Lotus, Dayanıklı Olabilirse Puan Alabileceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Montreal’de yapılan yarış geleneksel olarak en olaylı ve yarış dışı kalma oranı yüksek olan yarışlardan birisi. Özellikle duvarların yakın olması ve pistin frenleri aşırı zorlaması, son yarışlarda 15 araçtan daha fazla aracın yarışı tamamlamasına neden oldu.

Her iki Lotus sürücüsünü Türkiye’de hidrolik sorunlarıyla yarış dışı kalmalarının ardından Kanada için konuşan Gascoyne “Kanada yarışı için sabırsızlanıyoruz. Montreal harika bir şehir ve orada harika yarış oluyor. Tekrar Montreal’e gittiğimiz için mutluyuz.”

“Bir çok sürücünün duvara vurduğu geçici pistlerden ve genelde olandan daha fazla güvenlik aracı giriyor.”

“Burası puan kazanabileceğimiz bir yarış ve kendimizi bu konuma getirebilmeliyiz. Yarışı tamamlayabilecek 2 seneyimli sürücümüz var ve hedefimiz bu.”

“Frenler üzerinde zorlayıcı olacak ancak bu konuda hiç sorun yaşamadık.”

“Bunun yanında, Kanada için özel hazırladığımız düşük downforce paketiyle bir kaç yeni parça daha getireceğiz. Bu yüzden şu ana kadar gösterdiğimiz performansı daha da arttırıp dayanıklılık sorunu yaşamadan her iki aracın damalı bayrağı görmesini istiyoruz.” dedi.

 

Jarno Trulli “Kanada benim için komik bir yarış. Kanada’yı, pisti, insanları ve şehri çok sevmeme rağmen yarış beni asla sevmedi!”

“Mücadeleci bir pist ve her zaman oldukça iyi performans gösterdim ancak hiç şanslı olamadım. Bu yüzden belki bu sene değişiklik olur.”

“Aracımız gittikçe daha iyi performans gösteriyor ve oraya gittiğimizde nasıl olduğumuzu göreceğiz. Yeni takımlardan uzaklaşıp öndekilere yaklaşacağımızı düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir