Liuzzi Kanada'da Eski Şasiye Geri Dönüyor

yazar:

kategori:

Liuzzi, son bir kaç yarışta iyi bir ayar bulmada sıkıntı yaşadı ve takım, İspanya’dan bu yana kullanılan şaside bir hasar tespit etti. Dolayısıyla İtalyan pilot, ilk 4 yarışta kullandığı şasiye geri döndü.

Liuzzi: “Son bir kaç yarış oldukça zordu. Genel tutunmada eksiklik yaşıyorduk; bu da azamisini elde etmemi güçleştiriyordu. Monako iyiydi ve sorunu çözdüğümüzü düşünmüştüm. Bu yüzden Türkiye çok sıkıntılıydı, yeni gelişimlerimizden pek faydalanamadım”

“Fabrikada uzun sürüşler yaptık ve Monako’da, kullandığımız şaside bazı hasarlar aldığımızı tespit ettik. Hallettiğimizi düşündük ama önlem olarak ilk dört yarışta kullandığımız şasiye dönüyoruz. Fabrikada şasiye tekrar bakacağız ve belirlememiz gereken başka alanlar olup olmadığını göreceğiz”

Force India bu hafta sonu kendi F-kanalı üzerine çalışacak. Takım bu sistemine Değiştirilebilir Arka Kanat (SRW) adını veriyor.

Sutil: “SRW Türkiye’de gelişmiş bir sistem. Antrenmanda yaşadığımız çeşitli sorunların ardından yeteri kadar bilgimiz olmaması ile sıralama veya yarışta kullanmadık. Benim için gerçekten iyi bir sistem. Direksiyondan elimi çekmeden kontrol edebiliyorum. Uzun vadeli olarak ürettiğimizde kullanışı çok kolay olacak. Tonio’nun aracında gördük ki büyük bir gelişim yaratıyor. Bu yüzden benim aracımda da kullanabilirsek, gerçek bir adım olacak. Kanada’da biraz daha deneyeceğiz. Umarım iyi veriler toplarız”


Yorumlar

  1. Riske atmaya hiç gerek yok puanları. Vitantonio Liuzzi iyi bir pilot. Eski hatalarını yapmıyor ve kendisini düzeltti baya. Performans olarak Sutil'le aynı düzeye geleceğine inanıyorum ve düzenli puanlar alacağına. Umarım beklentilerim gerçeğe dönüşür.

  2. Tolga Soydan avatarı

    di resta gelmeli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir