Kanada Öncesi HRT

yazar:

kategori:

Karun Chandok: “Daha önce Montreal’de hiç yarışmadım, bu yüzden pisti tanımak için can atıyorum. Padoktakiler oradaki atmosferin eşsiz olduğunu söylemişti. Pistin kendisi bir cadde pistinin tipik özelliklerini taşıyan tümsekleri ve uzun düzlükleriyle oldukça tuzaklı. Uzun düzlükleri ve frenleme hareketleri çokluğu yüzünden, frenleri sağlam ve iyi bir çekiş gücüne sahip olan bir araca ihtiyacınız var. Amacımız hala 2 araçla da yarışı bitirebilmek.”

Bruno Senna: “Kanada GP’ni, şehirdeki ve pistteki büyüleyici ambiyansı görmeyi dört gözle bekliyorum. Gilles Villeneuve Pistini sadece televizyon ve video oyunlarından biliyorum. Pist yavaş virajlar ve uzun düzlüklerin karışımı.Umarım düşük downforce hızı bize yardımcı olur ve 2 araçlada yarışın sonunda finish çizgisini geçebiliriz.”

Colin Kolles: “Gilles Villeneuve Pisti uzun düzlüklerin, hızlı ve yavaş virajların karışımı olan bir pist. Frenleme sistemindeki zorlama Montreal’de daha önce hiç yarışmamış sürücülerimiz için büyük bir mücadele olacak. Yine de Kanada’daki ilk yarışımız için hazırlıklıyız, Türkiye’de gösterdiğimiz gibi aracımızın performansını artırabiliyoruz. Sıkı çalışmamızın meyvelerini görmek ve bir adım daha ilerlediğimizi görmek çok iyi geliyor. Kanada’da bunun için çalışıyoruz ve iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir