Massa 2-3 Sene Daha F1’de Kalmak İstiyor

yazar:

kategori:

Williams pilotu Felipe Massa, 2-3 sene daha Formula 1’de mücadele etmek istediğini, F1’e verecek daha fazla şeyinin olduğunu söyledi.

2016’da 14. senesini geçirecek olan 34 yaşındaki Brezilyalı sürücü, Williams ile 3. ve son senesine giriyor. Massa’nın 2017 için bir anlaşması bulunmuyor.

Massa “Zaman geçiyor ancak hala motiveyim. Rekabetçi bir takımın parçası olmaktan memnun kaldığım sürece devam etmek istiyorum.”

“Takımıma ve F1’e daha fazla şey verebileceğimi düşünüyorum. Williams’a katıldığımda takım tarihteki en kötü sezonunu geride bırakmıştı ve onların iyileşme sürecinin bir parçası olma fırsatını yakaladım.”

“Ve yakın gelecekte kural değişikliği olacaksa, yeni jenerasyon aracı sürme şansına sahip olmak isterim.”

“2-3 sene daha geçirmeyi umuyorum ve daha eğlenceli olacak aracı sürmeyi umuyorum.”

“İnsanların liderlik için daha fazla mücadele olmasını istediğini düşünüyorum. Ancak geçmişe bakarsanız Mercedes’inkine benzer bir çok dönem var.”

“Williams’ın altın dönemini, Ferrari’ninkini ve ardından Red Bull’unkini hatırlıyorum. Şimdi ise Mercedes’in dönemi. Yeni bir şey yok.”

“İnsanlar Senna döneminden bahsediyorlar ancak onların 3. sıradaki araca tur bindirdikleri dönemler vardı. İnsanlar geçmişten konuşmayı seviyorlar ancak tam olarak neler olduğunu hatırlamıyorlar.”

“Tabi ki daha iyi yapabilecek olduğum şeyler vardı, motor sesleri ve toplumla iletişim kurma gibi. Bir şeyler değiştiğinde yine pistte olmak istiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Massa 2-3 Sene Daha F1’de Kalmak İstiyor” için 11 yanıt

  1. williams’ın yeni döneminde yaptığı katkılar ve seneye değişecek kurallarla vereceği geri bildirimler araç gelişimi için önemli olacak. yaşı henüz bırakmasını gerektirecek yaştan uzak; performansı da gayet yerinde. massa memnun williams memnun. görüşmeler şimdiden başlamıştır zaten, yaz ortası gibi yeni anlaşma duyurulur.

    kronik yaş takıntılı bir arkadaş için kundaktan subyan kaldırıp koltuğa oturtsalar kesmeyecek anlaşılan. hayır, genç düşkünü biri mi, gelişimini henüz tamamlamamış bir ergen mi kestirmek de zor. psikolojik bir durum olsa gerek. gülüp geçilecek bir vaka.

  2. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    En çok Şampiyon olmasını isterdim…

  3. Geleceğin şampiyonu olarak gösterilen Bottas bile Massa’ya bariz üstünlük kuramıyorsa Massa o koltuğu sonuna kadar hak ediyor demektir. Kesinlikle kalması gereken isimlerden biri.

  4. Massa, bi bırak git…Yarışçı ruhlu gençler gelsin senin yerine, koltuk işgal etme…Bal yapmaz arı gibisin..

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Bal yapmayan arı mı var la? Kertenkele senin eğitim öğretimine giren bütün hocalarını Dünya Pırasalar Birliği üyeleri olaraktan hiçte hoş olmayan bir lisanla andık,anacağız ve De anmayı bir borç biliriz.

  5. Şaşırdım.

  6. geçen de benzer şeyleri ben de söylemiştim. İnsanlarda gerçekten sürekli bir geçmiş özlemi var ama geçmişi diledikleri gibi hatırlamayı tercih ediyorlar.

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Massa şu sporda sevilecek nadir adamlardan ve de boş konuşmuyor.ya adam İtalya’da podyuma çıktı,”ben bunun için çok yaşlıyım”dedi ya beni orda mğtevaziliğiyle ve duygusallığıyla fethetti, yeri ayrıdır vesselam.

    2. ama geçmiş akıl almaz derecede güzeldi be usta. hele şimdiye bakarsak.

  7. İnsanlar Senna döneminden bahsediyorlar ancak onların 3. sıradaki araca tur bindirdikleri dönemler vardı. İnsanlar geçmişten konuşmayı seviyorlar ancak tam olarak neler olduğunu hatırlamıyorlar.

    massa sürekli olarak bana kendisini neden bu kadar çok sevdiğimi hatırlatıyor.

    tabi ki 2-3 sene daha f1’de kalmalı. hatta bence 4-5 sene daha kalmalı çünkü alonso-button-raikkönen-massa kuşağı da formula 1’i terk ettiği zaman formula 1’de artık popüler yüzler kalmayacak. (vettel-hamilton var ama sadece iki tane o kadar)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir