kadar çelimsiz olmayacaktır.

    mp4-25 ise yine rekabetçi olacaktır ancak tabiki istanbul'da ki kadar mükemmele yakın değil.

    mercedes gp için çin benzeri bir performans olabilir, belkide yanılırım (düzlük hızları çok zayıf)

  2. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    canada monako benzeri bi pist sadece uzun düzlüğü haric.:). redbull mclaren ferrari bu şekidle olcktr sıralama ama ferrari daha yakın olcaktır kesnlkle alonsonun monacodakı performansıan bakarsak.bakalım alonso ferrariyi ayakta tutabilcekmi güclü mclarene karsı.

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    kanada aracımıza uyan bir pist ancak valensiya'dan çokta umutlu değilim açıkcası

    ardından gelecek yarış olan silverstone bu yıl en güçlü olacağımız pist diye düşünüyorum, eğer biraz downforce kazanabilirsek sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalarız

  4. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    bu arada abdullah abi h.geldin yenıden seni buralarda gormek guzel 🙂

  5. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    mclaren mercedes tek kelimeyle mukemmel bi gelişimle redbula yapıstı bu saatten sornada kolay kolay pes etmes artık takımlar redbull dan deil mclarenden korkmalı tebrikler mcalren gelişimde 1 numara olduğunuzu gosterdiniz. ve fikri değişti şampıyona için favorim lewis hamılton.

  6. mclaren kanada'da redbulla türkiye'deki kadar yakın olmayacak gibi.

  7. Ben açıkçası Kanada'da RB'lerin bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

  8. zaten şu anki momentuma bakarsak şampiyonluğun en büyük adayı mclaren.. böyle devam ettiğimiz sürece çok fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir