Hamilton: Daha Fazlasını İstiyorum

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, 2016 yılında daha fazla başarı elde etmeyi hedefliyor.

İngiliz şampiyon son iki yılda iki kez şampiyon olmayı başardı ve 2016 şampiyonluğunun da en büyük favorisi konumunda.

Lewis Hamilton “Testler inanılmazdı hatta kariyerimin en iyisiydi. Araç hem performans hem de dayanıklılık açısından geçen yıldan daha iyi hissettirdi. Bu da bazı şeyleri açıklıyor. Kış boyunca yaptığımız işten gurur duyabiliriz”

“Geçen hafta fabrikaya gittim ve bizim bu noktada olmamız sağlayan insanlar önünde olmak biraz utandırıcıydı. Dört yıldır bu takımdayım ve tüm bu başarıya rağmen çıta her geçen sezon daha da yükseliyor. Bu çok etkileyici”

“Fabrikadaki çocukların ve kızların en iyi sonucu elde etmek için daha fazlasını yapacağını biliyorum. Bu yüzden gidip onları görmek istedim. Motivasyonları çok yüksekti. Yine de onlar için savaştığımı bilmek zorundayım”

“Birlikte her zaman mükemmelliği arıyoruz. Ama hedef her zaman değişiyor. Bir yere ulaşmak için daha fazlasını yapmalısınız ve daha fazlasını hedeflerken daha fazla sorun ile karşılaşıyorsunuz. Bir bakıyorsunuz çok yakınsınız, bir bakıyorsunuz aniden geriye düşmüşsünüz. Bu ip üzerinde yürürken sizi arkanızdan kırbaçlayan birisinin olması gibi”

“Zihinsel açıdan zor ama bu iyi birşey. Dayanıklı olmayı öğreniyorsunuz ve her alanda gelişiyorsunuz. Kendimded her zaman daha fazlasını bekliyorum. Daha fazlasını yapmak istiyorum. Tank gibi olmalıyım. Bu yıl rekabet her zamankinden daha fazla olacak” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: Daha Fazlasını İstiyorum” için 13 yanıt

  1. Başlığı okuyunca dedim ki “Mars’tan vazgeçti herhalde Jüpiter’e gidecek…”

  2. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    Sevilir sevilmez ama hamiltonu siradan bir pilotmus gibi lanse etmeye kalkismak f1in felsefesiyle hic bagdasmiyor.Lutfen insafli olalim elde kalan en iyi iki pilottan birisidir.Belki ilerde daha yeteneklilerini de gorebiliriz ama alknso ve ham gruptan ayri iki pilottur kanaatimce.

  3. Eeeh eytere beaa! Bitsin artık şu sezon öncesi dönem be arkadas aptal sezondan bile aptal bir dönem bu ya. Pilotajlar, araçlar stratejiler konuşsun artık salak saçma röportajlardan gına geldi. V6’nın sesini bile özlettiler.

  4. Senna’nın şampiyonluk sayısına ulaştım dedin. Bırak bu hikayeleri 🙂 Hedefi Schumi belli ki.

  5. Umarim daha fazlasini alamazsin çünkü o yaptigin hareketlerle bunu gram haketmiyorsun. Kazandigin son 2 şampiyonlukta araç ve rosberg sayesinde.

    1. J.P.Montoya avatarı

      O zaman Alonso nun da kazandığı iki şampiyonluk araç ve düzenbaz Briatore sayesinde.

      1. TheTrueTifosy avatarı
        TheTrueTifosy

        Renaultun aracı iyi değildi.Hiçbir zaman da iyi olmadı.

      2. alonso şampiyonluğunu schumacher’e karşı aldı , hamilon rosberg’e karşı.

        bu çok şey açıklıyo bence.

        1. renoult Kütle amartisörü kullanıyordu ve viraj içinde inanılmaz katkı saglıyordu 2007de aynı araçla ne yapabildiklerini gördük diye düşünüyorum

          1. ikisi de aynı puanda bitirdiler.

      3. Alonsonun aldigi sampiyonlukta nerdeyse her yaris baska bir pilot kazaniyordu hondasi ayri toyotasi ayri bmwsi ayri mclareni ayriydi ve hepsi cok gucluydu kendini kandirma usta.

        1. 2006

          7 Alonso (Renault)
          7 Schumacher (Ferrari)
          2 Massa (Ferrari)
          1 Fisichella (Renault)
          1 Honda (Honda) *İlk ve tek galibiyet. Şans eseri.

          2005
          7 Alonso
          7 Raikkonen
          3 Montoya
          1 Fisichella
          1 Schumacher

          Bahsettiğin dönemlerde bu bahsettiğin takımlar o kadar da güçlü değildi aslında. Şu anda tek fark Mercedes’in üstün olması ve neredeyse tüm yarışları Mercedes pilotlarının kazanıyor olması.

          Eskiden ise tepeye oynayan iki takımın birinci pilotları kazanıyorlardı.

          1. İki yildada oyle yada boyle 5 pilot yazmissin abi simdi yazdigin en fazla 3 ucuncusude br 2 yaris belki diger yarislar iki takim arkadasi arasinda. Benim anlatmak istedigim bu degil o yillarda fark cok cok daha azdi takimlar arasinda dise dis geciyodu yarislar kimse kimsenin yanindan gecip gidemiyordu simdi hamilton sonunculugada dusse 2.lige cikabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir