Renault, Mercedes'i Geçeceğine Emin

yazar:

kategori:

Allison “Sezona Mercedes’in bayağı gerisinde başladık ve düzenli olarak onlarla farkı kapattık.”

“Robert Kubica, Monaco’da ilk kez her iki Mercedes’in önünde yer aldı ancak orası tam bir pist değil. Bu yüzden İstanbul’da hemen arkalarında olması cesaret verdi.”

“Bu, onlara göre gelişimimizi doğruluyor ve eğer bu gelişim hızını sürdürürsek kısa sürede önlerine geçeceğimize eminiz.” dedi.

Renault şu anda Mercedes’in 27 puan gerisinde yer alıyor.

Allison ayrıca bu hafta sonu Kanada’da gelişim bakımından bir adım daha ilerleyeceklerini düşünüyor.

Allison “İyi bir seviyede olacağımızı düşünüyorum. Pistin bazı özellikleri aracımıza oldukça uygun. Bir çok viraz yavaş hızda dönülüyor ve viraj bordürlerini agresif kullanmanız gerekiyor. Bu da R30’un güçlü olduğu bir özellik.”

“Pist aynı zamanda frenler üstünde çok yorucu ancak biz en ağır halimizde bile pistte agresif olabileceğimize inanıyoruz. Araçta da güncellemelerimiz olacak ve Kanada’da bir adım daha atabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. kanada mercedese daha uygun renault yavaş virajlarda avantajlı olabilir ama pistin geneli hızlı.İstanbuldan örnek vermek gerekirse renault mercedesle hemen hemen aynı hızdaydı kanada da durum ne olur bilinmez ancak ben mercedesin daha hızlı olacağını düşünüyorum

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Renault Teknik Patronu James Allison ne içmiş acaba..

  3. Bende inanıyorum takımımın Mercedesi geçeceğine Petrov yerine daha tecrübeli bir pilotumuz olmuş olsa idi şimdiye geçmiştik bile ama olsun petrovda puan potasına girdiğini düşünüyorum.Canadaya gelince monoco ile aynı sadece hızlıdüzlükleri var kanımca monocoda hızlı olan burda da hızlı olacaktır bakalım neler olacak ayrıca f duct sistemi üzerine takım hala çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir