McLaren 2016 Sezonuna Belirsizliklerle Başlayacak

yazar:

kategori:

McLaren’in Yarış Direktörü Eric Boullier, 2016 Formula 1 sezonuna bazı belirsizliklerle başlayacaklarını kabul ediyor.

Geçen sene Honda ile tekrar bir araya gelen McLaren, tarihinin en kötü dönemlerinden birisini geçirdi. Takım bu seneki kış testlerinde biraz daha iyi performans gösterse de yine de geride olduğu düşünülüyor.

Boullier “İlk yarış için son ayarları tamamlayamadık bu yüzden Melbourne’e bazı bilinmeyenlerle gidiyoruz.”

“O açıdan hafta sonuna başlangıç kolay olmayacak çünkü Albert Park’a gelir gelmez aracı ve ayarları son haline getirmek için her seansta ayarlar üzerinde çalışacağız.”

“Son testlerden beri Woking’de Avustralya’ya götüreceğimiz yeni parçaları yetiştirmek için devasa bir çaba sergileniyor. Cuma günü piste çıktığımızda nasıl olduğumuzu görmek güzel olacak.”

“Hazırlıklar açısından geçen sene bu döneme göre kesinlikle bir adım öndeyiz.”

“Bu sefer daha fazla mesafe kat ettik ve gerekli sistem kontrollerinin çoğunun yaptık. Bu sistemlerin çoğunu geçen sene yarışlarda kontrol etmiştik.” dedi.

Jenson Button “Büyük ölçüde kendi gelişim sürecimize odaklandık bu yüzden performans seviyesi açısından hangi seviyede olduğumuzu görmek için sabırsızlanıyorum.”

“Aracı geliştirmek için kapalı kapılar arkasında çok sıkı çalışıyoruz. Mümkün olan her fırsatta yeni güncellemeler getireceğiz.”

“Melbourne kesinlikle büyük bir mücadele olacak ancak paketimiz kesinlikle geçen seneye göre ileri yönde adım olarak görünüyor.”

“Bu sene çok fazla değişken var – yeni sıralama formatı, yeni lastik kuralları – ve Avustralya’da her zaman tahmini zor yarışlar olur. Bu yüzden her şey olabilir.” dedi.


Yorumlar

“McLaren 2016 Sezonuna Belirsizliklerle Başlayacak” için 2 yanıt

  1. umarım McLarenin referans noktası 2015 melbournede ki kendisi değildir, şayet geçen seneden bu yana tüm takımlar gelişti manor bile eski manor değil bu yüzden biz 2015 ten bir adım ilerdeyiz demek sadece kendi çapımızda geliştik mi demek oluyor. Eğer öyleyse yine kendi çapında sonlarda olacaklar demektir bizde boş bir sezon daha kahrolarak geçireceğiz demektir.

  2. Bu yil ferrari ve merco sampiyonluk icin yarisirsa geleceke yila hazirlanmada zorlancaklarini dusunuyorum. İste ordan bize bir firsat dogabilir 2017 icin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir