Button: "Aramızdaki Rekabet Bizi Geliştiriyor"

yazar:

kategori:

Button “Bize %100 aynı şekilde yaklaşıldığını biliyorum.”

“Sadece eipman olarak demiyorum. Etrafımızdaki insanlar açısından bunu söylüyorum.”

“Benim mekanikerlerim benim kazanmamı istiyor, onunkiler ise onu. Bu oldukça heyecanlı bir mücadele ancak bu mücadele sınırları aşmadan yaşanıyor.”

“Bu böyle olmalı ve bizim için çok iyi çalışıyor.” dedi.

Button ayrıca sezonun geri kalanındaki şampiyonluk mücadelesinin sadece takım arkadaşı Hamilton’la arasında geçeceğini hissetmediğini söyledi.

Button “Eminim ki Monaco’nun ardından Red Bull’la konuşsanız onlar öyle düşünebilirdi. ‘Bu kadar farkla yürüyerek şampiyon oluruz’ diye düşünebilirlerdi.”

“Türkiye’de daha hızlı olmasak bile onlar kadar hızlı olduğumuzu gösterdik ancak sıralama performansı üzerine çalışmamız lazım.”

“Mücadelenin sadece Lewis’le benim aramda olacağını söyleyemezsiniz çünkü her şey olabilir.”

“REd Bull da her yarışa yeni parçalar getiriyor ve gelişiyorlar.”

“Harika bir takımlar ve gittiğimiz her yarışta onlarla mücadele etmek zor olacak ancak hedefimiz bu.”

“Kanada’da hızlı olmamız gerekiyor ve ardından galibiyet için her yarışa istikrarlı bir şekilde ne kadar yeni parça getirileceği önemli olacak.” dedi.

Button ayrıca, Gilles Gilleneuve pistinin araçlarına uyacağını düşünse de, Kanada’da kazanmak için affedici olmayan pistte mükemmel iş çıkarmak gerektiğini düşünüyor.

Button “Burası inanılmaz derecede hızlı bir pist ancak en küçük bir hatayı bile affetmeyen bir pist çünkü duvarlar çok yakın.”

“Bu Kanada’nın her zaman tahmin edilemeyen bir hafta sonu olmasına neden oluyor. Formula 1’de buna benzer pek bir yer yok ve bu seneki yarışında klasik bir Kanada yarışı olacağını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir