Vettel “Yeni Aracıma Pizza İsmi Koymadım”

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Sebastian Vettel, yeni Ferrari aracına “Margherita” ismi koymasının pizza ile herhangi bir alakasının olmadığını söyledi.

Alman sürücü geleneksel olarak kullandığı tüm araçlara bir isim koyuyor. Vettel bu seneki ilk aracına Margherita ismini koymayı tercih etti.

Yeni aracına niçin pizza adı koyduğunun sorulması üzerine Vettel “Öncelikle onun adı: Margherita.”

“Sözlüğü açıp baksanız karşınıza gelen ilk anlamı pizza olmaz. Biz sadece ismi beğendik. Her sene araca bir isim veriyoruz. Geçen sene Eva’ydı, bu sene Margherita.” dedi.

Ferrari’nin performans gelişimi konusunda Vettel “Çok sıkı çalıştık. Bu seneki projeye çok erken başladık bu yüzden genel olarak büyük bir gelişme oldu.”

“Dışarıdan bakıldığında farkları görmek kolay ancak içeriden baktığımızda çok iyi iş çıkardık ve bize piste çıkar çıkmaz daha hızlı olmamızı sağladı. Ve sene içerisinde daha fazla gelişebileceğiz.”

“Bu iyi haber ancak en başından itibaren öyle olacak mı? Bunu henüz bilmiyorum.”

“Gelişebilmeyi umuyoruz. Mücadelenin çok büyük olduğunu biliyoruz. Mercedes’in son 2 senede sadece motorda değil aynı zamanda araçta çok güçlü ve sağlam bir platform oluşturduğunu biliyoruz.”

“Yeni sezona bir önceki seneden daha kötü bir araçla başlamak oldukça zor. Çıtanın çok yukarıda olduğunu biliyoruz bu yüzden zorlamaya devam etmeliyiz.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Vettel “Yeni Aracıma Pizza İsmi Koymadım”” için 3 yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Vettel gridin en renkli pilotlarından. Kız isimleri takıyor araçlara. Eva ise Havva demek karşılık olarak ama son araç adı da ilginç olmuş.

    Bu arada bizim araçta ciddi bir güncelleme yok, s duct görünmüyor. Sadece hidrolik bağlantılı süspansiyon dikkatimi çekti

  2. Konu dışı;
    F1 App Live Timing mobil update’i geldi.
    Aylık 9,02 TL, sezonluk 69,99 TL.

    1. Şafak Soysal avatarı
      Şafak Soysal

      ***Aylık 7.99

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir