Vettel “Ricciardo ile Takım Arkadaşı Olabilirim Ancak Dans Etmem”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, 2 sene önce Red Bull’da takım arkadaşı olduğu ve yenildiği  Daniel Ricciardo ile gelecekte yeniden takım arkadaşı olmaktan korkmadığını söyledi.

2014’te Red Bull’a terfi eden Ricciardo, turbo V6 motorların ilk senesinde son 4 senenin şampiyonu olan Vettel’i yenmiş ve o sene 3 galibiyet almıştı.

Ricciardo’nun adı gelecek seneler için Ferrari’de Kimi Raikkonen’in yerine anılıyor.

Vettel “Onun takıma gelmesi sıkıntı değil. Biz onunla asla sorun yaşamadık.”

“Birlikte geçirdiğimiz sene onun için çok iyiydi, benim için değildi ancak pist üstünde bunun olması normal. Pist dışında ise takım arkadaşınızla konuşmanız önemli.” dedi.

Bu olaya biraz esprili yaklaşan Vettel, Ricciardo’nun geçen sene yağmur nedeniyle ertelenen Amerika GP’de Kvyat ile dansına dikkat çekti ve “Ama seninle pit alanında dans etmem.” dedi.

ricciardo2017’de Ferrari’ye geçme ihtimalinin sorulması üzerine Ricciardo ise “Size sıkıcı ve dürüst bir cevap vereceğim. Ben tamamen Red Bull ile bu seneye odaklandım.”

“Ve anlaşmam da bitmiyor. Bu yüzden çok heyecanlanmayın.” dedi.

 


Yorumlar

“Vettel “Ricciardo ile Takım Arkadaşı Olabilirim Ancak Dans Etmem”” için 13 yanıt

  1. ferrari’de vettel’in takım arkadaşı olacak pilot vettel’in arkasında 2. pilot olmayı da göze almak zorunda. ferrari’de düzen böyle işler, eee ricciardo’nun da böyle bir niyeti olduğunu zannetmiyorum. bence en olası isim grosjean.

  2. Vettelin su espirileri cidden güzel 😀 bu yilda rosbergle hamiltonu germisti baya yaristan sonra :)))

  3. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    Kimi’nin (maalesef) son sezonu olduğunun herkes farkında.doğal olarak rekabetçi araçta yer alabilmek bazı pilotların ilgisini çekiyor.ric’te ufaktan sinyali vermiş . neden olmasın gibi bir cevap çünkü bu. 2017 de vet-ric olursa takım @Fernando Alonso 05-06 dediği gibi podyum ve yarış galibiyetleri çalabilecek bir ric olabilir(olabilir diyorum ama bir bakarsınız ferrari sezonu domine eder 13 galibiyet alan bir vettel de olabilir) ancak ric’in sezonu önde bitirmesi zor.

  4. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Şu resimi verdirmiş olmak bile Raiyi sezon başı bitirmeye yöneliktir

    Bu sezon arac rekabetci ve Rai suprizler yapabılır Vettel bunu biliyor ve 2014ten sonra asla Ricci ile aynı

    takımda olmak istemez cünkü kendinden istikrarlı bi şekilde yarış galibiyeti ve podyum çalabilecek bi takım

    arkadaşı istemez bu net..

    1. bu hareketi fernando yapsaydı sana katılabilirdim ama vettel’in hiçbir zaman böyle akıl oyunları yapacağı koşullar oluşmadı.

      1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        bu haraket benim.takim arkadasimi etkiler mi diye dusunecegine yada Kimi gibi rakip varken kimseye gerek yok diyip Kimiyi yuceltebilecekken boyle bi hareket yapip guya isi espriye vuruyomus gibi yapmasi kacak dovustugunun gostergesi sizde cikarin su at gozluklerini arttik

    2. Masterdragon2016 avatarı
      Masterdragon2016

      Bitirmeye yönelik değil bu olayı izlemediğiniz belli.

      Spiker Riccarodya Ferrariye ilerde geçermisin diye soru yöneltiyor ve Vettelde şaka ile karışık olarak şapkayı Riccardonun başına tutup neden olmasın diyor.

      Kimi ile ilgili bir mesajı ancak siz Alonsocular çıkarabilir önce hangi pilotu tuttuğunuz belli olsun Vettelin her hareketinde yok kimiyi bitiyor kimiyi yiyor alakası yok Kimi,Vettel,Riccardo bunlar kendi aralarında zaten iyi arkadaşlar yani bitirmeye yönelik politik adam arıyorsan avatarında var ona sorabilirsin.

      Onun dışında Vettel ve Kimi iyi birer dost ve rekabeti iyi yapan pilotlar artniyetli pilotlar gibi kuyu kazmıyorlar pist içinde hataları oluyor ama pist dışında bunu yayagara yaparak konuşmuyorlar bazıları gibi anladın dimi ne demek istediğimi?

      O yüzden polemik yaratıcak açıklama veya yorumlarını kendine sakla ortada şaka ile yapılmış bir şey var Vettel bunu Rosberg ve Hamiltonada yaptı.Adamın doğası bu şaka yapıp takılıyor.

  5. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Bence Rai ile anlaşılmassa Verstappen gelmeli.Ama kararı ben versem gönlümdeki Rai sevgisini atıp hiç birini istemem o koltukta.
    Bunun dışında Ricardonun Vetteli bir daha asla yeneceğini düşünmem.Benim içinde süpriz olur.

    1. Redbull hayatta vermez verstappeni gibime geliyor. Bu yuzden bu yil kvayti postalicaklar gibime geliyor.

  6. FA 14Sulonso avatarı

    Hahaha dans deyince aklıma direk Kvyat geldi 😀

  7. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Vettel- Ricciardo, Alonso-Hamilton gibi rekabetler 2. bir şansı hakeden ve rövanşı görünmesi istenen müsabakalar bana göre. Button-Lewis çekişmesinden sonra Button rövanşı almıştı yani 2010 sezonundan sonra.2012 ise oldukça yakın 2 puan farkla bitti.Her pilot takım arkadaşını yenebiliyor. Bu çok önemli değil ancak tabi insanlar anlık performans veya sonuçlara göre reaksiyon verip yerin dibine sokmakta meraklı. Yok ezdi geçti,tokatladı. O gelirse kaçar falan. Allah akıl fikir versin 🙂

  8. Yaa gerçekten harika bir cevap. ?

  9. Masterdragon2016 avatarı
    Masterdragon2016

    İkiside iyi arkadaş yüzlerindeki gülümsemeden belli 🙂

    O yüzden bu ikili hakkında yorum yaparken düşünmekte fayda var.

    Vettelin olgunluğu ve yenildiğini kabul etmesi bununla dalga geçmesi yenildiği eski takım arkadaşı ile şakalar yaparak gülüp eğlenmesi bile onu gerçekten karakterli ve gerçekçi kişiliği ile F1 içerisinde efsane adayları arasına sokar.

    Çekemeyenler için Digitürk yeni bir kampanya başlattı müşteri hizmetlerinden öğrenebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir