Mercedes GP Sürücüleri Kanada'dan Umutlu

yazar:

kategori:

Schumacher “Kanada, ben dahil Formula 1’de herkesin ziyaret etmeye istekli olduğu yerlerden birisi. Montreal’de her zaman hoş zamanlar geçirdim ve Kuzey Amerika’ya gitmekten keyif aldım.”

“Bu ziyareti bir kaç gün tatille birleştireceğim ve padoğa girdiğimde hafta sonu çalışmalarına başlamak için heyecanlı olacağıma eminim.”

“Gilles Villeneuve pisti tamamen azami hızla ilgili. Bu yüzden bu konu üzerine sıkı bir şekilde çalıştık, özellikle de bu alanda üstte olmadığımızı bilmemizle birlikte. Diğer yandan pakedimizden en iyisini elde edebileceğimize inanıyorum.” dedi.

Rosberg “Montreal, harika bir yarış yeri ve her zaman, oraya erkenden gidip saat farkına alışmak ve rahatlamak için erken gidiyorum.”

“Bu şeir yarış hafta sonu canlanıyor ve atmosfer harika oluyor bu yüzden tekrar oraya gidiyor olduğuğumuz için çok mutluyum.”

“Pist teknik olarak mücadeleci ve kısa ve yavaş virajlarla birleşen uzun düzlüklerde sürmek eğlenceli.”

“Mercedes-Benz motorumuz, ana düzlükte kesinlikle büyük yardım sağlayacak. Yarış hafta sonu için daha başka yeniliklerimiz de olacak. Pistin karakterinin İstanbul Park’a göre çok farklı olması, benim büyük umutlara sahip olmamı sağlıyor. Harika bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Montreal'in kralı Schumi. Burada tam 7 galibiyeti var. Artık podyum zamanı geldi haydi Schumi ! Diyoruz ama İstanbulda öndekilerle 1,2 sn'lik fark korkutuyor insanı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir