Mclaren Kovalainen'den Etkilenmiş

yazar:

kategori:

Mclaren Takım Patronu Ron Dennis Heikki Kovalainen’in 2008 için takıma katılmasının takım için önemli bir artı olduğunu söyledi.

Avustralya’da St. Kilda Plajında takım organizasyonunda konuşan Dennis Fin pilotun yaptığı çalışmalardan ve takıma hemen adapte olmasından etkilendiğini söyledi.

Dennis "Heikki geçen sene zor bir sezon geçirdi ve hem zihinsel hem de fiziksel olarak bunları geride bırakma sürecini anlayışla karşılamalıydık. Ancak onun son aylarda yaptığı, özellikle takımın yardımı ile yaptığı gerçekten olağanüstü."

"Kendine güveni var, zihinsel olarak doğru durumda ve fiziksel olarak gün ve gün daha da iyileşiyor ve artık gerçek mücadele ile yüzleşecek; yarışacak."

"Amacımız baskıyı azaltmak olacak, arttırmak değil."

"O çok kararlı halde ve ona karşı aceleci muhakemelerde bulunmayacağız. Testlerde neler yapabileceğini gördük. Heikki’nin performansından gerçekten memnunuz ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak takımla çok sıkı çalışıyor, takıma adapte oluyor ve farklı bir yola sahip olduğumuzu farkediyor." dedi.

Dennis ayrıca Lewis ve Heikki arasında sıkı bir bağ oluştuğunu ve bu iyi anlaşmanın Mclaren için büyük bir artı olduğunu söyledi.

Dennis "Büyük artı ise onların bu kadar iyi anlaşmaları. Birbirlerini yenmeye başladıklarında ilişkileri şu anki kadar güçlü olup olmayacağını görmek ilginç olacak. Ancak iyi kişiliklere sahipler ve test pilotları De la Rosa ve Paffett ile de iyi anlaşıyorlar. Bu sene pilotlarımız iyi kişiler grubunu oluşturuyor." dedi.


Yorumlar

  1. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Heikki hamilton a tozunu yutturdugunda ilişki milişki kalmaz,söylemedi demeyin…

  2. Umarım yarıslardan sonrada devam eder.:S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir