Dennis Emekli Olmaya Hazır Olmadığı Konusunda Israrcı

yazar:

kategori:

Ron Dennis ilk defa Avustralya’da neden takımın başında kalacağını açıkladı ve hâlâ takıma faydalı olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda emekli olacağı yönünde hakkında spekülasyonlar çıkan uzun süreli Mclaren takım patronu Avustralya öncesi yola çıkmadan önce Mclaren Teknoloji Merkezi’nde çalışanlarına ayrılmayacağını söylemişti.

Avustralya’da St. Kilda Plajındaki organizasyonuna konu hakkında açıklamalarda bulunan Dennis iç muhakeme yaparken emekli olmaya hazır olduğunu anladığını söyledi.

Dennis "İnsanların gerçekten son bir kaç ayda olanlar hakkında anlayamadığı çok şey var. Geçen senenin başında yarışlarda son senem olacağını düşünüyordum çünkü çok uzun süredir bu işin içerisindeydim."

"Ancak başka şeyler oldu ve düşünmeme neden oldu. Bunları başkalarıyla paylaşma gereği duymadım ve bu neden bu kadar toplum meselesi oldu anlamadım."

"Bu her sene olan bir süreç ancak nedense bu sene daha topluma mal oldu. Benim tüm çabam, kararlılığım ve odaklanmam marka olarak Mclaren’i daha da geliştirmek. Devam etme kararım gerçekte olduğundan daha önemli mesele haline getirildi."

"Ben motor yarışlarından zevk alan birisiyim ve eğer faydalı olacağımı düşünmeseydim burada olmazdım."

"Takım Patronu olarak görevime devam ediyorum ancak bu görevimin en küçük parçası ve Martin bu görevi istedi. Ancak biraz daha uzun beklemek zorunda. Ancak biraz daha farklı yaklaşacam daha önceye oranla."

"İnsanların tam olarak benim işimi anlamadığını düşünüyorum. Biz şirketler grubunu yönetiyoruz ve kış aylarında grubun diğer yerlerine odaklanıyoruz. Bu sene grubu ve tüm şirketleri yerleştirmek için çok çalıştık."

"Martin her zaman ki gibi bu süreçte benimle beraber çalıştı ve onun görevlerinin ne kadar büyük olduğunu görmeniz için görev isimlerine bakmanız yeterli. O grubun COO’su ve F1 takımının CEO’su ve uzun senelerden bu yana görev yükünü paylaşıyoruz ve her sene ona daha fazla veriyorum."

"Ona takım patronluğu görevini vermenin doğru zaman olup olmadığını düşünmüştük ancak bu sadece görüşmeydi ve şu anda isteğim kalmak yönünde."

"Ve şunu hatırlamanız lazım: ben işçi değilim." dedi.

Kış testlerindeki spekülasyonlar ve geçen seneki sorunların ardından sezon başladığı için mutlu olup olmadığı sorulduğunda Dennis "Artık geçmişi düşünmüyoruz, geleceğe bakıyoruz."

"Çok iyi bir yarış aracı yaptık, çalışanlar mükemmel iş çıkardılar ve burada Avustralya yarışında mücadele etmek için bulunuyoruz. Tüm çabamız ve odağımız bu yarış üzerinde olacak." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir