Kenan Sofuoğlu’nun Öğrencileri Asya’daki İlk Yarışlarını Geride Bıraktılar

Milli sporcularımız Can Öncü, Deniz Öncü ve Bahattin Sofuoğlu Asya Yetenek Kupası’nda (Asia Talent Cup) ilk yarışlarına Tayland’da çıktılar.

Shell Advance Asya Yetenek Kupası’nın ilk ayağı Tayland’ın Buriram bölgesindeki 4 bin 554 metrelik Uluslararası Chang Pisti’nde düzenlendi. Milli sporcularımız Can Öncü, Deniz Öncü ve Bahattin Sofuoğlu 16 turluk sezonun açılış yarışına 12, 13 ve 14. sıradan start aldılar. Sıcak ve nemli bir havada yapılan birinci yarış sonunda Can Öncü 9., kardeşi Deniz Öncü 12. olurken, Bahattin Sofuoğlu ise son turda rakibinin çarpması sonucu yarışı tamamlayamadı. Yarışı Japon pilot Ai Ogura kazandı.

İKİNCİ YARIŞ DENİZ ÖNCÜ ÖNDE
Pazar günü yapılan ikinci yarışta iyi start alan sporcularımızın üçü de damalı bayrağı gördü. Bu yarışta Deniz Öncü 9., Can Öncü 13. ve Bahattin Sofuoğlu’da 17. sırada yer aldı. Yarışı Taylandlı Somkiat Chantra kazandı.

Endonezya, Japonya, Malezya, Tayland, Çin, Hindistan ve Avustralyalı sporcuların katıldığı kupanın genel klasmanında, Deniz Öncü 12 puanla 9. ve kardeşi Can Öncü’de 10 puanla 11. sırada.

2016 ASYA YETENEK KUPASI TAKVİMİ
11-13 MART / 1-2. Ayak: Buriram-Tayland (WorldSBK)
17-20 MART / 3-4. Ayak: Losail-Katar (MotoGP)
13-15 MAYIS / 5-6. Ayak: Sepang-Malezya (WorldSBK)
16-17 EYLÜL / 7-8.Ayak: Zhuhai-Çin
14-16 EKİM / 9-10. Ayak: Motegi-Japonya (MotoGP)
28-30 EKİM / 11-12. Ayak: Sepang-Malezya (MotoGP)

TMF

Yorumlar

“Kenan Sofuoğlu’nun Öğrencileri Asya’daki İlk Yarışlarını Geride Bıraktılar” için 2 yanıt

  1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Daha iyi derece bekledim,acep araçlarımı kötü.neyse daha iyi olmak için çabalayın zaten bir gün en iyi olursunuz. (vay be pırasalar özlü söz söylemez, yazarlar vesselam..)

  2. İnsana yapılan yatırım en iyi yatırımdır. Aferin Kenan. Yardır bro.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir