Massa, Kanada'da Daha Rekabetçi Olmayı Bekliyor

yazar:

kategori:

Massa’nın Kanada’daki en iyi sonucu, Sauber’deyken aldığı 4.lük oldu.

Massa “Sizin de çoktan duyduğunuz gibi 2012 sonuna kadar Scuderia Ferrari Marlboro adına yarışacağım. Anlaşmaya vardığımız için mutluyum çünkü ben Maranello’daki herkesi ailemin bir başka parçası olarak görüyorum ve bizim ilişkimiz çalışmadan da öte. Profesyonel olarak bakarsak sezonun bu kadar başlarında ne yapacağımı bilmek güzel. Bu andan sonra artık sezonun geri kalan yarışlarına % 100 odaklanabilirim.”

“Montreal’e yarışa hazırlanmış bir şekilde geldim ve buraya gelmek gerçekten hoş, çünkü burada sezonun en güzel yarışlarından birisi oluyor, tüm şehir bizleri çok hoş karşılıyor.”

“İstanbul yarışının ardından bir kaç gün için Sao Paolo’ya gittim ve orada bir kaç gün geçirdim ve buraya gelene kadar da bazı sponsor etkinliklerine katılmam gerektiği için bir kaç gün geçti. Shell sayesinde Brezilya kıyılarından kilometrelerce ötedeki petrol kuyusuna gitme fırsatı buldum.”

“Burada düşük downforce ve normal ve cadde pisti karışımı olan pisti sevmeme rağmen Kanada’da hiç şanslı olamadım. En iyi sonucum da 2005’te Sauber’de aldığım 4.lük. Buradaki son 2 yarışım çok zordu. 2007’de kırmızı ışıklar yanarken pitten çıktığım için ceza aldım ve 2008’deki son yarışta da sıralamalarda yakıt pompasında sorun olmuştu ve en azından bir podyum sonucunu kaçırmıştım. Ancak araç çok iyi çalışıyordu ve arkalardan gelip 5. olabilmiştim.”

“Bu sene,daha iyi zaman geçirmek istiyorum ve bu mümkün olabilir çünkü F10’un Türkiye’den daha rekabetçi olmasını umuyorum. İyi bir yarış çıkarabiliriz çünkü pist Melbourne ve Sakhir pistlerine daha çok benziyor ve oralarda önlerdeydik. Ancak her zaman olduğu gibi cuma günkü seanslar bitene kadar nerede olduğumuzu bilemeyeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Hatta ben sana tam adını veriyim Scuderia Ferrari Marlboro Santander F-1 team 🙂

  2. "Marlboro" kısmı mı ilginç geldi yoksa? :=)

    FIA'da o isimle kayıtlıdır Ferrari. Şuradan bakabilirsin:

    http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/pressreleases/f1releases/2010/Pages/f1_2010_entry.aspx

  3. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    Scuderia Ferrari Marlboro mu???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir