Massa: "Şampiyon Olabilecek Çok Kişi Var"

yazar:

kategori:

Shell’in FPSO Petrol Kulesi’ni ziyareti sırasında gazetecilerle bir araya gelen Massa, kıyıların ve ekosistemin geleceğini tehdit altına alan BP’nin patlayan boru hattı ile geçen sene kendi başına gelen ve kendisini ölüme yaklaştıran kazayı değerlendirdi.

Massa “Tabiki bu tür şeyler bir neden dahilinde oluyor. Bazen inanılmaz şeylerin gerçekleştiğini görüyoruz ve nedenini bilmiyoruz. Benim kazamda böyleydi. İnanılmazdı ancak bir nedenden dolayı yaşandı.”

“Belki bu her şeyi garantiye almamam gerektiğini gösteren bir mesajdı. Daha önceden yaşanan kazalara bakardım ve bunların başka insanların başına geldiğini düşünürdüm.” dedi.

Formula 1 hakkında konuşmaya devam eden Massa, Formula 1 dünyasının; izleyicileri ve medyasıyla çok değişken düşüncelere sahip olduğunu söyledi.

Massa “Bazen insanlarn ne konuştuklarını bilmediklerini düşünüyorum. Mesela, önceden kimse Webber’i dikkate almazdı ancak 2 yarış kazandı ve bir anda inanılmaz oldu.”

“Sebastian ise baskı altında parçalanır oldu.”

“2 yarışın ardından insanlar çok çabuk fikir değiştirebiliyorlar. Gerçek şu ki, Formula 1’de şampiyon olabilecek yeteneğe sahip çok kişi var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    @sinan ergin

    düzlük hızlarında türkiye hariç f kanal kullandığı pistlerde çok iyi sonuç aldılar. Ferrari nin sorunu hızlı virajlar

    eğer mercedes diye bahsettiğin takım mercedes gp ise orada da hatan var, mercedes gp düzlük hızı en yavaş olan takımlardan biri

  2. ferrari bu sene mclaren e oranla gerçekten de düşük bir gelişim süreci izledi. burada tabii ki de f-kanal sisteminin olması büyük. yalnız diğer iyi olan araçlara baktığınızda redbull f-kanal sistemi olmadan hızlı.
    ferrari araç ile ilgili kilit bir gelişme noktasını kaçırıyor bence. araç yere iyi basmıyor (redbull bu konuda çok iyi). araç düzlüklerde yeteri kadar hızlı değil(mercedes en hızlı zamanları alıyor.) dolayısıyla yere basma, düzlük hızı gibi konularda eksikleri olduğunu düşünüyorum.

  3. testler esnasında, bahreyn haftasonunda, hem massa hem de alonso'nun ağzı kulaklarına varıyordu çünkü araç çok iyiydi. ama zamanla rakiplerin gelişimine karşılık f-kanal inadımız yüzünden hızla gerileyiş sonucu pilotlarda gülecek hal kalmadı doğal olarak.

    massa her durumda şampiyon olabilecek kapasiteye sahip bir pilot. ama korkarım ferrari, bunda sonra pilotlarına şampiyon olmalarına olanak verecek bir araç sunamayacak. bu düşüncem hem bu sezon için, hem de en az önümüzdeki 4-5 sezon için.o yüzdendir ki, felipe'nin ferrari ile tekrar anlaşacak olması çok canımı sıkıyor.

  4. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    çok güzel bir konuşma olmuş gerçekten.

  5. massa bu sene hiç gülmüyor. motivasyonu çok düşük.

  6. Shagrathian avatarı

    Massa Lost'a bağlamış: Everything happens for a reason. :p

  7. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    massa umarım şampiyonluk görmeden kariyerini noktalamazsın.

  8. sevgin mutlu avatarı

    pilotlar hakkındaki yapılan yorumlara olan yorumu çok çok doğru. Sırf bu yüzden artık daha az haber okur oldum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir