2016 Formula 1 Yayın Hakkını D-Smart Almış Olabilir

yazar:

kategori: ,

2012-2014 yılları arasında Formula 1’in Türkiye yayıncısı olan D-Smart, yayın haklarını yeniden almış olabilir.

Geçen sezon ilk 4 yarışı son saatlerde Tivibu’nun, sonraki 15 yarışı ise Digiturk’un yayınladığı Formula 1’de, 2015’te olduğu gibi 2016 sezonu yayın hakları da sıralamalara 36 saatten az kalmasına rağmen hala belirsizliğini koruyor.

Dün MotoGP yayın hakkını 1 sene daha uzatan D-Smart’ın yayın akışına Cumartesi günü F1 Avustralya’nın eklendiği görülüyor. Fakat yarış günü akışı belli değil ve resmi bir açıklama bulunmuyor.

Detaylar geldikçe bilgilendirme yapacağız.

Screenshot (1)


Yorumlar

“2016 Formula 1 Yayın Hakkını D-Smart Almış Olabilir” için 188 yanıt

  1. Mustafa Sar avatarı

    Emre Tilev bir tweete şöyle cevap vermiş;
    EMRE TİLEVOnaylanmış hesap ‏@Emre_Tilev 1 sa.1 saat önce
    @Adilkaan1 @DSmartDunyasi TEK YARIŞLIK YARIN BİZDE
    Serhan Acar’da şöyle bir paylaşımda bulunmuş:
    Serhan Acar ‏@serhanacar 2 dk.2 dakika önce
    Henüz resmi duyuru yok ama gözüken şu: Avustralya GP’si @Emre_Tilev anlatımıyla @DSmartDunyasi nda yayınlanacak, spor için hayırlısı olsun..

    ARZ ederiz arkadaşlar…

  2. Mustafa Sar avatarı

    Emre Tilev ile karşılıklı takipleşiyoruz ama
    çocuk dün akşam yaptığı f1 yayınlarına hazırlık paylaşımlarını
    sanırım kaldırmış. Şimdi göremedim. Dün akşam gördüğümde
    bu sitede yorum yapmıştım. Emre Tilev paylaşımını… şimdi f1 yayınları ne oldu diye sorarım..
    Dönüş yaptığında burada paylaşırız…

  3. Mustafa Sar avatarı

    D Smart gün 24 saat dese bile inanmam. Asla inanmam. D Smart kadar samimiyetsiz bir kurum yok. F1 yayın hakkı bittiğinde yenilediniz mi? diye sordum evet yeniledik dediler. üç gün üst üste ısrarla müşteri temsilciliğinde telefonlara cevap veren papağanlara sordum. yayın bizde deyip durdular. Yayının TİVİBU da olduğu anlaşılmasına rağmen yarış saatine kadar ısrarla yarışları yayınlayacaklarını söyleyip durdular. Şimdi arayıp sorsam yarışı biz yayınlıyoruz diyeceklerdir eminim. Ahlak doğruluk dürüstlük hak getire… Yayın bitti dekoderi iade edeceğim. bir türlü iade adresi vermediler. Tuttum kargo ile gönderdim almadılar. müşteri temsilciliği ile konuşmaya kalkıyorsun sürekli birazdan bağlantıya geçeceğiz diyorlar. aradan bir saat geçiyor hala az sonra bağlanacağız diyorlar. Yetmiyor şimdi iade almadıkları dekoderin parasını istiyorlar 134 tl. Neymiş zamanında iade etmemişiz. … kesinlikle mahkemelik olacağız. bakalım el mi yaman bey mi yaman… Kıssadan hisse. D Smart’a giren katolik nikahı yapmış demektir. Kazasız belasız asla yollarınızı ayıramazsınız.. benden söylemesi…

  4. Beyler Emre Tilev biraz once spor haberlerinde soyledi avustrayla siralama turlari ve yarisi smartsporda olcak diye, tek yarislik mi sezonluk mu bilmiyorum ama haberiniz olsun

  5. FA 14Sulonso avatarı

    Emre Tilev Twitter’dan teyit etti. Anlaşma tek seferlikmiş.

    1. Doğrudur geçen seneyi hatırlarsak ilk yarışlar d-smartta idi,yanlış hatırlamıyorsam Bahreyn Gp itibariyle Digiturk yayınlamya başlamıştı,sanırım bu sene de aynı durum söz konusu olacak…

      1. FA 14Sulonso avatarı

        Tivibu verdi geçen yıl ilk 4 yarışı.

    2. Nerede yazıyor? Baktım ama göremedim. Link atarmısın

      1. FA 14Sulonso avatarı

        @kemal-sengul Tweetler ve yanıtlar kısmında abi. Birisi sormuş o da cevaplamış.

    3. Kaynağın varmı? Ben göremedim de.

  6. Beyler bunlar bizimle dalga geçiyorlar,D-Smartta Digitürkde,ikisini de aradım,ikiside bizde diyo,,hatta ikisine de birbirlerinde olduğunu da söyledim,el-cevap ; ık mık,yok bizde beyfendi,vay efendim sonra motorsporları neden gelişmiyor ülkemizde,gel de isyan etme arkadaş..!

  7. umitisbilen avatarı

    ben dsmart kullanıyorum, biraz önce aradım sordum bu sezonun yayın haklarını aldık ve bu haftasonu yayın var dedi.

    1. Banada önce ilk yarış bizde dediler sonraki aramamda 2 yıllık anlaşma yaptık isterseniz paketinizi yükseltelim dediler.Canlı destekten sorduğumda ise anlaşma daha yok yayın akışında gözükmüyor ancak siz yinede tahahütü uzatmak isterseniz yardım oluruz şeklinde birbirinden farklı açıklamalarda bulunuyorlar biraz daha çıldırtmak için her şeyi yapıyorlar…

      1. umitisbilen avatarı

        bu ay benim tarifem bitiyor, direk söyledim eğer yayın sizde değil başka bi platformdaysa ve bu konuda beni kandırıyorsanız tarifem biter bitmez iptal ederim dedim, hayır sezon bizde dedi, ama gene de emin olmadan uzatmadım, bence kimse kesin haber çıkmadan satın almasın ya da uzatmasın

  8. Az önce dsmart’ı aradım. Eğer Formula 1 sizde yayınlanacaksa üyelik yapmak istiyorum dedim. Bana “evet formula 1 yayınları sözleşmemiz 3 yıl daha devam edecek” dedi. Kendisine “ne zamandan beri yayınlıyorsunuz” dedim, “geçen sene başladık” dedi. O yayın “formula e olmasın sakın”dedim “hayır beyefendi formula 1 yayınları 2 yıl daha tarafımızdan yayınlanacak” dedi. “kardeşim konudan haberin olmadığı çok belli 2-3 yıl yayın hakkı sende olan bir yarışı nasıl olur da geçen sene digitürk verir”dedim. Gık dedi kaldı. Hala birşey belli değil.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Geçen yıl görüşme bile yapmamışlar Saran Medya ile. Buna rağmen müşteri hizmetlerini aradığımda Formula 1 bizle devam edecek demişlerdi. Dediklerinin akşamı Tivibu ilk 4 yarışı aldı, sonrasını Digiturk aldı.

      Resmi açıklama gelmeden inanmayın bunlara. Müşteri kapmak için, taahhüt uzattırmak için sürekli yalan söylüyorlar.

  9. cgdsny_Ferr avatarı

    şimdi wiki’nin listesinde TBA ve Free yazıyor 🙂

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters

    1. Arnoux-Ferrari avatarı
      Arnoux-Ferrari

      Dalga geçiyorlar. Ücretsiz olması imkansız. Devlet zaten karşı F1’e batı icadı diye 😀

      1. (TBA ibaresi) – Ayrıntılar belirleniyor ve açıklanacak anlamında kullanılıyormuş. wiki nin sitesinde bekleyip göreceğiz.

        1. Arnoux-Ferrari avatarı
          Arnoux-Ferrari

          Ama Free yazıyor. TRT almaz, nasıl Free olacak?

          1. Vikipedia resmi bir sayfa değil. İsteyen istediğini yazabilir, şuan oraya gidip TRTSpor yazabilirim. Bunun hiçbir anlamı yok. Vikipedia’ya güvenmeyin. Orası resmi bir kaynak değil.

            TBA Henüz belli değil, açıklanacak anlamına geliyor. Heyecan yapmayalım 🙂

            1. Arnoux-Ferrari avatarı
              Arnoux-Ferrari

              Flash TV alır TRT almaz o derece 😀 Kimse alamayacak gibime geliyor. Aksilik atarlı Emre Tilev F1 için çalıştı zaman kaybetti. Şimdi Ptt 3. lig maçını canlı izleyemediği için 7 kere özetini izlemek zorunda kalacak.

  10. Güncel 18.03 / 10.45 Dsmart müşteri temsilcisi ilk yarışı yayınlayacaklarını söyledi. Sonraki yarışlar için bilgisinin olmadığını ifade etti.

  11. Aykut Aydın ( hani şu Riççyiardo telaffuzcusu) dün gece Emre Tilev’le sundukları futbol programının sonunda , yarın motor sporlarıyla ilgili büyük bir haber geçeceğiz, şimdi bir şey demiyoruz zaten yarın vtr’lerde görürsünüz dedi canlı yayında. (Saat 23 civarı)
    Pürüzlerin hallolmadığı ve yayına birden çok talip platformun olduğu kesin. Ama elimde patlamış olan Dsmart’ı kontratı biter bitmaz kapatmayı düşünürken, cazip fiyatıyla yayınları HD izleme olasılığının doğmuş olması beni heyecanlandırdı. Kendi adıma söylüyorum umarım Dsmart alır.
    Emre Tilev benim beğendiğim bir futbol sunucusu. Ancak Formula 1 seyircisi teknik bilgisi olan, yerli yabancı basını takip eden seçici bir kitle. Serhan Acar’ın bile günlerce hazrılık yapmasına rağmen kendi özeleştirisini yapabildiği bir durumda, maalesef Emre Tilev yetersiz gelecektir. Umarım Serhan Acar’la anlaşabilirler. Olmazsa Emre Tilev ve Doğan Yayın eleştirilere hazırlıklı olsun.

    1. Valla emre tilevin İngilizcesi var mı bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam turkiye gp si sırasında serhan acar yarışta görevli olduğu için emre tilev anlatmıştı yarısı ve telsiz konuşmalarının hiç birini çevirmemişti. İngilizce bildiğinden şüpheliyim ben onun hatta bir telsiz konuşmasından iste hep birlikte dinledik tarzında bişeyler demişti. Emre tilev bu işi kıvaramaz futbol sunuculuğunu cok beğenirim bu adamın ama f1 de maalesef olmuyor bu adam. yani onun yerine cem yılmaz anlatsın zamanında cnn de anlatmıştı en azından daha bilgili ve bu işte geçmişi olan ve anlatımıda emre den cok daha heyecanlı. ama işin sonucu hiç biri bir serhan acar değil. ne anlatımda nede bilgi birikim ve tecrubede

      1. Mustafa Sar avatarı

        net olarak yorumlamışsın.. her şeyi karınca kararınca yazmışsın… evet bence de manzara budur… taş yerinde ağırdır…

  12. Formula 1 Smart Spor’un yayın akışından çıkarılmış. Neler dönüyor acaba

    1. FA 14Sulonso avatarı

      Denedikleri kumar tutmadı herhalde abi 😀

    2. FA 14Sulonso avatarı

      Şu an Emre Tilev’in twitter hesabında F1 ile ilgili hiçbir şey kalmamış.

      1. Arnoux-Ferrari avatarı
        Arnoux-Ferrari

        Gerildim,yemin ediyorum gerildim.

      2. Bence başka bir yayıncı aldı yayın haklarını ve yakın zamanda açıklayacaklar

  13. sevgili dostlarım bir sorum olucaktı idman tv digitürk ten izleniyor mu ? bende spor sever ve spor ekstra olmasına rağmen kapalı gözüküyor bilen varmıdır acaba ?

    1. Hayır izlenemiyor sadece Azerbaycan dan olan üyeliklerde izlenebiliyor.

  14. sevgili dostlar benimde bir sorum olucaktı digitürk’te 89. kanalda olan idman tv kanalı hangi pakette acaba araştırmalarım sonucu bişeye varamadım giriş pakedi gösteriyor ama bende açık deil spor ektra ve spor severler pakedimde mevcut

  15. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Arkadaslar bir sorum olacak. Eger digiturk alirsa, yaris sanirim lig tv de menu de gozukmuyormus, ama listede varmis. Nasil yapiliyor bu? Artik bugun netlesir umarim….

  16. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Digitürk biliyorsunuz Katar merkezli Bein Medya Grubuna tüm işlemler %100 tamamlanmış olmasa da satıldı. Formula 1’in Ortadoğu(ÖnAsya) yayın hakları eğerki bu grupta değilse bazı engellerden dolayı almaları oldukça zor olacaktır.

    D-Smart platformu ise halen Doğan Medya’da olduğu için bu konuda 1 adım avantajlılar. Saran Holding’in Doğan’a yakın olduğu bilinen bir gerçek. Fakat buradaki kritik soru Doğan Medya Grubu son zamanlarda sürekli vergi cezaları alıyor. Bazı siyasal sebeplerden ötürü hatır gönül’e ve iş ortaklığına bağlı anlaşmalar yapamıyorlar.(Ana akım medyaya vergi silinme uygulamaları yapılırken, Doğana yapılan ne olursa olsun bence haksızlık) Yoksa Doğan grubu geçen senede çok rahat bir şekilde Saran’dan bu hakları alabilirdi.

    Tivibu bu işi yapabilirdi ama Saran Tivibu’ya çok sayıda prosedür uygulamış kolaylık sağlamamış. Bunları yapmasından doğal bir durum yok çünkü sonuçta iş adamı. Ama Tivibu her zeminde biraz kıyak geçilmeye ve kollanmaya alıştığı için prosedürler eksiksiz uygulanınca vazgeçti.

    Ücretsiz F1 yayını dönemi artık gayriresmi olarak kapandı. Nedeni ne? Seyirci azlığı. Açık kanal reyting ölçümlerine göre reklam pastasından pay alırken, platform kanalı ücretli üyelik sistemiyle kendi reytingini bağımsız bir şirkete ölçtürüp pay almak zorunda.

    İşin içine ücretli abonelik girince; Formula 1 izleyen seyirci o grandprix’i izlemese bile abonelikten gelen döner sermaye ile bu zararları en aza indirebiliyorlar. Bu yüzden çoğu ülke platform yayına geçti. Formula 1’in açık kanalda yayınlanması için sabahın köründe, öğlenin 3’ünde falan(Türkiye için konuşuyorum) en az evlilik programlarına yakın reyting alması lazım ki bu çok zor mevcut F1 döneminde.

    Saran Medya illa yayın haklarını satmak zorundaysa bu %51 D-Smart; %49 Digitürk olur diye düşünüyorum. Kendi adıma da bu durumları pek merak etmiyorum. Yabancı yayın linklerinde özellike Fransız Canal + televizyonu nispeten daha yüksek çözünürlükle yayınlar-sıralamalar veriyor. Sırp Sk1-2 televizyonu da ona benzer. Sky Sport F1 ise kendisine internetten abone olmayana çok düşük kalitede internet yayını veriyor. Orası son tercihim olur. Kaliteleri düşük. Almanlar’ın Sky’ı ise bunlara göre hem daha kaliteli hem daha hızlı veriyor. Gerçek yayın zamanıyla 12-13 saniye oynuyor.

  17. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    D-Smart resmen yayınları alsaydı açıklanırdı. Yayın akışına konulması ve Emre Tilev’in attığı yayına hazırlık tweetleri ilgi çekse de tweetler sonra silindi. D-Smart muhtemel taahhüt uzatma meselesi için şark kurnazlığı yapmış olabilir.

    Geçen yılda yarışlar bizde deseler de alamamışlardı.

    Tek yarışlık olma ihtimali de oldukça yüksek.

    Digiturk maddi anlamda D-Smart’a oranla çok daha güçlü. Çok daha fazla abonesi var ve verdiği rakamı çıkartması çok daha rahat. D-Smart son 1 yılda inanılmaz abone kaybetti.

    Herkes D-Smart aldı derken Serhan Acar’ın; Bildiğim bir anlaşma yok. Haberim olurdu demesi de aslında olayı özetliyor. Muhtemelen görüşmeler devam ediyor. D-Smart’ta psikolojik üstünlük için yayın akışına koymuş olma ihtimalini gözardı etmiyorum ben. Olay netlik kazanınca, bir anlaşma olmadığı ortaya çıkınca Emre Tilev zaten attığı tweetleri silmek zorunda kaldı.

    Ben hala Digiturk’ün alacağını düşünüyorum. İlk yarış D-Smart alsa dahi Digiturk sezonu alacaktır. Serhan Acar’ın anlatımıyla Digiturk’te olması benim yegane isteğim.

    Emre Tilev gibi işin ehli olmayan bir ”futbol” spikerinin anlatımı için D-Smart abonesi olmam şahsen.

    Bugün gündüz ya da akşam güzel haberler alacağımıza olan inancım tam.

    Cumartesi 8’de kalkıp Lig TV’de Serhan Acar’ın anlatımıyla izleyeceğiz inşallah. Olmadı sezonun kalanını izleyeceğiz. 😉

    1. TheTrueTifosy avatarı
      TheTrueTifosy

      Ben size bu söylediklerinin hepsini 2 satırda özetledim ama okuyan yok?

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Ben okudum ve cevap verdim. Benim okumam ve cevap vermem bile yeterli. 😀

  18. Digitürk ile bugun konuştuğumda, yayınları 22 marttan itibaren aldıklarını söyledi. Bu pazar yarış var yayın yok mu dediğimde, 22 mart 2016 dan itibaren yayın alındı dendi. Yalan doğru bilmiyorum

  19. denizci1903 avatarı

    digiturkplay de formula 1 menusu kaldırıldı. demekki digiturk alamadi

    1. Çok önceden kaldırılmıştı o durum bir referans olmaz.

      1. denizci1903 avatarı

        1 hafta evvel vardı. inş tekrar alır

    2. ForzaFerrari avatarı

      Serhan Acar anlatmadıktan sonra Türkçe yayın olmasının bir anlamı yok bana göre.F1 in dilini bilmedikten sonra Türkçe olsa kaç yazar.

  20. tahminen ilk yarış içindir emre tilev

  21. Eray Parlak avatarı

    Aşağıdaki bir linkte ülkelerdeki yayıncıların listesinde türkiye için TV8 yazıyordu. Acaba yanlışmı gördüm? Arkadaş dsmart yazıyor diye paylaşmış linki ama eğer doğruysa çok iyi bir haber ücretsiz olması

  22. Arkadaşlar sosyal medyayı kullanarak baskı yapabiliriz ne demek Serhan Acar yok ya? Serhan abi yoksa türkçe yayının anlamı da yok hangi platform alırsa alsın onu geçtim artık SERHAN ACAR OLMADAN OLMAZ çok net

  23. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Adam Alonso ya Halonso diyorsa Sebastiyan Vet-tel der ustune bide Halkinbörg Raykinin falan patlatir. Hadi guzel bir uzun vadeli anlasma+Serhan Acar olsun, platform farketmez…

  24. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Emre Tilev daha ilk andan burnunun ne kadar büyük olduğunu kanıtladı. Bu işi Türkiye’de ilk o yapmışmış. İlk yapmak değil en iyi olmak önemli olan. Serhan Acar’da bu işin en iyisi Türkiye’de. İnşallah Digiturk şunlara hadlerini bildirir de yayınları alır. Emre Tilev’de gidip at yarışı sunar. 😀

  25. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Kim alacaksa alsin da en az 1 yillik alsin ve spiker Serhan Acar olsun. Yayin olmamasi yada her yarisi tek tek almak gibi bir durum yasanmaz umarim. Cumartesiyi.bir sekilde hallederiz ama pazar.gunu tv de daha bir keyifli olur. Bu sacma sapan islerden dolayi ilk antremani bile dusunemiyorum.

  26. O değil de daha yıllar sonra tekrar anlatmadan ben bu Emre Tilev’e kıl oldum. “Serhan acar’dan önce biz vardık”, hatta futbolla falan mukayese etti. Bi “raad ol koçum” falan yazacak diye beklemedim değil:) Bir de çalıştığı dokümanlar Türkçe başka bir siteden çıktılar. Halo, malo ayırmış:) özetle işte “bu arabalar 4 teker üstünde gider, içinde de pilot var.” “1 boy farkla kazandı” tarzı bir anlatım muhtemel. Umarım anlatmaz, yazdıkları ve sildikleri patlar.

    1. FA 14Sulonso avatarı

      Tek dilegim Digiturk’un bu sacmaliga son vermesi.

  27. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Emre Tilev attığı tweetleri sildi an itibariyle.

    1. FA 14Sulonso avatarı

      Hangi tweetler?

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Akşam üstü yayına hazırlık yaparken tweet atmıştı önünde bir sürü teknik detayları içerin kitapçık, kurallar kitapçığı vs. vardı. Şimdi de attığı tweetleri sildi. Spor müsabakalarının nerede yayınlanacağı ile ilgili bilgiler veren Yayın Ekranı isimli hesapta henüz bir anlaşma yok dedi.

        1. FA 14Sulonso avatarı

          Oh oh insallah da olmaz.

  28. Bir de telefon ya da internet üzerinden iletişime geçtiğiniz müşteri hizmetleri konusunda bir şeyler söylemek istiyorum arkadaşlar. Emin olun yarın yayın haklarını alan kuruluşu biz orada karşımıza çıkan insanlardan daha erken öğreneceğiz. Bundan % 99 eminim. Orada iletişime geçtiğimiz insanlar belli sorunlar karşısında belli cevapları ezberlemiş kişiler. Bu tür yeni ve anlık gelişmeler onlara anında ulaşmaz.

    1. Mustafa Sar avatarı

      Evet Abdullah Bey durumu çok yumuşatarak yazmış. bütün büyük şirketlerin müşteri hizmetleri merkezi %100 papağan tayfasından kurulmuş. sadece ezberledikleri kelimeler ile cevap veriyorlar. Aslında böyle yazmakla papağan gibi sevimli hayvanlara haksızlık etmiş gibi oldum. Çünkü papağanlar da duruma göre ortama göre ezberini bozup yeni bir şeyler söyleyebiliyorlar. Dün akşam Emre Tilev twitter da F1 ile ilgili bazı paylaşımlar yaptı diye yazdım. bunu sadece ben görmemişim. Buradaki arkadaşlarda teyit etti. Ancak sabah itibarıyla bunu paylaşımlarını kaldırmış.

  29. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Henüz bir anlaşma olmamış. Emre Tilev muhtemelen olası anlaşmaya karşı hazırlık yapıyor.

    1. FA 14Sulonso avatarı

      insallah digiturk alir su yayinlari. Anlasma tek yarislik bunu anlamis olduk. Serhan Acar’in onca yillik emegi bosa gitmemeli. Yazik. Ilk firsatta yayini elinden kapma pesindeler. En kotusu de bu.

  30. @yayinekrani: SON BİLGİ | Formula 1 yeni sezon ilk yarışını D-Smart yayın akışına ekledi. Ancak yayın haklarının resmi olarak alınmadığı öğrenildi.
    D smarta güven olmaz yarını bekleyin,ben üye iken sürekli lig yayınlarını alıyoruz diye kandırmaya çalıştılar ama nafile hatta ligtv yi bile kanal listesine eklediler sonra kusura bakmayın sistem hatası oldu diyerek yine ters oldular üyeler ile nasıl bir anlaşma yapıyorlarsa yazdıkları yayın akışını teyit edemiyorlar.

  31. Son vaziyet şu: Emre Tilev bugünkü “dersimizi çalışıyoruz” tweetini dahi sildi. En son okarak da “net bir durum yok” yazdı. Müşteri hizmetlerinin hala haberi yok. Belki de gerçekten tek yarış falan… D-smart abonesiyim ama Serhan Acar anlatmazda uzatmayacağım. Net bilgiye göre artık…

  32. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Öğrendiğim kadarıyla güvendiğim bir kaynağım anlaşmanın tek yarışlık olma ihtimalinden bahsetti. Resmi açıklamayı bekliyor herkes gibi o da.

    1. Arnoux-Ferrari avatarı
      Arnoux-Ferrari

      Yillik yada uzun sureli diyende var. Hep motorsporlari son dakika ya.birakiliyor ve hala.belirsizlik var…..

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Serhan Acar yokken D-Smart’ı kimse bana aldıramaz. RTL, Sky Sport, İdman TV her türlü izleriz sıkıntı olmaz. Ama Emre Tilev gibi bir adamı izlemek için D-Smart falan almam.

        Tek isteğim bunun tek yarışlık olması. Eğer tüm sezonsa yazık olur. Serhan Acar gibi birisi varken Emre Tilev gibi birisinin yarışları anlatmasına da ayrı üzüntülüyüm.

        Umarım Digiturk kalan yarışları alır ve Serhan Acar’ı dinlemeye devam ederiz.

  33. Blutv’ye abone olsam Smart Spor kanallarını izleyebiliyor muyum ? (D-Smart abonesi değilim)

    1. Ben müşreti hizmetlerini arayarak sordum smartspor kanalları olduğu için izleyebiliyormuşuz ayrıca bir ay ücretsiz dedi yani ilk ay kredi kartından 6,90 tl çekmiyor birinci ayın sonunda iptal ettirmezsen öyle çekiyor ücreti.

      1. cevap için teşekkürler.

  34. Arkadaşlar Emre Tilev anlatım olayını doğruladı. Ben güzel bir dille nelerle karşılaşacağını şimdiden söyledim. Umarım öneri ve uyarılarımı dikkate alır 🙂 Beni biraz yanlış anladı ancak geçmiş deneyimlerime bakarak doğruladı söylediğimi düşünüyorum.

    Şimdiden hayırlı olsun. Dsmart olmasından dolayı evimde olduğu için mutluyum 🙂

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Tek yarışlık mı yoksa sezonluk mu? Onu yazmamış. Demek ki hala resmi bir anlaşma yok. Muhtemel anlaşma ihtimaline karşı yayına hazırlık yapıyor olabilir.

    2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Reis bu adam sana giydirmiş resmen haddini bil gibi konuşmuş,gerçi sende adama yeniçeri ağası gibi padişahları biz seçeriz demişsin. Hadi neyse de, ya serhan acar iyiydi be kim bilir ne yapacak şimdi.

      1. Ben bu işi 2000’den beri takip ediyorum, 2005’ten beri en ciddi haliyle takip ediyorum. Malumunuz o dönemden beri gelen herkesi az çok tanıyorum, tanıyoruz. F1 taraftarlarının seviyesinin de ne durumda olduğunu biliyorum, biliyoruz.

        İnsanlar F1 spikerliğini sadece sunuculuktan saymamalı. İzleyenlerin çoğu o kadar bilgili ki doğru dürüst takip etmeyip ondan sonra bir kaç sayfa çalışarak yapılan anlatım kendisini bariz gösteriyor. Zamanında bunu Okay Karacan’da gördük. Hepimiz seviyorduk kendisini ve yayınlara dönmesi için hepimiz destek verdik. Özellikle geri dönüşündeki ilk dönem ne kadar bocaladığıını görmüştük.

        Cem Yılmaz diye bir arkadaşın yaptığı anlatımları, o dönemleri izleyen tüm arkadaşlarım hatırlıyordur. Hafife alınmaması gereken bir konu olduğu konusunda uyardım sadece. Bazı önerilerimde sert olmuş olabilirim ama durumun ciddiyeti böyle.

        Türkiye’de Serhan Acar’ın anlatımı için anında Digitürk ya da Dsmart alacak yüzlerce insan var.

        Dostça bir uyarıydı 🙂

        1. @yayinekrani: SON BİLGİ | Formula 1 yeni sezon ilk yarışını D-Smart yayın akışına ekledi. Ancak yayın haklarının resmi olarak alınmadığı öğrenildi. Abdullah bey son durum yukarıdaki gibidir emre tilevde son açıklamasında net bir durum yok daha dedi biraz önce,Muhtelemelen tek yarışlık bir anlaşma veya son ana kadar bir pazarlık var d smart ile saran medya arasında digitürk var mı yok mu belli değil.Bende 1994den beri takip ediyorum ama ilk tv türkçe deneyimim bu spikerler ile oldu cine 5 döneminden beri emre tilevden tut ntv zamanında okay karacan-serra demirkol ikilisi daha sonra cnn türk olduğunda cem yılmaz-serhan acar ve serhan acar diye giden süreçte en iyisinin serhan acar olduğu bir gerçek en azından izleyini aptal yerine koymadan anlatıyor ve bilgilendiriyor.Sizin telkininiz son derece makul olmuş alınmasına gerek yoktu bence.

        2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
          Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

          Ya salla sen onu soyadını mı bile çözemedim,para için yapacak tip var onda serhan ama hakkaten gönülden yapıyor heyecanlanıyor hele başlarda Yüzünü görmek isterdim.

  35. Pazarlık et Sabri. İndirim yaparlar.

  36. Dsmart yayın akışında F1 görünüyor. Olay bitmiş arkadaşlar. Ben kendi adıma çok sevindim.

  37. donnie darko avatarı

    An itibari ile wikipediada da smart spor gozukuyor…

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters

  38. Benim tahahütüm 10 nisanda bitiyor 27 tl veriyordum şimdi 30 tl istiyorlar full pakete napayıım direneyimmi 17 tl lere indirebilirmiyiz bunu.

    1. Diren kardeşim ben bu hafta içinde kapatma başvurusu yaptım full paket 19 liraya kadar indiler fakat formula 1 olmadığı için istemedim

  39. cipitu encin cipitu AARRGH! avatarı
    cipitu encin cipitu AARRGH!

    Cumartesi ve oazar yayın akisinda Formula1 gösteriyor. Olay bitmistir hayirli olsun. Benim ve diger D smart sahipleri icin mükemmel bir haber oldu

    1. TheTrueTifosy avatarı
      TheTrueTifosy

      Bittiği falan yok.Çoğu insan araştırmadan gördüğü anda paketi aldığı için pazarlama yöntemi olarak kullanıyorlar.

      1. hiç alakası yok. İnternet sitesi üstünden bunu yapmazlar. Önceki dönemde olsaydı belki olurdu ama önceki dönemde de Dsmart’ta değildi. Hayırlı olsun. Ben sevindim evde olduğu için 😀

        1. TheTrueTifosy avatarı
          TheTrueTifosy

          Abdullah bey kesin mi D-Smart’ta olduğu?

  40. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Boşverin benim gibi internetten takip edin yanlız hissediyorum kendimi 🙂

    1. Hangi siteden izliyorsun ? İdman yayın yapacak sanırım.

      1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

        Eurosport,sky önüme gelen siteden ya ayırt etmiom

  41. Klavyenin öngörücü yazısı bütün yazımın içine etmiş. İl yazım olumsuzluklar içeriyordu.

    1. Almış bende dsmart var yayın akışında yaziyor

  42. Dsmart yayın akışında F1 görünmüyor. Hikaye yani. MotoGP var Superbike var bir de F1 gelirse kıyak olur

  43. The True Tifosy avatarı
    The True Tifosy

    Arkadaşlar digiturk’u aradım henüz belli değil anlaşma yapılma aşamasında dediler.D-smart’ı aradığımda ise yayın akışında gösteriyoruz ancak henüz anlaşma konusunda sıkıntılar var dediler.Adamı biraz sıkıştırınca pazarlama için olduğunu itiraf etti.merak eden varsa adamın ismi faruk.Saran medya ise yetkilinin toplantıda olduğunu söyledi.Sizin yerinizde olsam hemen bir paket almayın digiturk ile D-Smart çekişiyor gibi.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Güzel haber. Haydi Digiturk ayrıl da gel ayrıl da gel!! 😀

      1. aynen ayrıl da gel 🙂

  44. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    D smart i sadece moto gp ile ayni platformda olmasi.icin istiyorum. Umarim D smart Serhan Acar la anlasir.

  45. Şimdi kimsenin işine karışmam istemem ama Türkiye de uygun fiyatlara yayın veren kurumlardan üyelik alıyorsunuz sonra da platformlar yayın almayınız sitem ediyorsunuz. Kimse babasının hayran yayın yapmıyor para almaları normal. Ayrıca şifresiz normal bir kanalda yayınlandığı günlerde reklamda geçilmesi. Allah aşkına çoğunuz sigara içiyorum Allah bilir. 2 sigara içmeden bu yarışları 1 ay izlersiniz. Herkes bu mantıkla üye olmuş olsaydı bu muhabbetleri yapıyorduk şu anda.

    1. FA 14Sulonso avatarı

      Dostum doğru diyorsun da, 57 tl diyor paketlere. Kimileri 15, kimileri 12, kimileri 20 veriyor. Sabit bir fiyat yok.

      Digiturk benim seçimim. İnşallah anlaşma tek yarışlıktır.

      1. D’Smartımı iptal ettirmemek karşılığında faturamı 12 TL’ye indirdiler müşteri hizmetleri önerdi bu fiyatı yoksa sıfırdan abone olursanız normal fiyat geçerlidir ben D’Smart kurulduğu günden beri kullanıcısıyım son 4 yıldır HD bakıyorum

  46. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
    MichaelJackson [RedBull RB12]

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters#2016_TV_broadcasters
    Turkey TV8 Turkish Free No No No Live Live SD/HD Feed
    This page was last modified on 17 March 2016, at 19:21.

    Böyle bir şey de var vikipedi’de.

    1. Orası sabah Digiturk idi daha bu sabah baktım. Acaba TV8 mi aldı ya ? 🙂

    2. FA 14Sulonso avatarı

      Yooook artık 😀 😀 Hangi birine inanalım biz şimdi?

      Acaba çift yayın mı olacak? Öyle bile olsa gidip kimse D-smarttan izlemez.

    3. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Hocam onu kullanıcılar değiştirebiliyor. İstersen Flash TV bile yapabilirsin. Sabahta Digiturk yazıyordu. İtibar edilecek bir yer değil wikipedia.

  47. Ya inşallah sezonluk anlaşmamışlardır… Emre tilevden izleyeceğime Azeri karındaşlarımın kanalından izlerim daha iyi 😀 Digiturk iyiydi 🙂

  48. Ben en ful paketi kullanıyorum. 17 TL içinde Blue da var. Hepisi var inşallah olur. Yayın kalitesi de gayet iyi di.

  49. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Tek yarışlık anlaşma olma ihtimalini göz ardı etmeyin. Geçen yıl Tivibu’ya taahhüt verip elinde patlayanlar oldu. Onun için resmi açıklama gelmeden üyelik için başvurmayın.

  50. FA 14Sulonso avatarı

    Ayrıca bu BluTv’de 6.90 tl olan pakette SmartSpor izlenebiliyor mu? Serhan Acar gelirse mecburen alacağız.

  51. FA 14Sulonso avatarı

    Tek ümidimiz anlaşmanın tek seferlik olmasi.

    D-smart almışsa ve Serhan Acar yoksa izlenmez.

  52. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Hiç bir platforma para vermeyin açın İdman Tv’yi yakında HD’ye geçecek

  53. umarım haber doğru değildir, digiturk üyeliğini değiştirmek istemiyorum, üstelik spor extra paketinede üyeyim olmazsa o üyeliği bitirim. Zaten McLarende başa oynamıyor hamilton-vettel-rosberg kapışmasınıda internetten bir şekilde izleyebiliriz…

  54. Eskiler eskiler dedik Allah cezamızı verdi..

    Acaba Serhan ile beraber mi anlatacaklar? Belki baskı yapılırsa ikisi birden anlatabilir. Ama Emre Tilev’in gitmesi gibi bir ihtimal çok az. Birkaç gündür bunun çalışıyormuş gibi görünüyor. Şak diye almazlar. En azından Avustralya’da o anlatacaktır

    1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

      Serhanın anlatıp anlatmaması benm için bir şey farkettirmiyor ama Türk F1 severlerin %99’u onu isterler.Bazen değişiklik iyidir ya bi anlatımını dinliyelim.

      1. SebastianVettel05 avatarı
        SebastianVettel05

        Serhan acar başkadır.umarım ki serhan acar anlatır?

      2. Aslında eurosport’un spikerleri iyi onlar olabilir ama hiçbiri Serhan Acar’ın bilgi birikimine ve tecrübesine sahip değiller.

        1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
          [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

          Gayette bilgi birikimi ve tecrübeye sahipler bence.

          1. Yanlış anlaşılmış sanırım, onlar da çok bilgili ve tecrübeli kesinlikle ama daha genç (Yiğit Top hariç ki o da F1’i uzun süredir takip etmiyor) olmalarından dolayı Serhan Acar’ınki kadar tecrübeye ve bilgiye sahip değildir manasında.

  55. Ya bu benim izleyeceğim muhtemelen son sezon olacaktı 1997 den beri . Emre tilevle çar çur olacağına alırım tivibuyu aylık netten RTL den izlerim . Öfff

  56. Emre Tilev’i sarı bayrakların ne anlama geldiğini açıklayan spiker olarak hatırlıyorum. Ne yapalım, umarım Digiturk geri alır veya SkySports’tan izlenir.

  57. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Haha D- Smart üyeliğimi 2 sms atarak yükselttim. 40 tl olan max hd paketti sanırsam o kapsıyor spor kanallarını. Artık 2 dekoder de hazır. Yayın akışında gördüm ve Emre Tilev de şu an program sunuyor. Allahım sesi kısıcam 😀

    1. full paket 25 tl mi neydi 🙂

      1. Ben 15 TL ye full paket izliyorum + dsmart blu hizmeti var

        1. FA 14Sulonso avatarı

          Iste boyle de sacma bir olay var 😀 cifte standarti gecmis olay her bir kişiye farkli fiyat sunuluyor 😀

      2. Burak Karaküdük avatarı
        Burak Karaküdük

        aga üyelik bu pakedi kapsamıyor diyordu.bir de annemin üzerine şimdi bilmiyorum bilgileri 2 saat ara ara açmadı nete girdim beceremedim en son sms attım.kazıklansak bile çok koymaz 😀

        1. Resmi açıklama gelmeden önce bence bekleyin derim ben az önce aradim böyle bişeyin olmadığını söylediler iptal başvurum olmasına rağmen bunu söylediler

  58. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Serhan Acar hala resmi bir haber yok diyor. Digiturk kurtarsın şunlardan bizi inşallah. Başka birşey istemiyorum.

  59. bir trabzonlu laz olarak şivem olmasına ragmen
    iddaa ediyorum
    emre tilevden çok daha iyi anlatırım…
    bu adamın 2008 turkıye gp sıralama turlarını anlatmasını hatırlıyorum
    amatorlukten de aşşagıda bir anlatımdı
    zaten bu sporu ulkemizde anlayarak takıp eden bır avuç insanız
    bunun gibi 10 kelimeyle yarışı anlatan insanlar yuzunden
    bizide sogutacaklar

    1. Şuna bak sanki Veliefendiden at yarışı sunuyor

    2. Eee bu bildiğin at yarışı 🙂

      1. Forza Bjk - Ferrari avatarı
        Forza Bjk – Ferrari

        Hahaha gülecegim yoktu cidden öyle ya hatırladım vallahi :))(

    3. Yarışın galibine barış hakemleri karar verecek

      1. Napolyon1453 avatarı

        +1000000

    4. Valla mahallenin ganyan bayisindeki ak sakallarının etrafı sigara dumanından sararmış dayılara maç anlatan tüplü televizyonlardaki çekilmez bazı spikerler geldi . Ya bu adamı istemiyoruz izlemeyin d smarttan yarış falan akılları başlarına gelsin.

    5. son düzlüğe girilirken gül batur 1. şah batur sondan geliyor. gül batur geliyor şah batur geliyor. gül batur geliyor şah batur geliyor. 10. yıl gazi koşusunu süleyman atlıyla gül batur alıyor. gül batur alıyor

      1. 😀 😀 😀

    6. bu nasıl bir rezilliktir böyle

    7. Alonso.ElNano avatarı
      Alonso.ElNano

      Abi bu neeee 😀

      asfasgojıasgasdaskf

      Bu bildiğin at yarışı lan 😀

    8. Napolyon1453 avatarı

      Hem at yarışı gibi anlatıyor. Hem de schumacheri sanırım bu ayakta tek atmış her geçişinde birisi frikikten gol atmış gibi bağırıyor 😀
      Emre Tilev le 1.5 saat geçmez skysport tan izlerim.
      Guldart nedir biri açıklayabilir mi 😀

  60. Arkadaşlar bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ;
    D smart müşteri hizmetlerini aradım düşmüyor müşteri temsilcisine ; daha önceden 2013 sezonunu webten izlemek için d smart blu dan yayını takip etmek istedim fakat normal ev aboneliği gerekiyordu ve bilmemkaçıncı kanalı açtığında bir kod çıkıyodu TV de o kodla d smart bluyu aylık ek bir ücretle aktif ediyorduk. Şuan sistem nasıl işliyor bilen var mı ?

  61. çok mutlu oldum yeminle 😀 İnterneti çok yavaş nasıl izleyeceğim diye düşünüyordum, bomba oldu bu. yalnız emre tilev olayı kötü oldu. umarım eskisi gibi olmaz

  62. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Kim hakkini vererek yayin yapacaksa o alsin. Digiturk son sn ye kadar cile cektirdi, dunya sadece futbol uzerine kurulu degil.

    Keske trt yada cnn turk, ntv alsa dicem herkes izlesin nette surunmesin. Umarim cuma aciklanirda pazara herkes izleyebilir.

    Serhan Acar 12 14 yillarinda D smartaydi ona karsi bi tepkileri olmamistir diye dusunuyorum. Bide soyle dusunelim, moto gp de d smartta, ikisi ayni platformda daha iyi degilmi?

  63. Forza Bjk - Ferrari avatarı
    Forza Bjk – Ferrari

    Serhan acar yoksa bende yokum . Ne istediniz adamdan ?

  64. Dsmart blu dan seyredebiliyor muyuz formüla 1 yayınları bilgisi olan var mı

    1. izleyebilirsiniz

  65. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Ben de var ama paket yetersiz. Aile plus paket alsam yetiyor mu ?

  66. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Emre Tilev nedir Allah aşkına ya? İnşallah alamazlar ya da tek yarıştır. D-Smart falan almam bir daha. Kusura bakmasınlar.

    1. FA 14Sulonso avatarı

      Güya rakip platformdan Serhan Acar’i almayacaklar. Insallah tek yarisliktir da bu sacmalik gercek olmaz.

      1. dilek şikayet bölümüne belirtelim toplu olarak bari de tek yarışlık olsun bütün sezon geçmez bunla

        1. Ben tweet attım sitemkar bir şekilde.

      2. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Sinirim bozuldu yeminle. ?

      3. rakip platformla Serhan acarin bir alakası yok. dsmartta da kaç sene anlattı. belki sonunda yine o gelir

        1. McLaren F1 (TEE) avatarı
          McLaren F1 (TEE)

          D-Smart ilk aldığında direkt Serhan Acar sunmuştu. Muhtemelen Digiturk’te anlatım yaptı diye Serhan Acar’ı istemediler.

          1. Charlie Whiting avatarı
            Charlie Whiting

            Belki de Serhan Acar’ın yutdışında fuarda olması bunda etkili olmuş olabilir. Geçiçi bir çözüm olarak Emre Tilev’e bu görevi verdiklerini düşünüyorum; umuyorum…

            1. Hayır serhan acar abimiz almış dergisini hazırlanıyordu bir yandan

  67. Emre Tilev’in bugün paylaştığı fotoğrafa baktığımızda Formula 1 kurallarını ve Pirelli yazılarını okuduğunu görüyoruz. İddialar doğru gibi görünüyor..

  68. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
    MichaelJackson [RedBull RB12]

    Almam. Sky sports falan takılırız napalım.. Hele Emre Tilev varsa hiç mi hiç bulaşmam. Benim isteğim bu sene Digitürk’te Okay Karacan&Serhan Acar’ın ortaklaşa sunmasıydı ama hayal olmuş gibi..

  69. Arkadaşlar ben d-smart üyeliğimu bu hafta kapatmak için başvuru yaptim formula 1 yayınları olmadığından dolayi ve işlem sürüyor. Bu haberi görünce hemen d-smart’ı aradım hafta sonu yayın akışınızda gözüküyor diye ve biraz beklememi istediler ve bana söylenen şey şu anda böyle bişeyin olmadığını ve olmayacağını söylediler… Böyle bisey olsaydi eğer üyelik kaybetmemek için söylerlerdi diye düşünüyorum inss böyledir

  70. bu arada RTL yi kaldıran teledünyanın da abv diyorum

  71. Kaptan Sparrow avatarı
    Kaptan Sparrow

    Emre Tilev Cine 5 zamanlari da anlatirdi. Hey gidi… Arkadaşlar bu d smart’ın digiturk-digiplay gibi yalnizca internetten takip edilebilen bir abonelik sistemi var mi? Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?

    1. Blu Tv var bir kullanıcı adı ile 3 bilgisayardan izleyebilirsin

  72. 2014 yılında FP3’ü veriyordu fakat şimdi onu vermeyecek sağlık olsun iyi ki yenilemişim D’Smartı 76 liralık paketi 12 liraya alıyorum

  73. FA 14Sulonso avatarı

    Vaaayy. Serhan Acar değil de Emre Tilev ha. Yemin ederim almam.

  74. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Herkese hayirli olsun..cumartesi yi netten halledip pazar tv den izlerim umarim.

    Ama Emre Tilev nedir….

  75. emre tilev mi? sesi kapat izle daha iyi

  76. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    2 ay önce iptal ettim D-Smart’ı. D-Smart alırsa yeniden üye müye olmam. Tivibu’da RTL var oradan izlerim. Yemişim D-Smart’ı. Geçen yıl alana şimdi de kalk al. Bunlara para mara kaptıramam.

    1. raikkonen vehbi avatarı
      raikkonen vehbi

      tivibudan RTL yi tekrar düşün derim. Bendede tivibu var fakat RTL yerine internetten skysport f1 yayınından izliyorum. RTL nin reklamdan dolayı yarış verdiği yok bazen yarış olduğunu unutuyolar 1saat sürüyor reklam o derece.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Hiç yoktan iyidir. D-Smart falan almam bir daha.

        1. FA 14Sulonso avatarı

          24 ay taahhut veilrip 5.90 tl ye tivibu alirim daha iyi. RTL mevcut.

          1. McLaren F1 (TEE) avatarı
            McLaren F1 (TEE)

            Kesinlikle. Geçen yıl PC için aldım Tivibu’yu. Hala duruyor. Orada RTL var. Oradan bakarım. D-Smart’a para kaptıramam bu saatten sonra. Canları cehenneme.

            1. FA 14Sulonso avatarı

              Ayni fikirdeyim. Bizim ailede zaten dsmart platformuna ayri bir antipati var. Eve sokmam.

        2. raikkonen vehbi avatarı
          raikkonen vehbi

          d-smarta iyi demedim fakat RTL nin nasıl bir yayın yaptığını izlemeden anlayamazsın reklam larla yarışın süresini tutup topla reklamlarınki büyük gelecektir.

          1. McLaren F1 (TEE) avatarı
            McLaren F1 (TEE)

            Bunu için gidip D-Smart’mı alayım yani? Bu saatten sonra Süper Lig yayınlarını alırsa D-Smart alırım. Yoksa D-Smart falan almam. Kaldı mı Emre Tilev anlatacakmış. Hiç bulaşmam D-Smart’a.

            1. raikkonen vehbi avatarı
              raikkonen vehbi

              d-smart al demedim zaten bende d-smart taraftarı değilim fakat tivibu’n yoksa RTL icin tivibu alacaksan izlediğin ilk yarışta aldığına pişman olup sky sporttan izleyeceksin bundan eminim.

              1. McLaren F1 (TEE) avatarı
                McLaren F1 (TEE)

                1 yıldır var Tivibu’m. Reklam meklam idare edeceğiz. Olmadı dediğin gibi Sky Sport’tan izlerim. İnşallah tek yarışlıktır da idare ederiz. Yoksa D-Smart mı? Tövbe.

  77. Emre tilev nedir ya

    1. http://i.hizliresim.com/m639k4.png

      Emre tilevin twitter hesabından paylaştığı göründü şeytan ayrıntıda gizli bakın bir Pirelli logosu var orada 🙂

  78. Emre Tilev in anlattığı yarışı izleyeceğime skysport dan izlerim daha iyi.

  79. Spiker Emre Tilev gözüküyor.

    1. desene radyo konuşmalarını her izleyici kendisi Türkçe’ye çevirecek

  80. Milleti yoyo gibi oynatıyorlar 1 sene orda 1 sene burda şeklinde yazık hep olan millete oluyor nedense…

    1. Ve bunları parayı öderken yapıyorlar.

  81. FA 14Sulonso avatarı

    Haydi gecmis olsun. D-Smart parasi ver simdi de. Hangi paketler ne kadar bilgi verebilecek arkadaslar var mi?

    1. ben 4 yıldır dsmart abonesiyim 1 ay önce yeniledik mega paket ”+18” dışında hepsi var aylık 12 lira

      1. FA 14Sulonso avatarı

        Nette 57 67 arasi sacma fiyatlar gorunuyor.

        1. ben eski üyeyim ben de şimdi baktım 76 tl diyor mega paket falan

  82. D’Smart aldı herkese hayırlı olsun

  83. valla bende d smart var.bu sene almazsa uyeligimi bitire rktim.insallah alir.

  84. TheFERNANDO avatarı

    Kardeşim sen diği play’e aylık 10 tl veriyorsun bende komple d smart’a 15 tl veriyorum fazla bir fark yok. Inşallah d smart alır.

  85. Umarim digiturk alir ya digiturk play uyeligi gibi bir secenek sunmuyor d smart komple paket satin almak gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir