Domenicali: "Takım Deneyimi Takım İçi Kazaları Engeller"

yazar:

kategori:

Domenicali “Bildiğim şey şu ki, takımın önceliği her zaman diğerlerinin önünde olmak.”

“Hem büyük takımlarda hem de küçük takımlarda çok hızlı pilotlarınız olduğu zaman onların diğerlerine ve güçlü olan takım arkadaşlarına kendilerini göstermek istemesi gayet normal.”

“Bu Formula 1 pilotlarının doğasında var ancak ben Türkiye’de gördüklerimizin gerçekleşmesini istemem.”

“Bu ne takım için ne de pilotlar için iyi bir durum. Bu yüzden takımın deneyimlerinin bizim için bu tür kazaları engelleyeceğini düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Takım içi mücadele deyince Senna-Prost bi başkaydı be:)

  2. Sir Jack B.  avatarı

    Ferrari de pilotlar arasında normal bir mücadele göremiyoruz ki… Son yıllarda aklımda kalan bi Raikkonen'in Spa'da Massa'yı geçişi vardı ki orada da Vettel gibi üstüne kırmıştı(tabiki çarpacak kadar değil ama massa da gaz kesmişti). Birde Çin'de Alonso'nun pit girişinde geçişi var.

    Daha öncesini de zaten düşünmeye gerek yok. 2005 USA da bile Barichellon'un atağına karşılık yerlerinizi koruyun emri gelmişti.

    Ben takım arkadaşları arasında daha çok mücadele görmek isterim. En azından şuanda Ferrari'nin pilot politikası daha iyi. Mclaren'de de bu sene pilotlar iyi yönetiliyor. Önce ki Dennis vakalarına oranla Martin'in yönetimi bence çok daha iyi. Red Bull'da da bir ayırım olduğunu düşünmüyordum ama kazanın ardından gelen Webber karşıtı açıklamalar düşündürücü oldu.

  3. burak bocek avatarı

    Redbulla bir gönderme mi?Evet kimse kendi takımından pilotlarını böyle kazalarda görmek istemez.Bereket versin yıllardır Ferrari'de böyle bir sahne yaşanmadı ancak mücadele etmek iyidir arada sırada.Tabi daha akıllıca hareket etmek lazım.Bu bakımdan iki deneyimli pilot var özellikle sezon başı kritik görüntülerden soğuk kanlı şekilde sıyrıldık.Ama araç perfonmansı şu an çok kötü ve birkaç yarış alıp kaza yapmayı şu duruma tercih ederim açıkçası:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir