Button: "Hâlâ Red Bull'u Yakalamaya Çalışıyoruz"

yazar:

kategori:

Button “Red Bull’u sürekli performans açısından yenmek için daha yapılacakların olduğunu biliyoruz.”

“Ancak bu önemli olsa bile sürekli olarak bunu hedeflemiyoruz.”

“Hızlı olduklarını biliyoruz ancak şu anda bizim için önemli olan yaptığımız işe odaklanmak ve limitte kullandığımıza emin olmak.”

“Sıralama performansı, henüz memnun olmadığımız noktalardan birisi ancak Red Bull’la farkı kapattığımız için de memnunuz.”

“Bunun yanında Barcelona ve İstanbul performanslarını da karşılaştırırsak o zaman da daha yakın görünüyoruz. Henüz istediğimiz yerde değiliz ancak Kanada için iyi bir paketimiz olduğunu düşünüyoruz.”

 “Sezona iyi başladığımız ya da sezon sonunda gelişime ihtiyaç duyduğumuz takımlarda yarıştım ancak bu takımın gelişimi sürdürmesinden etkilendim.” dedi.

Button’un takım arkadaşı Lewis Hamilton da, Mclaren’in kış döneminden itibaren göstermiş olduğu gelişimden etkilendiğini söyledi.

Hamilton “Takım inanılmaz bir gelişim makinesi. Asla durmuyor.”

“Yarışları yaşıyoruz ve soluyoruz. Sürekli yeni parçaları deniyoruz ve şampiyonlukları kazanmak için sürekli olarak daha önceki takımlarından daha sıkı çalışıyoruz.”

“Kanada’ya oldukça motive olmuş şekilde gidiyoruz ve takım içerisindeki momentum gayet iyi. 2008’de de aynısını hissetmiştim ve önümüzdeki 6 ay içerisinde harika şeyler başarabileceğimizi biliyorum. Bu yüzden her şey güzel.” dedi.


Yorumlar

  1. Mclaren geçen sene de gelişim konusunda en iyi adımları attı.Bu senede iyi yolda ilerliyorlar.Red Bull şimdiye kadar alınabilcek maksimum puanı toplayabilirdi.Biraz şanssızlık biraz da kenar yönetimi becereksizliği buna engel oldu.Tabi pilot tcrübeleri de etken.Eğer kalan yarışlarda bu iki takım çekişirse bence Mclaren galip çıkabilir.Tabi onların en büyük dezavantajı şampiyon pilotlarının çekişmesi olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir