Raikkonen: Değiştiğimi Sadece Siz Söylüyorsunuz

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, zorlu 2015’in ardından kendisini değiştirmediğini söyledi.

Fin pilot Ferrari’deki son iki yılında Alonso ve Vettel’in gerisinde kalmış, koltuğu için pek çok pilotun ismi geçmişti.

2016 için değişip değişmediği sorusuna Fin pilot “Her zaman aynıyım. Siz öyle geliyor. Değiştiğimi sadece siz söylüyorsunuz.”

“Hedefimiz her zaman şampiyonluk oldu. Sebastian ile aynı araca sahibiz ve araçtan en iyisini almak için buradayız. Önemli olan mümkün olan en iyi sonuçları almak ve takımdaki herkes bunun için çalışıyor”

“Planımız her zaman maksimum başarı elde etmek oldu. Eğer araç bunu yapmak için yeterince iyi ise işlerin daha kolay olacağı açık. Diğerinden daha güçlü olacak mı? göreceğiz.”

“Tahmin yapmak istemiyorum. Umarım iyi durumdayızdır. Her zaman aynı sorular. Sezon başlamadan önce ne kadar güçlü olduğumuzu soruyorsunuz. Ama gerçekten bilmiyorum”

“Sadece testlerin bizim için nasıl geçtiğini biliyorum. Her hafta mümkün olan en iyi çabayı göstermeye çalışıyoruz. İşlerin nasıl yürüdüğünü göreceğiz”

“Testlerde tablo değişmemiş gibi göründü. Pazar günü daha gerçek bir resme sahip olacağız. Ancak hava durumu işleri değiştirebilir” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: Değiştiğimi Sadece Siz Söylüyorsunuz” için 13 yanıt

  1. kimi adam gibi adamdır

  2. Bu sporu 96 yılında mcLaren ile sevdim kırmızının ihtişamının yanında siyah beyaz çok çekici geliyordu.
    2002 den itibaren güneş gibi doğdu şimdiki ilgi duyduğumuz o eski ‘old school driver’ öbeğine tecrübelerinden ve eski günlerden bu yana hala bizlerle olan Alonso Button Massa gibi isimlerle beraberinde hala sporda olabildiği için minnettarım. McLaren e defalarca teşekkür etsek az bugünlere gelmesinde büyük emeği var.

    Spora olaylı girişinin ardından aynı hislerle yatıp kalkıyorum sporda olduğu günler için yarışın olmadığı günler en az birkaç saatimi internette bişeyler aramakla bi haber bulmakla geçiriyordum yarış haftaları heyecan merak istek katlanıyordu.

    En stresli sezonu bana sorarsanız 2005ti yarış anında arkadaşlarla telefonda konuşurduk gördün dimi olanları şeklinde tabi ki acı veriyordu her kaçan başarı ve eksik tur.
    En güzel hatıram yine 2005te kendisini canlı izleme fırsatım olmuştu. ,Recep Tayyip Erdoğanla birlikte yanında bakanlarla gridde canlı görme fırsatım olmuştu 🙂 Pek umursamamıştı her zamanki gibi bizim takım elbiselileri . Erbatur Ergenekonun pilotlara bayram şekeri dağıttığı iyi bayramlar dedirdiği güzel günlerdi. 2005e dair en güzel anılardan biri de şüphesiz Fuji Film stüdyolarından Japonyadan geldi bizlere 🙂 Yedek arabayla az yarış bitirmedik. 2006da ise McLarenden yine aradığımızı bulamadık.

    Şampiyonluğundan sonra ; her geçen hafta daha fazlasını umdum ondan . 2008 büyük bir operasyonel hüsran 2009 acı doluydu . Daha sonrasında ise en güzel his WRC Türkiye etabında geldi . 2010 aralık ayında ise babasını kaybetmesiyle ona olan hislerim daha derinden kuvvetlendi.

    Ve 2011 in sonlarında kamera karşısında üzerinde siyah bir t shirt olan kendinden hiçbişey kaybetmemiş çocukluğum şunları söyledi :

    There is always a lot of talk about the motivation but nobody really knows what I do or what I think except for myself, so I don’t really care about what people say.

    “I enjoy to come back. I wouldn’t put my name in a contract if I didn’t think I’d enjoy it. It will be interesting. It will be exciting to get back.”

    Duyduğumda en mutlu olduğum sözleri ise. ;

    I never really lost the passion in racing in Formula 1, but maybe all the things around it,”

    Umarım yarışmaya dair bu tutkun hala devam ediyordur ve bu sezon bizi eşşek kadar olduğumuz bu yıllarda biraz eskilere çocukluğumuza götürebilirsin.

  3. Bu arada reis bence şu hislerde ; Hadi bakalım geldik 3. V6 çağına yanlışlarla eğrilerle doğrularla , 3.yıılında başardıysan Mercedesten iyisini veya muadilini Sebastian veya ben , yaslan arkana seyret şampiyonluğu Ferrari ve Tifosi . İnşallah

  4. Değiştin mi değişmedin mi bakalım bu sene belli olacak.

  5. bu sene kimi nin büyük bir çıkış yapacağı kanaatindeyim,motivasyonunu yükseltecek 2 3 yarış geçirebilirse iyi bir hava yakalabilir sonuçta eski kurtlardan kim kaldı:)fanlarından bazı ukala arkadaşlar var ama biz özünde kimiyi severiz…

    1. Aynen öyle her kelimene katılıyorum , zira bazıları yüzünden pilotumuza dair şeyleri okurken yüzümüz ekşiyor.

  6. Bi durun bismillah sezon başlamadı bile. 🙂

  7. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Daha sezon basi bu adama needen bu kadar yukleniyorlar anlamak mumkun degil … yarista herkeste tokadi basipp leave me alone cekerse amma olur
    Aksi gibi gecen sezon basinda oldugu gibi bi ariza bulursa Kimiyi art niyet ararim ben bu iste!!!

  8. Bir geri donus yapta görelim değişmediğini be kimi :))

  9. çok üzgünüm ama senin değiştiğini bizler değil rakamlar söylüyor kimi.

  10. Kimi Renault’u bırakmamalıydı …

  11. Kimi’nin 2017’deki takımı muhtemelen Renault.. Hem sürüş tarzına uygun araç da yaparlar ona; ooh fıstık..

  12. Junior Tifosi avatarı
    Junior Tifosi

    İnsanlar Kimi’nin üzerine ne kadar giderse o da o kadar iplemeyip etrafındakileri daha da çıldırtıyor sadece. Avustralya’da mührü vur be Iceman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir